Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

FELICITARI IOANA !!
FELICITARI CLAUDIA!!
FELICITARI RATUSCA!!
FELICITARI DOURA!!
SA VA TRAIASCA URSULETII SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI

Motate de sustinere pentru toate ursoaicele ce se pregatesc de marea intalnire

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Ce tare esti Ana_Vio! Cu asa galerie nu cred ca mai are emotii Simona!!!

Cu asa galerie, abia astept si eu sa nasc

Hai Simo, ce-a zis dr?

Ia vreo doua hainute pentru bebe, daca iti mai trebuie, mai aduce sotul dupa, daca nu, macar nu ocupa loc.

Nu uita de pampersi si bancnote de 5/10 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

salutare

am terminat si noi cu smotru si acum ne pregatim sa iesim pe afara, avand in vedere ca e frumos

ii spuneam sotului de dimineata ca eu presimt ca nasc saptamana asta pentru ca ma simt mai usoara parca nici nu asi fi gravida, si el da nu mai bine nasti tu azi ca e frumos afara? da ca bebe vine cand vreau eu
tare mi-e ca o sa ma opreasca marti cand ma duc la control la spital

felicitari ratusca pentru bebe sa fie sanatoasa, mancacioasa si fara colici

pupici

38+ sapt david gabriel
+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cucul fetele!

Desi am dormit evident iar prost-azi is mai vesela. Am visat aznuapte ca am gasit o scurgere galben-maronie-rosiatica pe tampon si ca ma prinsesem io ca e dopu frate..Si ma bucuram ca nu mai e asa mult!!!!

In rest cand imi era cald cand frig, cand mergeam la cisi, cand am facut o razie de lapte cu cereale..Si tot asa. Si m-am culcat tarziu tocma ca sa fiu obosita.

danaint ce frumusel e Lucas ! sa iti traiasca!

Ina_Alacran Purci Purcescu e exact rasa asta de caine..Da nu face multe pin casa ca deh e batrana. Deabia dadea labuta si asta duar cand ii dadeai cookie dupa. Acuma piuie si daca ar vorbi ar spune si prosti. Si la batranete a ramas tot pofticioasa si mananca super mult da nu se vede..Jack Russell-ii sunt bestiali ca rasa..asa haiosi si destepti. (nu ca am eu ..)

sashenka_h pt desfundare nas in spital o dr mi-a zis ca e foarte bun Pinosol - si e natural. Evident am cumparat si asa si e-te desfunda imeeediat!!!

simona-maris hai ca iti veni si tie vremea..Si eu as mai sta in locu tau inaitne sa merg la spital.

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sugubina din pacate la mine nu are nici un efect ptr ca eu sunt dependenta de olinth si cu ala ma refac. eu am avut niste probleme pe orl si de vreo 6 ani nu pot trai fara picaturi. acum imi simt nasul mare plin de mucozitati si infundat si nu suport senzatia

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut fete ...ati dat ceasul inapoi

felicitari Ratusca
felicitari Doura

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Simona, hai ca esti pe drumul cel bun!!! Dar la ce te asteptai avand in vedere ca ai 40 de saptamani ??? Asteptam vesti!!! Nu scot motatele inca desi nu cred ca scapi de ele

Ana Vio, super galeria cu fotografii

Noi nu avem nimic nou de raportat. Am iesit cateva ore si m-am umplut de nervi.

1. Trebuia sa ridic draperia pt. Ema de vineri si desi au trecut doua zile nu era gata iar vanzatoarea ii spunea tipei care trebuia sa o coasa ca nu nu-i nimic ca doamna nu se supara, revine si maine! In conditiile in care faceam spume si bodoganeam in continuu. Ma intreb nu le este jena macar ca ma vad cum merg?

2. De suparare m-am dus sa ma razbun me un cheeseburger si dupa ce am enumerat ce vreau persoana de la casa imi ofera o omleta. I-am explicat ca nu vreau omleta si mi-a spus ca cheeseburger servesc doar dupa 10... ghiciti cat era ceasul... 9.57!

3. M-am tarat intr-un hipermarket, cu nervii varza si cu pofta de ceeseburger unde un mos senil se chinuia sa impinga doua carucioare deodata printre rafturi desi nu avea loc. In tentativa lui idioata mi-a daramat copilul. S-a uitat la el lipit de raft ca in desenele animate si tot impingea de carut sa isi faca loc. imi venea sa il iau de ultimul fir de par si sa il dau cu capul de raft!!! Ma intreb cat de nebun sa fii sa strivesti un copil doar pentru a merge cu doua caruturi in paralel???

Mai bine stateam acasa...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor, cele care nasteti la filantropia, ce va puneti in bagaj?
a intrebat vreuna din voi ce trebuie?

eu ma cam apuc sa fac bagajul
azi dimineata am impaturit niste tampoane din cele din vata cu tifon
am facut vreo 22 buc
am gasit la mega vata care e portionata si am invelit o in tifon de la farmacie
mai tre sa cumpar camasile, garmastan pt sani, pompa, chiloti de unica folosinta, centura si mai vedem
daca are vreuna din voi o lista cu un necesar, i as fi recunoscatoare

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

FELICITARI, DOURA!!!!!!! SA ITI TRAIASCA MINUNEA DE FATA!!!!!!

Eu m-am trezit tarziu astazi, am dormit destul de bine, nu ma plang.
Vreau sa va intreb pe cele care si-au luat centura pt burtica postnatal, de la ce firma si-au luat? Este utila si la cezariana, adica dupa cat timp se poate folosi?

31+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicitari, Alexa si Ratusca!!! Sa va refaceti repede!

Feteelor, va multumesc tuturor pentru sustinere. Azi sunt mult mai bine, ieri a fost si Soful mic la mine si parca am luat o gura mare mare de oxigen. Maine voi afla mai multe, pana atunci imi fac tratamentul, monitorizarile, stau de vorba cu fetele si il astept cuminte pe bebe Alexandru

Sugubina, nu ceda tocmai tu . ca ne esti model de veselie Te saluta si Elena, suntem colege de salon !

Dana, un scump Lucas!! Sa fie la fel de papacios! Felicitari pentru succesul in ale alaptarii

Va , am o pozitie imposibila pentru scris din cauza de ovul pe care trebuie sa il tin bine in vagin . Va tin la curent!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput