Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)
Raspunsuri - Pagina 11
EvaF spune:
FELICITARI, ALEXA!!!!!!!! BINE AI VENIT, MAYSAA!!!!!!!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)
novdec2010 spune:
Neata burtici si mamici!
HAI SIMONAAA!!
FELICITARI ALEXA SI BINE AI VENIT PE LUME MAYSAA!!
Dana felicitari pt bebe cu personalitate si mancacios. Am admirat pozele, e superb
kamika poate pui si tu poze cu tine si cutu premiant
Fug pana la mall cotroceni revin mai pe seara
EvaF spune:
FELICITARI, RATUSCA!!!!! BINE AI VENIT, ANA MARIA!!!
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novdec2010 Neata burtici si mamici! HAI SIMONAAA!! FELICITARI ALEXA SI BINE AI VENIT PE LUME MAYSAA!! Dana felicitari pt bebe cu personalitate si mancacios. Am admirat pozele, e superb kamika poate pui si tu poze cu tine si cutu premiant Fug pana la mall cotroceni revin mai pe seara |
Am facut modificari pe prima pagina si ramasesem logata cu user-ul comun..scuze..neuronul
Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
EvaF spune:
Hai, Simona!!!!!!!!!!
EvaF spune:
Olga, ma bucur ca esti mai bine. Un maaare pupic si o calda de la noi!!!!!! Ai grija de voi!
Mie mi-a sosit sotul acasa ieri si nu mai pleaca deloc pana la primavara-vara undeva, sa stea cu noi.
Si maine e si zi libera ca e Toussaints!
Miruna, pai si nu i-ai smuls si ultimul fir? Eu la faze din astea cand e vorba de fi-miu nu tolerez nimic.
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Neata si poftiti la o cafeluta de orz cu lapte Si eu care credeam ca voi fi cea care v-a da vestea cea mare, ca a nascut Doura... Nu stiu pe la ce ora a intrat mesajul insa i-am raspus, adormita fiind si am trimis tatalui meu . Asadar... FELICITARI ALEXA!!! BINE AI VENIT MAYSSA!!! Ii trimit mai tarziu un mesaj si va anunt ce mai aflu . Simona, cum te simti? Daca stiam ca am companie coboram si eu la calculator asa am stat cu ochii in tavan. Greu cu sommnul asta si nici de acum incolo nu va fi usor. Celesta, vreun semn??? Sotul tau face vreun pronostic ? Al meu ca sa ma consoleze mi-a spus ca daca nu se naste pe 4 cum am zis eu se naste pe 10 sigur . Tot sper ca reusesc pe 4... eu, sotul si copilul 1 suntem nascuti pe 22, 2 si 20 si toti joia. Asa s-ar potrivi bine si la bebe...am ajuns sa fac combinatii ciudate data - zi poate aflu marele moment . Si la Emanuel am facut la fel... si s-a nascut la DPN Pissi, canapeaua este luata de la IKEA. Au mai multe modele cu 2 locuri nu foarte mari. La mine e pe post de fotoliu de alaptat (prefer canapeaua fiind mai comoda) si de masa de infasat. Si la Ema am avut la fel si a fost super. MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI... |
Miruna, al meu sot nu mai are curaj sa-si dea cu parerea, se pare ca am fost f convingatoare Eu una ma mai gandesc la combinatii posibile de date, eventual 5.11 mi-ar place ca eu is nascuta pe 5.2 si ar fi f asemanator cu data mea de nastere... Numai Dumnezeu stie ce va fi
Semne am mereu, dureri si contractii, dar deja nu le mai iau in seama ca pana acum nu m-au dus nicaieri
39+
magdaz_ina spune:
Felicitari, ALEXA si bebelina MAYSAA !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
ana_o spune:
Hello, dragele mele burtici si mamici... si dragi ursuleti!
Cu intarziere, intru si eu sa va multumesc din suflet pentru incurajari, sustinere si multimea de mesaje primite! Au contat enorm...
Am ajuns aseara acasa(cu greu), inca nu ne-am "asezat", dar urmeaza s-o facem zilele urmatoare.
Detalii cred ca ati primit despre nastere puiului meu, din punctul meu de vedere, operatia de cezariana nu e deloc dureroasa, dar e destul de traumatizanta. Durerea de dupa, insa, e cam aiurea. Sonda, cateterul, taietura... spatele si imposibilitatea de a te misca... crunt! Insa toate trec.
Felicitari lui Letzy, Danei, Andreei, Ioanei, Claudiei, Ratustei si Dourei! Le doresc din suflet aceleasi sentimente de implinire, fericire si pace pe care le simt eu. Puii nostri sunt totul.
Simona, mult curaj si o nastere usoara sa-ti dea Dumnezeu!
Hai, bebe Stefan!
Merg sa-mi "tratez" sanii de rani, puiul meu doar papa, doarme si face kk, in rest eu am timp de "recuperari", asta insemnand somn, cosmetizat propria-mi persoana, aranjand haine etc.
Va las si abia astept sa citesc ultimele capitole, mi-ati lipsit enorm!
Va pup si va iubesc!
Trebuie schimbata semnatura, dar nu am timp acum!
Oricum, sunt o mama mult prea fericita si nicio semnatura din lume nu-mi va exprima sentimentele pe care le am...
Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva ore pline de emotii coplesitoare...