Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

HAI SIMONA!MULT CURAJ!!

Simona pai nu momentul asta il asteptam de 40 de spatamani?? Hai, suna doctorul mai ales daca trebuie cezariana. Oricum nu e noaptea deci nu ai de ce sa iti faci griji ca il deranjezi. Noi iti tinem pumnii. Uite eu ma duc la biserica imediat si promit sa ma rog pentru tine. Ai sa vezi ca va fi totul bine si imediat il vei avea in brate pe Stefan.

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

simona si eu zic ca este cazul sa-l suni pe doctor...doar ai 40 sapt iar noi scoatem motatele

HAI SIMONA!!!

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neatza, cikas!

Simona-Maris, cred ca azi e ziua cea mare. Mult curaj, incearca sa dai de dr. la tel sa-i raportezi situatia, macar sa fie in tema ca s-ar putea sa ai nevoie de el azi. Multi pupici de incurajare si o galerie speciala pentru tine:

Hai Simona-Maris!

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Multumesc pt motate, dar parca nu indraznesc sa cred ca ar fi timpul.Cred ca sunt inconstienta
Contractii tot neregulate...suportabil-dureroase...
Oricum sunt cu voi, va spun daca plec la spital NU nasc fara voi,suntem unite si organizate,da?

CURAJ SIMONA

Ia o gura de rachiu, trage o tigara si hai!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Sashenka, imi pare rau ca te-a luat raceala tocmai acum. Incearca sa te tratezi (paracetamol, oscilo, ceaiuri... ce e permis in sarcina) sa grabesti vindecarea

Kamik, locul 3/7 e un inceput promitator pt. catelusa ta. Ce rasa e? Sa inteleg ca o vei pune la dieta?

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Sashenka, multa sanatate si nici o emotie!!!! Gandeste-te ca se rezolva toate!!!! Hai mami!!!!

He he he, va incurajez eu pe voi, dar si cand mi-o veni si mie momentul cel mare Au au au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Felicitari Alexa!!!
Bun venit pe lume Maysaa!!!

Felicitari mamicilor si nastere usoara burticilor!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_Alacran

Citat:

Multumesc pt motate, dar parca nu indraznesc sa cred ca ar fi timpul.Cred ca sunt inconstienta
Oricum sunt cu voi, va spun daca plec la spital NU nasc fara voi,suntem unite si organizate,da?

CURAJ SIMONA

A zis sotul ca subscrie la ce ai zis...mai ales cu rachiul..scutim banii pt anestezist

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_Alacran

Citat:

CURAJ SIMONA

A zis sotul ca subscrie la ce ai zis...mai ales cu rachiul..scutim banii pt anestezist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

ce harnicute sunteti de dimineataeu de 15 min m-am trezit de pe la 4 am dormit busteanva doresc o zi fantastica

31+ mami de Sonia

Mergi la inceput