***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alinush Sa ai o intalnire frumoasa cu miss no. 2!

Noki - Meems excluded too - eu am iesit cu Rianna in lume de mica-mica, la 7 luni o aduceam prima data in Romania cand alte mame isi faceau cruce ca o expun la o calatorie de 14 ore cu avionul si o duc in celalalt capat de lume... Dar am acum o plimbareata!!! Ma-sa-n talpi

Apropos de familii cu mai multi copii, o prietena ft buna de-a mea are o fetita de varsta Riannei (eu si prietena suntem si noi de-aceeasi varsta), si mai are inca doi baieti dupa (3.5 ani, si 1 an). Zicea saraca de asta mic, ca e ... buruiana, adica se creste singur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

La multi ani Sarah, Alexia-Maria si Daria!
La multi ani Stefan!
Noki - superpetrecere!!!
Alinushtinem pumnii!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,

LA MULTI ANI SARAH, BIANCA SI DARIA! sa cresteti mari si frumoase, sa fiti sanatoase si norocoase, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.

LA MULTI ANI, MEEMS! multa sanatate, fericire si noroc.

LA MULTI ANI, STEFAN! sa cresti mare si frumos, sanatos si voios.

Alinush nastere usoara, o bebelusa cuminte si mancacioasa.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multi ani scumpelor noastre, Sarah,Bianca si Daria!!!

Alinush, bebe cuminte si mancacios!

Flavi azi a cazut cu obrazul ranit de parchet cand a coborat din pat.am ajuns din nou la medic.jumatate din rana se deschisese. nu mai stiu ce sa cred.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Sarah!

La multi ani,Bianca!

La multi ani, Daria!

Sa aveti noroc in viata micutelor si multa sanatate, dragi mamici sa va aduca numai bucurii printesele voastre

alina ...

mara, vai ce patanie, nu te mai gandi atat de intens la problema asta ca se pare ca atrage alta lovitura. Sanatate multa si sper sa treaca repede

bic multam tare mult

lavi merci mult si tie la fel, acum cand ai stabilit sa te intorci?

morgano ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Trimis mesaj in contul commun!
LMA sarbatoritilor!
Conexiune proasta, revin cu amanunte la sf de saptamana!
News pe FB, ça pot sa il accesez de pe tel!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

micuta Alessia Clara bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa printesa mica, alina asa m-au impresionat pozele , iti doresc refacere usoara, si o missa cuminte si mancacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Iu-huuuu, bine ai venit pe lume bebe Alessia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

LA MULTI ANI SARAH, BIANCA, DARIA !!! - sarbatoritele colectiei.
Sa aveti parte de o viata frumoasa, plina de realizari si impliniri.

LA MULTI ANI, STEFAN! sa cresti mare, frumos, sanatos si sa fii fericit alaturi de familia ta iubita si implinita.

Alinushfelicitari!!! iti dorim ca micuta bebelusa sa fie cuminte, sanatoasa si mancacioasa.

mara95 pt tine si Flavia.Refacere rapida si fara semne.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Scuzele mele ca le-am uitat pe scumpele de Bianca, DariaLa Multi Ani!!! SA fiti sanatoase, fericite, iubite!

Bravooooo Alinush. Sa-ti triasca bebelina!

Eu nu i-am luat cadou lu' fii-mea si tocmai am anuntat-o ca s-ar putea sa-i iau ceva mai incolo. Si foarte inteleapta mi-a zis ca sa-i iau cind gasesc. Apoi, eu plusind pe aceasta geneoriztate de caracter a ei, i-am spus ca am cheltuit o groaza de bani pe petrecerea ei (care va fi la patinoarul cu rotile) si ca asta e cadoul. Ea mi-a zis cuminte: "E ok."
Woooow.
Oricum, pot sa va spun ca fii-mea, in ton cu moda de aici, mi-a spus ca ea nu vrea nici un cadou de la oaspeti de ziua ei. Apoi dupa ce i-am explicat ce inseamna sa nu aduca nimeni cadou, ca sa fiu sigura ca nu incepe scandal daca nu vede nici un cadou pe masa, mi-a spus asa, ca sa-mi faca o favoare: "Bine, bine. Daca cinvea vrea sa aduca, fine. Daca nu vrea, that's fine, too."

Tre sa fug, ca am o zi super incarcata miine.

Mergi la inceput