***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani, Daria!

La Multi Ani, Daniel!

Mimi si Fee, sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

LA MULTI ANI, SMARANDA!

La multi ani,,Daria!

La multi ani, Daniel!

meemsy , matei a facut niscaiva aerosoli, tuseste urat, tratam cam cu indiferenta.Eu o sa detaliez altadata despre mine.Sunt intr-o pasa f proasta, mi-am auzit horoscopul de la urania si zici ca e croit ptr mine asa de adevarat graieste, nu mi-a fost dat pana acum sa aud o asa mare potrivire la capitolul horoscop.
Ca sa nu iti mai spun ca am citit tot intr-un horoscop ca imi moare cineva si acum am cosmaruri ca imi scoate cineva un dinte bla bla, m-am dereglat rau

lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Daria, Daniel

In toate aceste sarbatorii, nu stiu daca mai citeste cineva si altele, dar... nu ma pot abtine sa nu va spun ce fericita sint ca am gasit un dentist normal la cap care a inceput tratamentul cariilor azi. I-a facut plombe la doua dintre cariile cele mai mari FARA anestezie deloc. Nu a durut-o deloc pe fii-mea, a fost foarte cooperanta si totul a fost foarte bine. Trebuie sa ne mai intoarcem si pt. celalalte, dar sint extrem de fericita ca am gasit acest doctor. E foarte departe de noi, la vreo ora de mers printre cimpuri de capsuni, dar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la multi ani, daria!
la multi ani, daniel!

bic, ma bucur tare mult ca ati gasit dentist. io nu voiam sa spun ca mi se pare o prostie sa plombezi 8 carii de-odata (cateodata ma abtin, cu greu, dar reusesc). de-aia n-am fost activa la discutie si am urmarit de pe margine. dar acum ma bucur mult pt sma Reparare usoara in continuare (eh, campul de capsuni mie mi s epare chiar romantic)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic super!!! Ma bucur ca ai gasit doctor mai normal!

Roxi sanatate lui Matei si aoleu, lasa depresiile!!!

La multi ani Raluca de Siminaf!! Nu am mai primit de mult vesti de la voi, ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ati citit bancul zilei de pe hotnews?
http://life.hotnews.ro/stiri-fun-8006572-bancul-zilei-psihiatru.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Daria de mimi dumy!
La multi ani, Daniel de fee!
La multi ani, Raluca de Siminaf!

Bic, faina treaba, si mie mi se pare fix ca si corapinei: romantic bine un drum printre campuri de capsuni .

Roxi, valeleu, dupa Urania te iei tu acum ??

Anda, sper ca sunteti bine . Cum se simte Nic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Ati citit bancul zilei de pe hotnews?
http://life.hotnews.ro/stiri-fun-8006572-bancul-zilei-psihiatru.htm

Foarte tare!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mai, ce vreme frumoasa s-a facut, in ciuda tuturor prognozelor . Nu-mi sta capul decat la w/e. Caut o destinatie de 1 zi...
M-ar batea un gand spre Alba, am inteles ca e interesanta cetatea si sunt si parcuri dragute.
Lavi - ce zici? Cu podul de la intrare am inteles ca e urat - ai idee daca se poate ocoli pe undeva? Oare nu mergeti si voi dupa fete la Alba, w/e asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La multi ani, Daria de mimi dumy!
La multi ani, Daniel de fee!
La multi ani, Raluca de Siminaf!

Sa va dea Bunul Dumnezeu o copilarie frumoasa, fara griji, multa sanatate si o viata plina de impliniri si succese !!!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput