***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Daria de mimi dumy!
La multi ani, Daniel de fee!
La multi ani, Raluca de Siminaf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

La multi ani fericiti pentru Daria, Daniel si Raluca! Multa sanatate pentru toti cei bolnaviori din partea noastra.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Back home! Am ajuns de ieri, nu am mai vrut sa stau la spital, simteam ca nu am aer in saloanele lor minuscule!
Missa 2 e o cuminte si o mancacioasa! Se pare ca e o bruneta cu ochi albastri....deocamdata ....mai mult din partea mea de data asta :))

Multumesc de sustinere fete dragi!

LA Multi ani sarbatoritilor!

Lavi imi pare rau ca nu te-ai operat, dar tin pumnii pt data viitoare! CAnd va fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Salutare fete dragi!

Am inceput mesajul cu ceva timp in urma, l-am mai reactualizat acum si il trimit ca mi-e ca iar nu apuc.

In plin sezon aniversar, urez La multi ani tuturor omodelelor de colectie, sa ne creasca sanatosi, feriti de pericole, sa fie iubitori si iubiti, sa fie sirguinciosi si curiosi, sa aiba parte de oameni minunati in jurul lor !
Mamicilor de colectie la urez energie, sanatate si rabdare sa-si creasca plodutii adorati!
Sa va traiasca, LA MULTI ANI!

Alinusule, merci ca intrebi de mine! am mai tras cu coada ochiului

pe-aici sa vad daca ai nascut. - intre timp ai nascut, sa-ti traiasca missa nr. 2!!!! Sa fiti fericiti in noua formatie!

Frumos nume ati ales ! Micuta Alessia Clara bine ai sosit in colectie

Cami, te asteptam sa preiei stafeta!!!!
vezi ca esti la concurenta cu Lavi -:))

Crissy, felicitari pentru progresele luptatoarei Beatrice!

Lavi, si eu as fi ingrijorata daca as fi in locul tau. Iti tin pumnii

sa treci rapid si cu bine peste acest episod din viata ta. -si sa te apuci sa- ncepi cu planurile ptr. bb nr. 3,

Mara, Doamne, cumplita sperietura! sper ca Flaviutu' sa nu ramina cu semn!

Mima, la multi ani si o caruta de bani, ca sa nu mai ai emotii din cauza job-ului!

.

Despre noi;
Rachelutu' este fte matura ptr cei 5 ani ai ei, ma uimeste mereu cu

pildele ei intelepte, ea este sfatuitorul meu in ceea ce priveste moda (

imi da sfaturi cind mergem la cumparaturi sa-mi iau cite ceva de
imbracat/incaltat), imi aduce aminte sa nu vorbesc in masina in timp
ce conduc, jocurile noastre preferate sint rimele - facem cu rindul,
ea imi spune un cuvint caruia trebuie sa-i gasesc o rima si
viceversa), face progrese mari cu baletul ( fel de fel de miscari
profi)
In ultimul timp am fost ocupati cu tot felul de petreceri ( zile aniversare, nunti, boteziuri, etc.) cu
activitatile, cu proiectele de la scoala.

Bobby: dupa o luna de plins si jelit zilnic in fiecarea dimineata la
grai, s-a linistit ca prin minune, dimineata se duce in bratele
educatoarei si-mi zice "bye-bye mami! " si-mi trimite bezele, la gradi
este iubit, adorat, simpatizat si pupacit de toata lumea ( si ma doare
sufletul pentru ca Rachie a avut parte de acelasi personal si nu a
fost nici pe departe atit de indragita, din pacate, of, alta

personalitate. ce-am constatat; Rachie cauta cu orice pret atentie,ti-o impune chiar si sufera cind nu i-o acorzi, la Bobby este invers, nici ca-i pasa de asa ceva si totusi reuseste sa le atraga atentia celor din jur cu un simplu zimbet strengaresc sau un hohot de ras )

Biculet, tu predai muzica?

Ioana, La multi ani pentru Steff!

Wow, Nokisor, ce petrecere frumoasa ati avut, Saraliciul si ceilalti copilasi cred ca au fost in culmea fericirii!
Lavi, Nataliciul - perlicios' iti seamana din ce in ce mai bine.

Noi am avut azi prima ninsoare, cu fulgi mari si pufosi, spre bucuria pititcilor mei.

Anda, sanatate poetului, refacere rapida!

Va pup si va doresc s-o tineti tot intr-o petrecere pina anul viitor ( sarbatoritii + sarbatorile de iarna ).

trimit mesajul ca l-am tot pierdut si ma apuca dimineata pina puricesc la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

salutare! Eu am absentat motivat, nu am fost in localitate si nici nu am avut timp de net. Dar sa recuperez, ca vad ca a fost o saptamana plina de evenimente:

Alessia Clara, bine ai venit, sa ai o viata frumoasa! BB_alinus, felicitari pentru micuta!

La multi ani, Sarah, Bianca, Daria Virginia, Smaranda, Daria Ioana, Daniel si Raluca, sa aveti parte de tot ce va doriti!

Catutza, scuze nu am mai apucat sa-ti raspund. Pana la urma ce ati luat?

Noi suntem bine, Ilincai i-a fost tare dor de mine, dar lasa ca e mai bine sa mai facem si o pauza mica din cand in cand, ca, ulterior, pretuim mai mult momentele impreuna. Am planificat un weekend cu multe activitati, vreau sa merg la Mogosoaia, maine poate ma intalnesc si cu sora-mea, care vrea sa-mi ceara sfaturi, asa ca de la mamica la viitoare mamica (va naste in decembrie, tot o fetita).
Sa aveti un weekend minunat!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

La Multi Ani Daria, Daniel, Raluca
Sa fiti sanatosi si iubiti!

Ma ingrijoreaza Anda. Stie cineva ceva de ei?

Ina, bine ca ne-ai mai dat cite un semn.
Da, predau muzica pentru copii. Iti dau amanunte pe email, daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ne-am intors ieri de la Alba, am ajuns si la petrecerea de ieri, azi avem program administrativ (smotru).

Mi-a crescut inima de bucurie pt ca a laudat-o soacra-mea pe Silvia ce priceputa e la matematica si ce frumos rezolva problemele .

Dupa o saptamana la mate-bunicii ei, a venit Silvia cu tabla inmultirii complet invatata (tocmai ce o terminase la scoala si a primit tema pe vacanta sa o stie pe de rost; la plecare la bunici o stia pana la 6) plus un caiet studentesc (de 48 de file) aproape plin, cu probleme rezolvate din culegerea cea mai buna/grea din cate stiu eu la nivelul lor

Anda e bine, am vorbit cu ea vineri, s-au externat, au trecut destul de usor peste operatia, dar Anda a avut probleme pe la servici si nu a apucat sa intre.

Ina ! Bravol Rachelinei mature, ce familie frumoasa aveti voi!

Exact asa Silvia si Natalia la gradi, din cauza stilului ei lipicios Natalia e mult mai iubita de acelasi personal decat Silvia. In schimb Silvia avea si are mai multi prieteni printre copii, ea e mai "de gasca", Nati e mai selectiva si sufera mult dupa cate un semn de respingere din partea unui copil. Silvia in schimb are mereu o trena de prieteni si grijile ei sunt cum sa-i mai impace intre ei.

Alinus ce ma bucur ca v-ati externat si sunteti bine!
Cum stai cu lapticul? Spor la alaptat!
Operatia mea va fi dupa urmatorul ciclu, cand vine va trebui sa sun si sa ma programez. Deci spre sfarsitul lunii probabil.

Eu am inceput sa-mi fac planuri de viitor (bb3 si vacante) asta ca sa nu ma blochez mintal pe problema operatiei. Sunt incorigibila, stiu.
Apropo, tu in cate saptamani (aprox) erai la vacanta din Italia?

Feli nastere usoara suroriii tale! Nu mai e mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna seara,
scuzati ca n-am intrat mai devreme sa va pun la curent. operatia s-a incheiat, am constatat ca nu s-a inventat inca anestezia care sa nu te dilieasca la cap temporar sau definitiv, oricat de usoara ar fi. vom vedea in urmatoarea etapa daca se dreneaza lichidul ala din urechi ca sa auda si fiu-meu normal, daca nu, ghinion, inca o operatie. vom vedea.

fee, sa-ti traiasca blonzii. m-am gandit la tine zilele astea.
daria si raluca, La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata!

lavi, am avut un we teribil - fi-mea a intrebat non-stop de nati si cand ne mai intralnim cu ea. i-am explicat de n ori ca nati e la alba - cica -"hai sa meregm la gara sa le vedem cand vin de la alba"

inuta, bine-ai mai tercut pe la noi!

anda,
refacere rapida si usoara lui nic!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui!

Corap dulce Anais! Daca vreti si puteti ne putem vedea maine dupa balet? Azi avem dentist in "meniu", de la ora 19.

Anda aoleu, nu ma speria de tot cu A.G. Dileala permanemta, asta imi lipseste!

Mergi la inceput