Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***
Raspunsuri - Pagina 23
Anaan spune:
Eu n-am vazut camera de la hanul unde a innoptat Chatonel, ca n-am putut deschide linkul. Chato, cand apari la orizont, fa-ti mila de mine si mai pune-l o data!( linkul, da?!)
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Se vede ca e weekend, nu prea se posteaza... La noi a fost o vreme super azi. Iaca DOVADA, poze de azi, din parc (in afara de primele 5-6 care-s de la ziua mea). In pozele unde-i suparata motivul e ca-i tot stergeam nasu':))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
Ce mult a crescut Sophiphi, si e tot mai frumoasa , la fel si mama.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Vad ca se da raportul. Poftiti! Da! Am fost la mare. o tura scurta. Astept sa se incarce acum un film cu un prieten nou al lui Vladimir. E foarte tare! Vazut poze cu Sophia foarte . |
Am admirat pozele, la fel de frumosi si haiosi ati ramas, iar Vladimir este un curajos.
carla28 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Neata! |
M-am indragostit de rasul lui Vladimir.

carla28 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 neatza fetele eu m-am bagat deja intr-o piscina de cafea si una de ness ![]() ![]() ; sunt zombi complet!!!toata ziua fac unspe'mii de feluri de mancare pentru mami, doar doar o fac sa manace ceva; e aiurea mancarea fara sare, si o tot dreg cu de toate... dar tot aiurea e ; plus ca mami e si fooooooooooooarte alintata, si cu surioara si tati face ce vrea, adica nu reusesc astia sa se impuna deloc in fata ei; ieri m-am dus eu vreo 3 ore la ea, am bagat-o la baita, i-am facut masaje de la ceafa pana-n varful degetelelelor.... si deja isi revenise, nu mai era maraita, am fortat-o sa manace, ca nu stau la discutii!!!!! si colegele de salon mi-au zis ca la mine reactioneaza altfel, ca sunt cea mai puternica din familie si se intremeaza complet dupa ce plec eu de la ea, are alt chef de viata.e aiurea la sectia de terapie unde e ea, acum 2 zile a facut stop cardiac o baba, a fost horror, lu' mami i-a crescut tensiunea instant de spaima.... evident ca baba e bine-merci acum, mananca de rupe (mancare de la mine, ca are 5 fete care nu au dat niciodata pe la ea, macar un iaurt sa-i aduca, - asa ca eu merg cu mancarica in dublu exemplar si hranesc si babuta); ieri a mai murit si un baiat extrem de tanar, venit din camerun, netratat de aia ca n-a avut asigurare medicala la el..... si iar trage-i cu depresiile ![]() .mutzunici creste si e un scump si jumatate, imi bucura fiecare secunda din zi ![]() ![]() ; dar noaptea.... e putin spus horror, efectiv nu doarme!!!!!!! ieri noapte s-a trezit la 1 jumate si ne-am mai culcat la 5![]() ; azinoapte iar frecusul de pe lume, macar am reusit sa-l tin in pat si sa nu trezim iar toata casa; dar s-a trezit la 6 marait ca naiba, a plans, i-am dat panadol si la 9 s-a culcat rupt!!!!!!![]() ;![]() ![]() inca doarme in aceeasi pozitie in care l-am culcat, multumit ca un purcelus; habar nu am ce-l supara, probabil maselele ca la gurita e problema clar, imi arata el cand il intreb unde-l doare![]() ![]() ![]() nu stiu cum mai am timp sa scriu, dar sper sa mai prind 2-3 vorbe, ca am gatit ieri calumea (l-am trimis si pe tati acasa cu plasutele cu mancare, ca nu stie sa gateasca, si daca ar fi dupa el... nici nu i-ar trebui nimic in afara de branzica cu salata), cred ca abia maine mai fac o tura de de toate .pupici la fete si bebici ![]() ![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA in OCTOMBRIE![]() |
Sanatate multa mami tale si sper sa treceti cu bine peste toate si lui David un
.www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
{b] Novus {/b] ii sta tare bine Alexandrei in skinny jeans.
Annan, Olga multumesc pentru aprecieri.
Bianca2503 spune:
Vladimir de abia acum a adormit. Parca vad ca se trezeste la 5-6 cand e deja noapte.
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Vladimir de abia acum a adormit. Parca vad ca se trezeste la 5-6 cand e deja noapte. |
Cica "de-abia"...la noi cand adoarme Sophiphi pana-n ora 15 e sarbatoare mare!! Azi, de ex...am biruit-o la 15, minune mare, avand in vedere ca somn de pranz pentru ea inseamna ora 17:))). N-am ce-i face, daca asta ii e bioritmu'...Numa ca vine iarna, pe mine iarna ma apuca motzaitul si inainte de 20, daca-si pastreaza ritmul asta nu stiu ce ma fac!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Bianca2503 spune:
Pai "de-abia" ca de obicei la 13 era la somn. Aseara la 18 nu il mai vedeam in parc de intuneric ce era
. Probabil astazi ne vom plimba pe strazi.
elena.elena spune:
gata, m-am lamurit cum e cu Fe, soacra mea care e chimista mi-a explicat ca in baze (lapte) nu se pune ca se precipita dar in acid e ok, deci in portocalsa sau lamaie cu ati scris si voi... ![]()
Eva

; sunt zombi complet!!!
; plus ca mami e si fooooooooooooarte alintata, si cu surioara si tati face ce vrea, adica nu reusesc astia sa se impuna deloc in fata ei; ieri m-am dus eu vreo 3 ore la ea, am bagat-o la baita, i-am facut masaje de la ceafa pana-n varful degetelelelor.... si deja isi revenise, nu mai era maraita, am fortat-o sa manace, ca nu stau la discutii!!!!! si colegele de salon mi-au zis ca la mine reactioneaza altfel, ca sunt cea mai puternica din familie si se intremeaza complet dupa ce plec eu de la ea, are alt chef de viata.