Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***
Raspunsuri - Pagina 22
anamariame spune:
Da, Ilinca, si eu m-am distrat copios pe aceasta tema. Cand m-am dus la farmacie sa il cumpar, era un tip, tinerel, am zis sa il incerc si pe el. S-a prins imediat ca de fapt vreau "Cughendul"
si m-a servit. Mai amuzant e ca doamna de la telefon m-a si mustrat oarecum ca am zapacit-o cu pronuntia mea
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Doamne, Anamariame ![]() ![]() ![]() ![]() Asta-mi aminteste de cand am cerut eu odata, copila fiind, dar facand franceza la scoala, niste "choux a la creme" si dupa ce m-a privit tamp cateva secunde si a vazut incotro ma uit, vanzatoarea a exclamat:"aaaa, coix!!" Asa si tu cu medicamentul tau...normal ca vine e la "to cough", dar te pui tu cu farmacistele? Cughend, draga, cughend!!:)) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |

Da' sa stiti ca exista si reversul medaliei: o vanzatoare de la o patiserie din apropierea scolii la care lucrez vinde "eclair" ( a se pronunta exact asa cum l-am scris)
Andiaroro, ia uite cum ajungem sa avem teme comune de conversatie

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Tufete, eu sper sa fie bun "Cughendul" ala
, ca eu vi l-am recomandat la second hand, nu l-am incercat pe propria tuse![]()
anamariame spune:
Anaan, e 100% natural, eu de asta i l-am si dat fara indicatia medicului. Sper sa isi faca efectul, te tin la curent!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Gianina34 spune:
andiaroro - ce mai face frantzuzoaica mica ?(ca cea mare stim ca-i in refacere cu piciorul si-i transmitem un pupic de incurajare
)
cum e cu scarlatina? sau ce boli mai suspectati voi acolo
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:

aseara l-am pus si eu pe am meu sot sa cumpere "cughendul" asta dar n-am apucat sa-l intreb cum l-a cerut
insa a venit cu sticluta acasa
Gianina34 spune:
meniul de astazi:
9-Ceai de fructe cu lamaie ; Tartine cu unt si cascaval; ciupercute din oua umplute cu branza
11-Fructe asortate
12.30-Ciorbita de pui; Piure de legume cu ficatel de pui; Rulada cu biscuiti
16-Prajitura cu gem si nuca
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Pentru Denisamada: poze Sophitela |
Multumesc. Admirat Sophitela dulce-dulce.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Pisik06 spune:
Hello!
Multumesc de aprecieri si sfaturi
ANAAN, exact asa vom face. Vineri seara vom participa la concurs si la party-ul de dupa, iar sambata cu ochii in papuci vom pleca spre Moeciu sa fim cu gasca
SIMONA, la noi la dansuri vin si fete si baieti fara partener si se "cupleaza" acolo. De regula sunt mai multe fete, asa ca mai danseaza si singurele. Uneori sa stii ca e mai bine, nu te incurci asa tare![]()
Mami de minune mica
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Hello! ANAAN, exact asa vom face. Vineri seara vom participa la concurs si la party-ul de dupa, iar sambata cu ochii in papuci vom pleca spre Moeciu sa fim cu gasca ![]() Mami de minune mica |
Pai, vezi, tupisikule
PS: Voi sunteti o companie placuta oricum, cu ochii in papuci sau nu...