Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

A, acum imi aduc aminte, ca mi-a mai spus si de papaya ca ar fi foarte bogata in fier, dar de-aia n-am gasit atunci si apoi am uitat de ea...Bine ca mi-am amintit! Trebuie sa-i cumpar, parca vad ca ii place, ca e destul de pasionat de fructele exotice.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Andrei nu mai are probleme cu lipsa de fier, picaturi nu-i mai dau de multa vreme, dar am grija sa nu-i lipseasca din alimentatie produse care sa contina fier. Eu eram speriata ca o fi anemic, fiindca eu in timpul sarcinii am avut o anemie feriptiva severa, dar, cand i-am facut analizele a iesit totul ok.

Mergi la inceput

Va pup, merg la scris, ca iar vorbesc singura pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anaan -nu vorbesti singura doar ca ... "ascultam" atenta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

fe se asimileaza f bine cu admin de vit c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata!

Adrisimo: aici e reteta:http://savalaura.blogspot.com/2009/02/prajitura-cu-mere-si-bezea.html

Fetelor, aseara tot uitandu-ma in oglinda, inainte sa ma spal, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma apuc de putin sport, sa-si mai revina si formele si pielea mea, dupa doua nasteri. Si ca tot era vorba de dansuri si mie imi plac tare mult, dar problema e cu cine sa ma duc, ca al meu sot, nu e pasionat de asa ceva

Pisik: ce zici pot sa ma duc si singura la dansuri, cum se procedeaza, ai un partener din oficiu, cu toate ca nu prea mi-ar placea, dar as incerca, sa vad ce iese

Ma duc sa ii fac lui Lucian de papita, ca noi avem ardei umplut si i-am dat ieri putin si nu prea ia placut.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

simona, din cate stiu eu, e o problema cu partenerii la dansuri (lipsest amatorii masculini) asa ca regula e sa vii cu el

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata!Am o groaza de treaba, dar stau prost cu cheful. Eva inca tuseste binisor dupa bronsita asta, asa ca am inceput sa dau telefoane la farmacii sa vad unde gasesc Coughend la recomandarea lui Anaan. Prima data am sunat la Sensiblu. Na, eu m-am gandit ca vine din engleza de la "a tusi", prin urmare am pronuntat corespunzator. Dra de la farmacie a zis ca nu are. Ii spun cum se scrie pe litere, iar ea: "aaaaa, pai de ce nu ati spus asa?". Oricum nu aveau, asa ca am sunat la alte 5 farmacii, fara vreun succes.Imi pierdusem speranta dar am zis totusi sa mai sun la una pe care o stiam destul de bine aprovizionata. Stiam placuta deja, si dupa pronuntia mea englezeasca, precizez ca se scrie c-o-u-g-h-e-n-d.- Aaaa, nu, doamna, doriti Cughend dvs. (pronuntat exact asa cum l-am scris eu).Mi-am cerut scuze ca, na, stalcisem cuvantul, dar mai mult fericita ca l-am gasit. Cel mai probabil toate farmaciile il aveau, dar nu am stiut eu ce sa cer . Prin urmare, aveti grija cum pronuntati daca intrebati de el.Simona, si eu am nevoie disperata de sport, aseara ma conversam cu frate-meu la telefon, si ii spuneam ca tin dieta, iar el m-a intrebat mirat: "Dar esti constienta ca esti prea batrana ca sa mai slabesti fara sport, nu?" (am 29 ani, nu-s batranaaaa )Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fe se da cu suc de porto sau limonada ...ca au multa vit C, cum zicea Adrisimo.
Noi nu luam nimic ca dr de aici zica ca totul se gaseste in mancare.

Anaan-la Deda am petrecut eu o suuuper vacanta in clasa 1...am niste verisori pe acolo. Aia a fost vacanta libertatii mele (m-au lasat parintii o luna fara ei), asa ca am niste amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne, Anamariame
Asta-mi aminteste de cand am cerut eu odata, copila fiind, dar facand franceza la scoala, niste "choux a la creme" si dupa ce m-a privit tamp cateva secunde si a vazut incotro ma uit, vanzatoarea a exclamat:"aaaa, coix!!"
Asa si tu cu medicamentul tau...normal ca vine e la "to cough", dar te pui tu cu farmacistele? Cughend, draga, cughend!!:))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput