Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***
Raspunsuri - Pagina 20
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 pisikule (desi imi voi lua rosii in cap de la tufetele excursioniste) eu as vota cu concursul de dans (intalniri vor mai fi insa concursul asta e doar 1data |
o sa iau si eu rosii in "pac" alaturi de tine si votez pt concurs dans
dragastoasa de Dragos
Anaan spune:
Tufete, eu cred ca Pisik are o varianta mai buna: sa participe la ambele evenimente. Merge la concurs vinerea si sambata pe la pranz (ca sa nu spun dimineata, ca poate au nevoie de mai multa odihna dupa competitia dansanta
) aterizeaza la Moeciu si ne arata si noua trofeul obtinut ( ca-s convinsa ca o sa faca furori).
Chiar, din Bucuresti pana la Moeciu cat se face ( in timp, nu in km, ca aia nu-mi spun nimic
)?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Raport pe scurt, ca mi-a zburat un mesaj in eter:
- am intrat in ceva bucla temporala, ca s-a repetat situatia de acum 2 saptamani: Sophiphi racita o zi apoi probabil transmis sau naiba stie cum am racit nashpa io si maica-mea si mai nashpa;
- noaptea pe la 1 o serie de 15 minute de plans; facut legatura cauzala: cartofi+mazare la pranz, nu mai fac combinatia asta veci, ca acum mi-am dat seama ca si alta data cand avea treziri dramatico-tanguitoare insotite de beshy chinuite asta fusese meniul, dar capu' meu nu procesase informatia!
- a urmat Tom si Jerry intre 1 si 2.45 noaptea, ca asa a vrut muschii zbirului, cum vroiam sa inchid calcul ma sanctiona cu un urlet feroce;
- cand dormeam mai bine si visam ca strabat orasul cu Olishka imbracata intr-o superba rochie rosie si cu parul negru stralucitor, a sunat interfonul, am crezut ca-mi explodeaza capul in mii de tzandari, demult n-am mai avut o trezire asa dureroasa
. Biensur ca erau aia cu reclame de bagat in poshta, ca din cauza lor tin interfonul mai mereu inchis, dar acum am uitat!! Oricum, era ora 9.11, deci depasisem ora-standard de trezire:)))
- ieri a picat Sophiphi din scaunelul de masa, o lasam nelegata si ea facea echilibristica de saptamani bune, se distra teribil, desi ii tot spuneam sa aiba grija; no, amu o picat pe burta din picioare drept sub ochii mei, dar mai mult a fost spaima, ca-n rest n-a avut nimic.
Si acum restantzele:
"La Multi Ani!" bunic longeviv de novus, speram ca ai transmis gena intregii familii!
A avut chatonel poze?! Eu n-am vazut nimic!! Link, please. Si io imi imaginez ca fiind idilic locul unde locuieste chatonela, mi se trage de cand am vazut pozele de la cununia civila, Doamne, ce zona misto!!! Chatonel, pana la urma stati la casa sau in apartament?
- in rest am uitat ce mai vroiam sa zic...a, ba da: aranjamentele Pisikai!! Foarte frumoase! Aveti inclinatii, tufete...Eu nu votez in locul familiei Pisik, ca doar e alegerea lor. Dar in locul lor as face cumva sa le am pe ambele, m-as duce sa mut data concursului!:))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
elena.elena spune:
| citat din mesajul lui novus Elena.elena, fierul are un gust bun cel putin asta e parerea Alexandrei care abia il asteapta !! Olishka, 180 ron e avansul, contul e pe mail-ul comun !! ![]() Gaza, ce ati mai deliberat ??!! trebuie sa veniti !! ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
de aceea aveam nevoie de variante.... in lapte e ok daca il pun oare?!Eva
Ilinca_M. spune:
Pentru Denisamada: poze Sophitela
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui elena.elena Ma bucur pt voi, dar nu e si parerea Evei de aceea aveam nevoie de variante.... in lapte e ok daca il pun oare?! |
eu stiu ca inainte si dupa administrare fe cu juma de ora nu se da lapte
dragastoasa de Dragos
Anaan spune:
Da, calciul si fierrul se anuleaza reciproc; asa ca nu e bine sa administrezi fierul cu lapte, pentru ca e ca si cum i-ai da apa de ploaie; eu ii dadeam lui Andrei dupa masa de pranz; doctorul mi-a recomandat ca, in timpul curei cu fier, sa am grija ca si mancarea sa fie lipsita de lactate, fiindca asa obtin mai repede rezultatele dorite...si asa a fost!
adrisimo28 spune:
meu am mai primit recomandari un ou fiert moale o zi da una nu, suc sfecla rosie, evident spanac/brocoli.
dragastoasa de Dragos 
Anaan spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 meu am mai primit recomandari un ou fiert moale o zi da una nu, suc sfecla rosie, evident spanac/brocoli. dragastoasa de Dragos ![]() |
Da, si astea; in plus, mango, fiindca are mult fier. Am noroc ca lui Andrei ii place tare de tot! In schimb, la sfecla este alergic.