Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Eu nu pot postaaaa |
Nici eu nu am reusit sa postez azi-noapte... asa ca m-am trezit de dimineata, sa nu cumva sa mi-o ia altul inainte!
Dar nu mai stiu ce ziceam... 
Ca si Adela ia bine fierul.... adik sta cu cioculetzul deskis sa-i picur 20picc...

Ca am admirat aranjamentele florale ale Pisikai...
Si ca ne pare rau ca nu o sa participe la petrecerea cu dansatorii.

Ia sa videm daca s-a terminat de lucrat si acum mere...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
P.S. Merge. Dau si o cafea pe kestia asta.
mireal spune:
Buna dimineata,Am vazut aranjamentele lui Pisik, foarte frumoase, chiar te pricepi.Noi azi am fost matinali, ne-am trezit la 5, am incercat sa mai adormim un picut, dar la 7 eram deja in picioare.
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui simonapro Eu am facut saptamana trecuta prajitura cu mere, postata de Adee, foarte buna si usor de facut, multumesc pentru reteta ![]() |
vreau si eu reteta te rog !!!

dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui elena.elena Am facut analize Evei si e anemica deci trebuie sa ia Fe sirop vreo 3 luni cica...problema mare cu Fe asta, aveti ceva metode de pacalit copiii sa il inghita? ca nu vrea sa-l ia doar cu forta! pot sa il amestec cu ceva, n-o fi avand contraindicatii? |
incearca picaturi de fe sunt mai putine si concentrate ii dai dintr-un hap stiu ca nu se amesteca cu lapte poate doar apa, mai poti amesteca intr-un colt in castronel cu mancare
Dodo-pui spune:
de la Navodari
la mine e o lene....am o groaza de treaba si nu-mi vine sa ma apuc de nimic![]()
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
Anaan spune:
Buna dimineata!
De data asta am dormit bine de tot
, chiar aveam nevoie!
Oli, o rugaminte
: daca nu ai trimis pachetul (cu hainutele) deja, nu-l trimite in urmatoarele doua zile, ca eu o sa ma mut cu catel, cu purcel ( adica fiu si sot
), la tara la socru-meu, fiindca pe strada mea o sa se lucreze la reteaua electrica si o sa fie intrerupt curentul ( nu permanent, dar mare parte a zile), asa ca mai bine emigram
. Am net acolo, asa ca nu scapati de mine!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Gianina34 spune:
buna dimineata, buna dimineata
hai, mobilizaaaaarea![]()
ne scuturam, ne adunam , bem o gura de cafea si suntem proaspete ca niste floricele
(pisikule tare frumoase mai sunt aranjamentele tale
)
pisikule (desi imi voi lua rosii in cap de la tufetele excursioniste) eu as vota cu concursul de dans (intalniri vor mai fi insa concursul asta e doar 1data
si ati pus atata suflet ca ar fi pacat sa nu primiti si ... cireasa de pe tort)
ieri am uitat sa pupacesc si eu virtual bunicuta novusicului
asa ca spun acum un La multi ani! intarziat
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
dyana - ma bucur mult ca mami al tau e muuult mai bine

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
claudela spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 doriti o ? |
Eu o beau acusica si apoi continui cu niste ceaiuri si paracetamoale, ca m-a prins si pe mine raceala...din urma...A avut Mirunica saracuta si acum m-a luat si pe mine...
Trebuie sa stau mai izolata de copilas yilele astea, pana ma refac cat de cat..
POVESTEA MIRUNEI

?