Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Si apropo de mancare, ca vad ca se discuta, va recomand ceva foarte bun, Eva a mancat foarte bine, Placinta cu peste ii spune si reteta o gasiti aici:
http://reteteculinare.ro/forum/discutii/placinta_cu_peste-7580/
Pofta buna!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

fetelor voi pana la urma ati fost in club sambata seara?.... din cate stiu eu...nu.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

nu, sunt vigilenta
caut reteta de praji
nu o ai tu cumva salvata?

cred ca prin cap 265
edit: stai care reteta? ca la cate sunt postate...
asta e a lui kea:"curat vreo 4 mere si le tai cubulete. Le pun intr-o tigaie si le calesc (oare e cuvantul potrivit?) cu zahar. Zahar dupa gust, in functie de cat de dulci sunt merele. Chiar daca par dulci crude, dupa calire parca nu mai sunt chiar asa. Cand nu mai lasa zeama, se dau deoparte si se amesteca cu putina scortisoara. Separat o foaie de foitaj cumparat de imparte in 6, in fiecare jumatate a bucatilor rezultate se pune umplutura de mere, racita, ca altfel inmoaie aluatul, se pliaza, marginile se lipesc cu albus sau apa si gata. A, trebuiesc crestate si daca mai aveti chef sa spargeti un ou, puteti sa le si ungeti."

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

fetelor voi pana la urma ati fost in club sambata seara?.... din cate stiu eu...nu.

dragastoasa de Dragos

Nu am fost caci nu ne-am organizat

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

elena.elena chiar voiam sa te strig la catalog
pikka tu unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Eu am fost cu Andrei la cimitir si acolo, pana sa aprind eu o lumanare pentru tatal meu si sa aranjez florile pe care le-am dus, fiu-meu s-a intins pe piatra funerara cu fata in jos. Desigur ca l-am luat repede-repede de acolo, dar nu m-am putut impiedica sa ma gandesc ca poate asa a vrut el sa-si imbratiseze bunicul. Desi niste tanti de acolo s-au uitat foarte dezaprobator la noi ( in special la mine), eu stiu ca tata s-a amuzat, de acolo de sus.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Olga vezi si ce zice pediatrul sa ii dai ceva pt imunitate lui david. Nu am mai fost la club caci am avut copii raciti mai toate mamicile.
Gianina urmaresc si eu meniurile de la gradi pe care le postezi si am sesizat ca mai mereu dupa amiaza le dau prajituri sau o gustare mai dulce.

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

elena.elena chiar voiam sa te strig la catalog
pikka tu unde esti?

Salutare,
Am crezut ca m-ati uitat...sunt prin bucatarie , tocmai am pus la cuptor o musaca de cartofi cu carne de vita si o placinta (cica!) cu dovlecei, orez, cascaval,ou...sa vedem ce iese, am vazut aseara reteta asta la o emisiune culinara...bucataresc ca sa mai uit de necazul ca cei de la cresa au retras-o pe mariuca, desi le-am adus scutirea de la medic ca a fost bolnavioara

Mergi la inceput

pikka nu te uita nimeni... dar mai baga nasucul pe acic si multa sanatate mariucai eu mereu cand vad reclama cu mariuca ma gandesc la mariuca ta

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

eu nu stiu cum sunte-ti voi da` eu cand recitesc din urma si revad pozele si filmele at imi dau seama ce copii frumosi si destepti avem
sympli am revazut acum Luca lu' Matei cu Tai Chi.. superrrrr

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput