Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

adrisimo - nu reteta lui kea o caut ci cea de la ela cu un fel de aluat de pandispan, multumesc mult, oricum

olishka- eu prevad ca la anu' pe timpul asta ne vei uimi cu cate feluri gatesti
cum erai acum 1 an si cate faci acum.... vezi ce mare e progresul?

pikka- aoleu, cum sa o retraga de la cresa? adica i-au anulat locul si a venit alt copil?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

curea - prajiturile de la gradi sunt f putin dulci iar cremele sunt 99% pe baza de branza
dulceata ce-i dulce pe acolo, in rest... la fel cum e si mancarea sarata - cu infim de putin sare doar cat sa-i schimbe un pic de tot gustul ca un om normal si-ar pune sare cu lingurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Eu am racit, mi se trage de ieri ca am simtit eu ca mie cam frig.Mi-am facut un ceai si iau un paracetamol, sper sa-mi revin.Theo e la cresa si eu am lenevit pana acum, nu am chef de nimic.Am pierdut postarea Aylei, dar am gasit-o si am vazut-o pe Luana,ce carlionti areDe Vladimir nu am ce sa mai zic, e mereu vesel, mi-a placut cum se juca cu catelul.Am si eu de calcat o tona,dar o las pt. diseara ca mai am si rufe pe sarma sa se usuce.Pikka, cum adica au retras-o, ca si eu decad l-am dat pe Theo la cresa nu stiu daca am fost 2 saptamani, asta de la 1 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

curea - prajiturile de la gradi sunt f putin dulci iar cremele sunt 99% pe baza de branza
dulceata ce-i dulce pe acolo, in rest... la fel cum e si mancarea sarata - cu infim de putin sare doar cat sa-i schimbe un pic de tot gustul ca un om normal si-ar pune sare cu lingurita

Am inteles acum.
Apropo de branza stie cineva sau mai bine zis a incercat cineva sa faca cheesecake???

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:

adrisimo - nu reteta lui kea o caut ci cea de la ela cu un fel de aluat de pandispan, multumesc mult, oricum

cred ca olga te poate ajuta ca a zis ca si-a facut folder cu retete de la noi

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Gianina, hai ca am gasit-o eu, pe prajitura:Si daca tot am inceput depre bucatareala, hai sa-ti zic reteta (simpla si cu incrediente putine)la Charlotte, o prajitura cu mere pe care am mai facut-o de cateva ori si le-a placut la amandoi (Ianis si sot):- 4 oua batute spuma- 1 pahar de zahar (mie mi s-a parut cam dulce si am pus mai putin)- 1 pahar de faina (presurata treptat cate putin)In tava de cuptor unsa cu unt si tapetata cu pesmet se pune 1/2 aluat, dupa aceea 2 mere taiate felii (eu am incercat si cu mere+pere+piersici tari), dupa aceea restul de aluat. Cand era gata, am presurat prajitura cu zahar vanilat si am bagat-o acoperita la frigider, ca sa lase sirop).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:

cred ca olga te poate ajuta ca a zis ca si-a facut folder cu retete de la noi

dragastoasa de Dragos

olgutaaaaa
heeeelp (de parca le rezolvasem pe toate si asta mi-a ramas acum)

am inceput sa ma uit in urma (ce-i drept cam in diagonala) si dupa 4 capitole parcurse am inceput sa ma intreb daca sigul la ela am citit reteta

Mergi la inceput

mireal - saru'mana

Mergi la inceput

Ma apuc sa fac si eu prajitura, ca se face foarte simplu, sa vad ce iese acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Citat:
citat din mesajul lui pikka

Pai am avut surpriza neplacuta dimineata , dupa ce am dezbracat-o , sa-mi zica asis. ca dr de la cresa a retras-o de pe lista ca a lipsit prea mult (2 sapt) si cica nu am anuntat.Eu am sunat la cresa din prima zi de boala,mi s-a spus cand o aduc sa vin si cu o adev de la MF ca-i ok, sanatoasa; dupa o sapt, mariuca s-a facut bine cam 90%, dar am zis s-o mai tin o sapt sa fie complet ok,mai ales ca MF imi daduse scutirea pana in 30.11.Ei au considerat ca am tinut-o nemotivat acasa si ca de ce n-am sunat si a doua sapt blabla,,,,,ca a venit alt copi si nu mai sunt locuri libere la cresa asta, doar daca vreau in alta parte, cam departe de zona in care locuiesc, ar mai fi un loc....parerea mea ca a cam fost aranjat si o fi luat vreo pila de-a ei

Mie nu imi vine sa cred ce aberatii pot scoate unii... eu sunt tare indignata caci pana acum nu am gasit o gradi sa imi indeplineasca cerintele mele recunosc exagerate... Dupa ce ca le dai banii mai fac si figuri nu am retinut daca e de stat cresa sau particulara dar oricum ar fi tot le dai bani.
in plus pe mine ma scoate din sarite faza ca mica atentie pt educatoare sau asistente...eu una nu am fost crescuta asa cu caouri si atentii..
LA cresa mama i-a dat educatoarei cafea pe vremea aceea era un lux si mama a specificat sa nu mananc orice ca eram cu stomacelul si seara cand am venit acasa ..mama a gasit in scutec mazare...
Pe mine ma enerveaza la culme cu faza achitatul inainte ce suntem la ......prostituate sa achitam inainte????

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput