Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna seara tuturor

Multumim pt. urari..astazi Ade a avut o zi foarte frumoasa, a sarbatorit la gradinita alaturi de colegi si prieteni.

pt. Ana.. sa fii sanatoasa si fericita!

Giani,mami de Simo si Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

pana acum nu a facut nimic grav. O viroza care l-a tinut o sapt si am tratat-o cu Nurofen, panadol si sirop de tuse si inca o viroza mica pe care am rezolvat-o cu oscilococcinum. Insa la Maria prima a fost nasola si am scapat cu antibiotic .

Citat:
citat din mesajul lui Victo

geo..din pacate cam asa e primul an..hm..se pare ca si al doilea
roxxy, chiar, matei cum e cu racelile de cd merge la gradi?

edit..se vede ca-s obosita..deci tot intr-o viroza si voi...

mai eu am o prietena care cica trateaza homeopat si puroiul in gat..si a scapat si de E-coli! (pussi..)
amu, noi suntem sceptici- si eu si sotul, si cu toate astea maine ma duc si apoi va zic rezultatul :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

off ca de mult nu am mai reusit sa ajung pe aici..desi tare mi-as fi dorit..nu's ce am .. fara chef de forumit..
stiu ca m-am apucat odata sa scriu mesaj, ca am vazut pozici cu sarbatorita Maria de vasari cat e de frumusica si dezghetata am vazut acolo mamici si burtici frumusica de alina alti pitici frumosi printre care si Ionut cu mamica lui frumoasa, dar nu cred ca am apucat sa-l trimit..

am saltat si urarile sper sa fie bine daca trimit si mai tarziu ..
La multi ani fericiti!
bulgarasilor frumosi si sanatosi sa fiti si sa aveti numai bucurii in viata!

Alexia ,Matei,Sofia ,
Bea ,Iustin,Kara,Bogdan Mihai,
Mikail Efe,Sorina Dana , Rares Mihai,
Brianna, Iulia
Patricia ,Joshua Raphael, Andrei ,
Eva Elena , Ilana Andreea , Adelina Elena si Ana-Sofia

si Sophia Ioana ca e azi si sunt in timp
numai bine va doresc bulgarasilor!

softurela ma bucur enorm ca sunteti bine!!! si ma bucur ca ne'ai dat de veste

..mai am de recuperat ceva pagini si cu cititul din urma..sa vad cum ma descurc cu timpul

elli ma bucur ca ati gasit o solutie.. e bun ca accepta si sta si cu "mamaia Elena" si ma bucur ca Alessia merge bine la gradi ..oricum se vedea de prima ca e inteligenta rau..nu cred ca e mai prejos acum ;) ce-ti mai face bunica? felicitari pt "slabit" imi imaginez acum o schiloada

lavi te cred ca iti vine sa o mananci de drag ce iti e..iti inteleg fericirea... stiu cum e si cat te bucura sa vezi asa progrese si mai ales pasii asa mari..facuti de ei..la care probabil noi nici nu ne asteptam cateodata..ii credem tot micuti... dar e normal ca ei sa progreseze.. tare bine te mai simti cand ii vezi !

apropo alina pan' la urma cum a mers Maria cu alfabetul?

cati La multi ani Sofiei! tare faine pozicile si ce frumusica se mai face multa sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eladea frumos creste si Filip
stiu cum e cu "golirea buzunarelor" de craciun..acum cu stefi chiar ca e la X2

wow alina.. deja semne marisa fie intr-un ceas bun! lasa mami fricile ca deh.. un ic de incurajare!
daca nu mai apuc nastere usoara si numai bine! mi-o imaginez pe mica patinatoare..tare draga trebuie sa fie

ank inca un pic si treceti voi si hopul asta ...te admir ca cu doi copii reusesti sa tii pasul si cu scoala !felicitari!
acusi ai si fata mare si de maritat ..pai trebuie sa bea si ea cafea cu numai tu?
faine activitatile lui Raul..imi place tare cand aud ca unele gradiniti au bagate si teatru.. frumoasa initiativa pentru ei.. si le dezvolta mult "capacitatile artistice"

victo sus mami cu moralul.. te inteleg.. desi n-am bb2(il am in imaginatie) acum serios, tot stau si ma gandesc cum ar fi de una singura..dar nu ma vad bine multa sanatate la puiuti!

gata mi-a expirat timpul..si mai aveam cate ceva de adaugat..

numai bine va doresc tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Alina, te-am visat azi-noapte (erai o combinatie de Ellis si Eladea ).. Venisei cu Maria in vizita la mine. Eu tot ii spuneam lui Matei: uite ce cuminte e Maria, uite ce ordonata e .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Alina, te-am visat azi-noapte (erai o combinatie de Ellis si Eladea ).. Venisei cu Maria in vizita la mine. Eu tot ii spuneam lui Matei: uite ce cuminte e Maria, uite ce ordonata e .

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

Daca te consoleaza cu ceva, asta n-o sa se intample in realitate.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Stef, voi ce mai faceti? Stiu ca ultima data ma minunam cum merge Stefania pe bicicleta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Neata!

Felicitari lui Ceci pt progresul cu olita. Cred ca si Maria mea va scapa rapid de pampers. Se aseaza zilnic pe olita, a facut si kk de cateva ori. De abia astept sa scape si ea de pampers.
Eu va spun cu mana pe inima ca nu-mi mai trebuie bb3 .

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

asa si eu ...nu as mai face fata... plus hormonii aia ..dupa cum zicea vasari... care si-au facut de cap ...in sarcina si in perioada de post partum mau terminat psihic... ca la un mom dat nu mai aveam pace cu sotul in casa ... saracul nu stiu cum m-a suportat

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Stef, voi ce mai faceti? Stiu ca ultima data ma minunam cum merge Stefania pe bicicleta.

_

da da...de cate ori se rca cecilia pe tricicleta si cade imi amintesc de Stefania ...ce experta e

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI ANA SOFIA!

LA MULTI ANI ADELINA!

LA MULTI ANI SOFIA IOANA!

Mergi la inceput