Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata si'o
prind un pic de timp acum, cat mai doarme fii'mea, ca azi nu merge la gradi sunt in greva educatoarele...
multumesc fetelor de intrebare..suntem bine
...stefi merge bine cu gradi..mai o raceala, mai o "fitza" dar e bine in general.. rabdare sa am eu sa-i infrunt cu brio capriciile si sa iasa ceva bun din asta.
apropo de bici nu mai merge ca "i-a ramas mica" va spuneam eu parca ca acuza dureri de spate, decand nu mai merge pe ea, nu mai avem probleme..
tot am incercat sa-i cumparam una mai mare, dar o lasam in primavara ca si asa acum e intre doua masuri (s'apoi e iarna)
la primavara deja o sa se mai inalte un pic si o sa-i cumpar direct una mai marisoara.

in rest mai nimic.. va spuneam ca am "stresurile" mele care nu le dau de cap ....
darrrrrr am o noutate sa nu va speriati...

va pup o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Oauuu super fain iti sta asa tunsa... si eu mi-am schimbat look-ul... mi-am facut breton si l-am mai scurtat de ceva vreme ... Am sa pun o poza sa vedeti ...la inceput mi se parea asa ciudat ca treceam prin fata oglinzii si tresaream ..aveam impresia ca e altcineva

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Stef arati f bine!! Si eu sunt pt "aranjat" cat mai divers, dar acum am ramas in pana de idei.:)) Parca nu m-as mai intoarce la no2. Sa vad cum ma inspira maternitatea si noua silueta, ca asta deloc.
Ank, neaparat!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2127047690102983850VUJwxG aici e freza cu breton

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Uau, Ank, esti foarte eleganta, si cand ma gandesc ca ai tinut poza ascunsa...
Te inteleg cu obisnuitul cu tine, trebuie sa asociezi eu-lui tau o noua imagine si sa te si porti in consecinta. E unul din motivele pentru care eu astept mereu inspiratia.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Stef, Ank, aratati super (fara exagerare). Sa va fie de bine!!!
Stef, esti mult mai moderna, te-ai luminat la fata. Sper sa nu te superi, dar in opinia mea parul lungu-lung e demodat.
Ank-ule, m-ai omorat ce ochi frumosi ai. Frumoasa tunsoare.

Mergi la inceput

Poze pitici

Mergi la inceput

M-a convins o prietena care a facut un curs de coafura ca mi-ar sta bine... Pana la urma cu inima stransa m-am lasat pe mana ei ..ca nu mai avusesem breton din clasa a 3-a cand i-am zis eu mamei mele ca bretonul e pentru fetite ..
Am patit sa nu ma recunoasca o profa la scoala ... si sa intrebe daca avem colegi noi ...

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

stef, uauuuuuuu...mare schimbare...imi place mult cum iti sta noua freza...sincer, eu nu stiu cum ai rezistat atata timp cu parul asa de lung...

ankule, si tu arati super...si culaorea iti scoate ochii in evidenta...

pup!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna!
ia uitati ce doamne stilate avem aici!!!!!!!!! felicitari Stef, Ank, aratati f bine, f tinere si moderne!

Mergi la inceput