Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxxy80 spune:
Vroiam sa ma mai laud si eu cu printesa mea. Weekendul asta am fost in 2 vizite, la familii cu pitici de varsta lui Matei. Maria s-a jucat cu ei de parca ar fi fost de aceeasi varsta. Am ramas impresionata. In afara staturii si a faptului ca nu stie sa vorbeasca, cu greu ti-ai fi dat seama ca nu e de aceeasi varsta cu ei. Este f cocheta. cand o imbrac in rochita, merge si se admira in oglinda, se piaptana singurica, o adevarata domnisoara.
Matei este pe zi ce trece mai gelos pe ea. Nu mai are nici un gest de afectiune la adresa ei. Mereu o impinge si tipa la ea. Are legatura cu faptul ca Maria devine f atasata de Cristi (pana acum era numai dupa fusta mea). Il striga mereu, sta numai pe unde e el. Si cum pentru Matei tati lui e un zeu, cred ca nu suporta ca nu mai este doar el in centrul de interes al lui Cristi. In schimb, sunt tare mandra cand merg la gradi si mi-l lauda ambele educatoare. Se pare ca se descurca f bine, e f ascultator, papa tot etc.
Roxxy80 spune:
Draga mea, si eu la fel ma gandesc cum am rezistat. De cand am inceput serviciul mi-am mai revenit psihic. Cel mai greu era cand ii aveam pe amandoi bolnaviori. Nu-ti spun cum a fost cand Mariei ii ieseau doi dintisori si lui Matei ultimele maselute. Cred ca Dzeu ne intareste. Azi e prima zi cand am ambii copii sanatosi, dupa o luna jumate de viroze (la Matei chestii usoare, tratate doar cu nurofen, panadol si naturiste, iar la Maria f nasoale: temperatura 40, tuse, antibiotic etc). Cred ca daca eram acasa cu ei, o luam razna luna asta. Asa am trecut mult mai usor. Acum asteptam cu nerabdare sa vedem ce virusi noi mai aduce Matei de la gradi
. Ca o surioara buna ce e, Maria nu rateaza nici un virus de la Matei.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo eu de o sapt. sunt acasa cu amandoi bolnavi..nu va pot explica hal de nehal ce e la noi..DECI, ca tot faceam noi cate o intrebare, si eu zic un mare PAS la un alt bb..sunt draguti, nu zic nu..dar e prea dificil, iar nervii mei nu mai tin. si inca ma gandesc la roxxy si ank cum au stat atata timp singure cu 2 copii cd eu sunt tot o depresie toata ziulica.. ![]() Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
popbianca spune:
buna dimineataaaa!

din partea fiicei mele...care nu poate face personal onorurile fiind la gradinita, foarte ocupata cu tort, suc, colegi, educatoare ,poze ...
popbianca spune:
creem...nu te stresa cu gradi ca asa a fost si la noi...acum e ok...nu stiu insa daca s-a resemnat sau chiar ii place...
...
roxxy...cred ca toata lumea o sa intampine dificultati cu Sarbatorile...eu, pana la sfarsitul anului in fiecare we ,am de dat un cadou...fara sa mai numar cadourile finilor mei(6)...
lui Matei..copilas cuminte si intelegator...ai sa vezi ca se va echilibra situatia...dar nu prea curand....![]()
nici Luca nu rateaza nimic...dar il tratez doar cu eurespal...i-am dat si 3 zile de augmentin si a facut alergie ...asta e ...
eladea...asa da....si eu abia vineri si sambata i-am dat prima supica din carne de vita cu morcov si pastarnac...si saptamana trecuta suc de mere (ca si-a razalit Ana)...l-a ajuns Filip al tau pe Luca ..atat are si el...vreo doua saptamani cu tuse si a slabit vreo 300 gr...acum incet incet recupereaza...dar l-a apucat tusa din nou...
vasari....wow...deci sa nu scoatem majoretele..crezi ca mai sta puiul acolo?...Bravo Maria!
ank...
la copilasi!chiar pe gata cu pampersul...pt.totdeauna?
bb3...maama da' ce categorice fetele astea....eu nu sunt asa ...dar cred ca v-am mai spus asta....![]()
Victo...hai mai ca nu e chiar asa nasol cu doi..!
..sa te mai inveselesti...da' eu ce sa zic ...ca din 8 ian ar trebui sa ma duc la ski si Luca inca suge ...si pe cum se apropie data imi dau seama ca nu are nici un sens sa ma duc cu el cu tot...si sotul merge , fratele meu merge si inca vreo 25 de prieteni/cunostiinte...la acelasi hotel...iti dai seama ce chefuri ,ce serate...asta depresie...!sa-ti mai zic una...ca am depasit cele 60 zile(term de depunere) pt. dosarul de indemnizatie pt. crestere copil si nu mai primesc banii retoactiv...
2 zile mi-a fost rau...
.... pt.Bogdan , Mikail, Sorina,Rares, Briana, Iulia, Patricia, Joshua, Andrei,Eva, Ilana,Adelina si Ana mea!!!!
ma duc sa
...ca tortul a fost tare dragut si buuun!
Vasari spune:
| citat din mesajul lui popbianca buna dimineataaaa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() din partea fiicei mele...care nu poate face personal onorurile fiind la gradinita, foarte ocupata cu tort, suc, colegi, educatoare ,poze ... mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si Luca-Dimitri(17.05.2010)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Multumim!!
La multi ani Ana si Adelina, sa aveti o zi minunata!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37
Victo spune:
ha ha..roxxy, ti-am zis noi ca e bine la serviciu. Sincer, eu de-abia astept luna august sa ma reintorc..
ba, Bianca e tare greu..Stefan rastoarna casa cu susu in jos in cele 10 min. in care nu sunt cu ochii pe el...asta mic cum e acum cu laringita nu pot sa il las sa planga..tre sa caut/gasesc orice metoda sa il linistesc. in ast timp..cu chiu cu vai fierb un orez sau orice zeama, ma straduiesc sa ii nascocesc lui stefan tot felul de povesti sa manance ceva..
urmareste-l pe cel mic cd doarme, sa vad cum respira..
afara nu pot iesi, din cauza laringitei lui Mihai, si pt ca Stefan e prea zapacit si nu pot sa il tin singura sa nu se arunce peste tot..si sa mai stau si de bb care poate se apuca sa planga
maine ma duc la homeopat cu ei, ca m-am saturat de tuse tuse si raguseala la micut.la spital mi-e groaza ca un-doi mi-i baga pe antibiotic, chit ca nu au febra sau ceva de genu'.
nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi sa am o urgenta-urgenta si sa trebuiasca sa plec la spital cu ei dupa mine..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
Nici nu incerca sa-ti imaginezi. Am trecut eu prin asa ceva. A fost traumatizant. Plangeau amandoi de mama focului, eu eram singura-singurica cu ei. la spital ii tineam pe amandoi in brate (Matei avea doar 14 kilograme atunci). A fost nevoie sa-i aspire pe amandoi cu furtunul acela care se baga in nasuc. oribil.... Nu aveau nimic grav, dar le ieseau dinti/masele in acelasi timp si prinsesera din zbor o mica viroza. Greu....
Multa rabdare si sanatate iti doresc, Victo. cresc ei si sa vezi relaxare pe noi atunci
(lasati-ma sa visez, va rog
).
nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi sa am o urgenta-urgenta si sa trebuiasca sa plec la spital cu ei dupa mine.. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui popbianca buna dimineataaaa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() din partea fiicei mele...care nu poate face personal onorurile fiind la gradinita, foarte ocupata cu tort, suc, colegi, educatoare ,poze ... mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si Luca-Dimitri(17.05.2010)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
BIANCA, MULTUMIM FRUMOS...
la multi anisori printesei tale! sa fie sanatoasa si norocoasa, iar voi impreuna cu copilasi vostri dragi...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
geo_ionita spune:
LA MULTI ANI!!! Pentru toti bulgarasii si globuletele: sa fiti sanatosi, sa fiti ascultatori, sa aveti parte de multeee cadouri si tot ce este mai frumos pentru toti.
IULIA, PATRICIA, JOSHUA RAPHAEL, ANDREI, EVA ELENA, ILANA ANDREEA,
si nu in ultimul rand, sarbatoritele zilei ANA SOFIA / ADELINA-ELENA 
Bianca: multumim de "tratatie"!! Foarte bun tot! O seara frumoasa in continuare si plina de cadouri ptr. Ana!
Bia mea este acasa cu febra tot weekendul, tuse, puroi in gat...maine mergem iar la dr...ca tot fusese ea la gradi aproape 2 saptamani pline, era prea frumos sa fie adevarat!
Mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
Victo spune:
geo..din pacate cam asa e primul an..hm..se pare ca si al doilea
roxxy, chiar, matei cum e cu racelile de cd merge la gradi?
edit..se vede ca-s obosita..deci tot intr-o viroza si voi...
mai eu am o prietena care cica trateaza homeopat si puroiul in gat..si a scapat si de E-coli! (pussi..)
amu, noi suntem sceptici- si eu si sotul, si cu toate astea maine ma duc si apoi va zic rezultatul :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)