Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(219)
Raspunsuri - Pagina 10
Vasari spune:
Andreea, reteta mai simpla e de pandispan.:P Pe-asta am facut-o eu, cu stafide. Din pacate nu ma mai incanta nimic in materie de mancare, nu stiu de ce. Iar de cateva zile chiar ma simt cam rau, cred ca o sa-mi fac analizele. Mie in sarcina imi cresc f mult trigliceridele si colesterolul, desi in mod normal le am sub limita, mi-a zis dr ca e hormonal. Dar acum nu stiu ce e...
Victo, inca nu.
La M nu am pierdut dopul deloc. Nu inseamna mare lucru, oricum. Doar a fost ceva ce m-a motivat sa-mi fac bagajul. :)
Maria e la a 4-a raceala consecutiva (viroze mai bine zis), deci daca nici acum nu reusesc sa o duc la gradi, exclus dupa ce va veni bb2. Nu a facut forme urate, febra a avut doar mica, dar au trecut greu si una si cu antibiotic, a fost o viroza cu bronsita, otita si conjunctivita. De groaza.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37
Vasari spune:
La multi ani Eva, Ilana, Joshua si Andrei, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!! 
_
Ank83 spune:
da Victo acusica face si miss a mea 2 anisori.. Ca doar nici noi nu pierdem vremea si crestem mari
...Deja stie sa mormaie si ea o poezie
si sa imite tot ce face mama... dimineata bea si ea cafea(ceai sa nu va speriati) ... invata si ea cu mama ...adica manjeste cartile ei
"spala vasele"(adica mai rau le manjeste= jumate din bucatarie )
..
Raul e super incantat de gradinita... se trezeste dimineata aproape singur si cauta haine sa mearga la gadanita sa invete poezii..
..II place tare mult ..au foarte multe activitati la gradi .. cam la 2 saptamani vine si teatru ..Eu sunt foarte multumita ..plus ca pentru o gradi de stat conditiile sunt beton ![]()
Andreea i-am mai spus asa unei vecine care a avut primul copil in greva foamei... si al doile are acum un anisor ...si mananca de rupe ... Urla pana ajunge mama cu urmatoarea lingura la gura ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Roxana ... sunt in ultimul an la asistente medicale generaliste.Am inceput scoala cand eram gravida cu Cecilia ...Acum ma bucur ca nu am stat acasa ... ca uite ce a trecut vremea si in vara termin al treilea an 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Alina important ca cea mica a deschis deja "usa"
.. Inca e nehotarata
.. stie ea ... ca mai trebuie sa stea putin acolo la mami... fetita ascultatoare 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Aaaa.... si sa nu uit sa ma mai laud... Cecilia face pisi si caca la olita ![]()
![]()
...Yuhuuu... Ce repede si usor a mers la ea... Mai noaptea ii pun scutec..la pranz accidente 1 pe saptamana cam asa ![]()
Epoca pampers e tot mai aproape de final la noi in casa 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
eladea2005 spune:
SALUTARE FETE....
ALINA,ai grija de tine...mai ales acum...stiu ca toate se dau peste cap in sarcina, din cauza hormonilor... sa pregatim majoretele???![]()
ANKULE, felicitari, ai fata mare deja...ce trece vremea...
Adela, harnicuta ca o furnicuta...
ce fac fetele???
LA MULTI ANISORI TUTUROR PUIUTILOR CARE-SI SERBEAZA CEI 3 ANISORI! SA FITI SANATOSI PUI DRAGI! 
aaaa...si MAMICILE LOOOOOR, PE UNDE SUNTETI????![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 ALINA,ai grija de tine...mai ales acum...stiu ca toate se dau peste cap in sarcina, din cauza hormonilor... sa pregatim majoretele??? |
Nuuu
, nu sunt pregatita deloc de nastere si cred ca nici ea. De fapt chiar a inceput sa-mi fie tot mai frica, ma intreb daca n-ar putea sta pana la gradinita acolo. Nici casa nu am pus-o la punct macar.Ieri Maria mi-a cerut insistent sa o duc la gradi, azi s-a trezit cu gandul la ea, s-a imbracat, s-a incaltat singura, asa ca am dus-o. Sper sa nu raceasca prea repede, sa profite putin. Mi-a spus ca ea e bucuroasa cand e cu miss Elena.:)
Ank, felicitari!! Cand ma gandesc ca la noi abia incepe inca un episod cu pampersi... dar clar e ultimul, la cum m-au dat hormonii peste cap in sarcina, mai ales pe final, nu mai rezist la inca o incercare!
_
Roxxy80 spune:
Neata!
Felicitari lui Ceci pt progresul cu olita. Cred ca si Maria mea va scapa rapid de pampers. Se aseaza zilnic pe olita, a facut si kk de cateva ori. De abia astept sa scape si ea de pampers.
Eu va spun cu mana pe inima ca nu-mi mai trebuie bb3
.
Victo spune:
eu de o sapt. sunt acasa cu amandoi bolnavi..nu va pot explica hal de nehal ce e la noi..DECI, ca tot faceam noi cate o intrebare, si eu zic un mare PAS la un alt bb..sunt draguti, nu zic nu..dar e prea dificil, iar nervii mei nu mai tin.
si inca ma gandesc la roxxy si ank cum au stat atata timp singure cu 2 copii cd eu sunt tot o depresie toata ziulica..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)