Mamici si burtici de sept-oct 2010 (194)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Si noi mai avem o problemutza...ii curge prea tare laptele si se enerveaza, dar am realizat ca daca il pun la san inainte de a incepe sa planga de foame e totusi mai bine. Adica si acuma avem diverse probleme, dar incerc sa il "citesc" si sa gasesc solutii la micile inadvertente.

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Incearca sa stai putin tolanita cu o perna la spate, pune-l pe bb pe burta ta si lasa-l sa suga el. In pozitia asta se va sprijini cu nasul in piept si va trage exact cat are nevoie... aceeasi problema o aveam si noi pana sa descopar pozitia asta.

Andreea, mamica fericita de bb Alexandru (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007)

Eu inca nu vreau sa ma despart de odisee.....precum vedeti.....i-am dat sa pape lui Alex si vreau sa ajung la zi cu cititul si tot mai gasesc cate ceva de spus.

Deci mersi Aniast - dar stau pe spate la orizontala doar cu o perna subspate sau pe un scaun si ma las mai tare pe spate. Eu asa am incercat...dar sanii mari....si BB nu putea sa respire....probabil ca gresesc ceva...!

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

O ultima salutare in cadrul odiseei!
De ceva Vreme citesc plina de emotie tot ce ati scris... Sunteti extraordinare... A Fost o perioada minunata! Va multumesc tuturor pt ca m-ati primit alaturi de voi!
Voiam sa imi iau si eu ramas bun si sa ma mut repejor in casa noua...
Nu credeam ca acest moment va fi asa emotionant
LA REVEDERE!!!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Am vazut ca ati ajuns deja la sfarsitul acestei odisei, ce repede trece timpul
Va felicit pe fiecare in parte ptr minunile pe care le-ati adus pe lume, sa aveti parte numai de bucurii din partea lor, sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce ce-i frumos pe lume
Pentru fiecare mamica cate un buchet de
Aveti copii minunati
Va trimit multi voua si puiutilor
Va imbratisez cu drag

fericita 22+ cu

Iony, te imbratisam si noi si asteptam ca peste 18 sapt. sa ne dai marea veste ca iti tii in brate fetita iubita!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Fetelor, sunt o mamica de octombrie 2009. Am intrat la voi sa citesc ultimele pagini si am inceput sa plang de emotie. Mai ales ca mi se pare ca saptamana trecuta eram in locul vostru, emotionandu-ma ca s-a incheiat odiseea! Cea mai frumoasa perioada!

Va doresc sa aveti un an minunat! Va fi greu, mult mai greu decat va inchipuiti, dar din ce in ce mai frumos! Inimaginabil de frumos! Acum veti descoperi dragostea adevarata, cele care sunteti la primul copil. Un an minunat, in care veti creste impreuna cu puiul vostru, veti redescoperi lumea prin ochii lui! E cutremurator de frumos!

Timpul trece incredibil de repede! Savurati-l la maxim! Multa sanatate!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

raluk, multumim pt. cuvintele frumoase!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui septoct2010

Haideti,luati-va toate bagajele,copilasii,sotii si rubedeniile-ne mutam in casa noua!!

1

La revedere Odisee draga!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

N-am scris de mult si ma simt vinovata. Dar nu asta vroiam sa scriu de fapt.
Vroiam sa va mutumesc tuturor pentru aceste 9 luni minunate.
Am ras impreuna, am plans impreuna, ne-am facut griji, am fost la stadiul de ”Zoe fii barbata”, ne-am vazut crescand in noi puiutii si acum suntem fericite, pe alocuri obosite, dar multumite ca ne tinem in brate minunile si cel mai important, suntem IMPLINITE!
Va imbratisez cu drag si pe voi si pe cele ce urmeaza sa devina mamici, iar celor din urma le transmit sa aiba incredere in minuni!

_
Raluca, mami de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Era iarna si mergeam la sala, sa ma mentin sa mai ies un pic din starea de stress de la birou, sa ma dezmortesc sis a uit ca afara era foarte frig si multa-multa zapada. Intr-o zi am inceput sa ma simt rau, incepea sa ma doara sanii, burta, stari de ameteala si-mi faceam probleme ca m-a ajuns stresul si ca trebuia sa-mi faca analize. Multe ganduri negre ma coleseau atunci si inainte de a merge la emdic am decis sa iau si un test de sarcina…desi nu ma gandeam ca r putea sa fie ceva…medicii mi-au spus ca nu raman insarcinata decat cu tratament asa ca …nu-mi faceam planuri ori sperante ca voi avea un copil…
Am facut testul de sarcina la birou si 2 liniute rosii au aparut instantaneu. M-a cuprins un val de emotie, si ma gandeam cum va reactiona prietenul meu cu care avm o relatie de 4 ani insa nu ne hotarasem sa locuim impreuna ori sa facem urmatorul pas…el isi dorea un copil…insa tot amanam momentul…aveam si teama experientei care o traiesc …problema Emei.
Mi-am plimbat testul in buzunar si din cand in cand ma tot uitam sa vad daca e adevarat.
....................
Au urmat cautari pe forum, despre sarcina si despre urmariarea ei…m-am inscris la ODISEEA CELOR 40 DE SAPTAMANI.
Cu emotie am scirs pe forum si am zis ca sunt insarcinata in cateva saptamani. S-au alaturat alte fete si au inceput destainuiri despre monetele de greturi, ameteli si discomfort. Mi-aduc aminte de o intamplare in care una dintre fete povestea ca wc-ul de acasa e diferit fata de cel de la serviciu, ca are alta nuanta si stralucire si tevile sunt intr-un fel… Ne-am amuzat de cate ne trecea prin cap in astfel de momente, ne plangeam ca nu putem sa gatim de mirosuri sin e faceam pofta cu tot felul de bunati, am descoperit ce manaca unele fete gravide si am experimentat gusturi si noi retete. Am resuit sa trecem peste aceste momente impreuna si reuseam sa gandim pozitiv sis a ne incurajam un ape alta. Au urmat momentele in care am simtit primele miscari ale bebelusului in burtica si traiam aceste emotii de fiecare data cand una dintre fete se anunta ca simte ce …altfel. Ne-am informat tot aici despre consultatii, medici, ecografii si costuri. Momente speciale au fost cand au inceput sa se coloreze carucioarele sic and povesteam cum arata bebelkusul la ecografii. Ne-am facut prietene-surori, am atasat poze cu noi , ne afisam burticile si povesteam cum ne alinta sotii nostrii si ce trucuri sa aplicam pentru a-I face mai…dragastosi si responsabili. Ne-am decorat impreuna camerele bebelusilor si am cumparat multe dintre noi stelutele Tomy. Ultimul trimestru a fost cel mai palpitant, plin de povesti si de …consiliere. Multe dintre noi erau nervoase, depresive, intram in fiecare zi sa incurajam pe cineva sa povestim ceva haios, un banc, sa punem o melodie care sa ne binedispuna. Au urmat si momentele in care scoteam motatele si strigam cu putere incurajari pentru fetele ce urmau sa nasca. Ce emotii am simtit cand s-a nascut primul bebelus al odiseei!!! Am plans o data cu fetele care se luptau pentru bebelus ca sa fie ok… Am trait intens povestile nasterilor … Personal am trecut cu bine peste perioada de sarcina datorita acestui forum, datorita faptului ca am gasit prietene care sa ma susutina sis a ma incurajeze, sa gandesc pozitiv si totul a fost OK. Am parcurs aproape 200 de capitole in care am povestit ce visam, ce speram si cum o sa fie viata noastra cu noul membru. Aproape de finalul acestei odisee, inainte de a preda stafeta urmartoarei generatii de fulgi de nea…am povestit despre petrecerea botezului si dezvoltarea bebelusului in prima luna.
am pus acest mesaj si aici pt ca am vrut sa ramana aceste ganduri aici, in acest loc unde am petrecut clipe frumoase

ne vedem la urmatorul capitol

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Donna e super dulce bebe Tudor!
Si Petra a Mihaelkai ce frumos doarme.
Simona, frumoase pozele de la botez!
Am vazut poze de nicopic
Si Daria a Alinei.
Avem bebelusi super dulci in nostru.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

micutei Tess, este o dulceata de fetita!
Am vazut si poze de la pregatirea pt Halloween
ati facut si placinta? parca mi s-a facut pofta cand v-am vazut mesterind la dovlecei

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La revedere draga odisee! Ramas bun burtica! A fost o perioada plina de emotii si asteptari! Nu am sa zic vorbe mari... E minunat sa stii ca in burtica ta creste o viata! Toata sarcina ai emotii si temeri..Oare e sanatoasa?! Cu cine seamana?! Oare cum va fi nasterea?! Plus o gramada de dureri si greutati..imi aduc aminte ca in ultima luna abia imi miscam burta de pe o parte pe alta, oboseam repede, ma durea burtica si altele! Ma consolam cu dragostea pentru fetita ce avea sa vina! Era a noastra si o asteptam cu drag!
Mi a prins bine ca am avut prietene de odisee cu care am impartasit temerile, durerile si bucuriile!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Off..a venit si clipa asta..mi+e atat de greu sa ma despart de odisee..cat de repede au trecut cele noua luni
Fetelor ,vreau sa va multumesc ca mi+ati fost alaturi...ca ne+am impartasit temerile si sperantele..ca ne+am asteptat nerabdatoare prunci iar acum suntem implinite..avem cei mai frumosi si sanatosi bebelusi care ne bucura fiecare clipa!
Va pup dragele mele pt ultima data in odisee!

Mergi la inceput