Mamici si burtici de sept-oct 2010 (194)
Raspunsuri - Pagina 13
IONY_82 spune:
Am vazut ca ati ajuns deja la sfarsitul acestei odisei, ce repede trece timpul

Va felicit pe fiecare in parte ptr minunile pe care le-ati adus pe lume, sa aveti parte numai de bucurii din partea lor, sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce ce-i frumos pe lume
Pentru fiecare mamica cate un buchet de 

Aveti copii minunati 

Va trimit multi 

voua si puiutilor

Va imbratisez cu drag

fericita
22+ cu 
zozela spune:
Odiseea se incheie in curand:AMR 24'
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
raluk16 spune:
Fetelor, sunt o mamica de octombrie 2009. Am intrat la voi sa citesc ultimele pagini si am inceput sa plang de emotie. 

Mai ales ca mi se pare ca saptamana trecuta eram in locul vostru, emotionandu-ma ca s-a incheiat odiseea! Cea mai frumoasa perioada!
Va doresc sa aveti un an minunat! Va fi greu, mult mai greu decat va inchipuiti, dar din ce in ce mai frumos! Inimaginabil de frumos! Acum veti descoperi dragostea adevarata, cele care sunteti la primul copil.
Un an minunat, in care veti creste impreuna cu puiul vostru, veti redescoperi lumea prin ochii lui! E cutremurator de frumos!
Timpul trece incredibil de repede! Savurati-l la maxim! Multa sanatate!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
zozela spune:
Raluk!
Fetelor,inca nu-i gata noua listuta!! Gata,m-am panicat!!
Cred ca deschid capitolul de la bebelusi cu listta asta,si-n cateva minute o s-o postez pe cea noua,da?! 
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mari-Mariuk spune:
Zoze, avem toata increderea ca vei face ceva frumos!!! 

Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
septoct2010 spune:
Haideti,luati-va toate bagajele,copilasii,sotii si rubedeniile-ne mutam in casa noua!!
1
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Puiutza ![]() nu am simtit nicio unda de repros. Hotararea am luat-o lucida fiind si nu datorita colicilor lui ci datorita durerilor mele de la sani care nu mai trec desi au trecut 4 saptamani. Nu mai rezist sa plang la fiecare alaptat, nu suport nimic pe sani nici macar apa la dus, la frig simt ca ma rup in doua de durere..am ajuns la pragul de suportabilitate maxim..de asta am renuntat. Nu spun ca e usor sau ca mi-am dorit asta insa vroiam alaptatul sa fie o experienta frumoasa, un moment de atasament nu un chin de fiecare data.. Klarisse mami fericita de Matei |
Ti se albeau cumva varfurile mameloanelor dupa ce termina Matei de supt?
Asa chin a fost si pt. mine, dar incet incet a trecut - dar spre a 6 -a saptamana.
Oricum cel mai important e sa fiti sanatosi, copiii cresc oricum si cu LP. Te pup si iti doresc sa te bucuri cat mai mult de Matei!
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
puiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Nu e ala... E www.dentinox.co.uk/InfantColicDrops.htm" target="_blank">Dentinox colic drops, se poate comanda de pe amazon.co.uk cred, si-a luat o prietena. Mie mi l-a adus cineva din Anglia. Se iau 2.5 ml dupa mese dar nu mai mult de 6 ori/zi. Andreea, mamica fericita de bb Alexandru (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007) |
aha....mersi Aniast! sa vad daca gasesc o cale sa il procur!

puiutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui K.A.T. La multi ani Alexandru Mihai!_ Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% loveOur baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T |
Mersi mult KAT!
Da am facut 2 luni...nici nu imi vine sa cred ca deja a trecut atata timp! Au fost prea multe problemutze si nu am sesizat trecerea timpului! Acuma vreau sa ma bucur din plin de BB si tot ce mi-a dat DD!Va doresc si voua acelasi lucru! Va pup.

La multi ani Alexandru Mihai!
&