Mamici si burtici de sept-oct 2010 (194)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Deja s-a incheiat odiseea!!!!!!Parca nu imi vine sa cred ca deja ne tinem toate sau aproape toate puiutii mult asteptati si iubiti in brate

Pentru prima pagina, daca mai e cazul, piticuta mea s-a nascut exact la termen, pe 26.10.2010 la ora 9:30, a avut 3,540 kg si 52cm, apgar 10.

Va pupam pe toate

aproape 40 s cu Elisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello girls,

Formatia este completa, fetitza mea din pacate nu a dorit sa se nasca pe cale naturala asa ca a venit prin ceza pe data de 3 nov la 3.33PM :))), inca suntem in maternitate, maine mergem acasica la surioara noastra scumpa de care mami ii este dor de innebuneste.Cred ca o sa cam curga lacrimi pe obrajori maine la marea intalnire.

BB no2 se numeste Kendra Arianna, apgar 10, 4070 gr si 54cm.
Va multumim ca ne-ati asteptat, scuze pentru intarziere.
Va pupam pe toate!

Mamica de K1 si K2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hello girls,

Formatia este completa, fetitza mea din pacate nu a dorit sa se nasca pe cale naturala asa ca a venit prin ceza pe data de 3 nov la 3.33PM :))), inca suntem in maternitate, maine mergem acasica la surioara noastra scumpa de care mami ii este dor de innebuneste.Cred ca o sa cam curga lacrimi pe obrajori maine la marea intalnire.

BB no2 se numeste Kendra Arianna, apgar 10, 4070 gr si 54cm.
Va multumim ca ne-ati asteptat, scuze pentru intarziere.
Va pupam pe toate!

Mamica de K1 si K2

felicitari si sa va traiasca sanatoase piticele

hai la 365 de zile

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua!
sa va traiasca puiutii, sa va bucurati d ei. am intrat un minut sa va spun ca am un balansoar de vanzare, fisher price 2in1, in stare foarte buna, este la mica publicitate la diverse. multumesc si ma scuzati ca am intrat asa pe nepusa masa. daca sunteti interesate datimi un pm.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput