Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

si eu vreau exact ca misticgirl sa nasc...sa ma trezesc cu contractia si intr-o ora jumate sa nasc!!!

nici nu am pretentii!!!

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Am vorbit la tel cu Claudia. E bine, urma sa manance ceva sa prinda puteri S-a trezit la 5:40 cu o contractie puternica si la 7.30 a nascut. Foarte repede. Dr ei nu era, au vrut sa pregateasca sala pt cezariana insa n-a mai fost timp, a simtit nevoia sa impinga. Si asa a nascut natural dupa cezariana. Asteapta acum sa o mute in salon sa poata sta cu bebe. Ma bucur pentru ea, ii va fi mai usor cu recuperarea acum.

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Cat de tare, vreau si eu nastere in 2 ore

Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

vmadelain parca Claudia era la al doilea si cu siguranta daia ca a mers asa repede..

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Olgutzika, va fi bine Te inteleg perfect cu dorul de copil. Cateva zile si apoi veti fi acasa in formula completa.

Miruna, nici nu as indrazni sa nasc inaintea ta Astept randul, ce sa fac. Bebe are loc sa mai creasca, dopul e la locul lui, dorm ok, ma tin salele, mai rezist vreo 3 sapt zic eu.

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata fetelor si de la noi,

Lore felicitari pentru schimbarea semnaturii. Sa dea Dumnezeu sa stea bebe la caldurica cat vrei tu.

FELICITARI IOANA!!!
fELICITARI CLAUDIA!!!!
Sa incurajam si viitoarele mamici care nasc azi:

HAI DOURA!!!!!
HAI RATUSCA!!!!!

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

pentru tote fetele ce vor naste azi

si off topic
fetita mea a inceput sa spuna fraze
prima "nu ude mami" (mami nu o auzea)
a doua " cea faci"
e tare dulce

si in alta ordine de idei abia astept sa dau burta jos, sa il avem pe bebe in brate dar ma si ingrozesc cu zvapaiata mea ca o sa vrea sa il calareasca, asa ii face bebelului de jucarie din prea multa dragoste, ea de pe acum nu lasa pe nimeni sa puna mana pe burtica ca e bebe al ei a lu "laisa" si il cheama "dabid", i-am spus zilele trecute ca mami o sa mearga la spital sa il scoatem pe bebe din burtica si ea va ramne acasa cu mali(mamaia) si cu tati si o sa vina mami cu bebe, azi ma trimitea la spital ca ea vrea bebe sa ii faca dighi dighi( gadi gadi)

38+ sapt david gabriel
+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

FELICITARI, TUTUROR MAMICILOR!!!!
SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA FIE SANATOSI SI CUMINTI!!!!!

Girls, am lipsit 2 zile si s-a umplut lista cu bebelusi. Toata lumea naste. Cine mai ramane pana in decembrie???????? Cu cine mai vorbesc????
Eu trebuie sa merg marti la echo, sa vad ce mai face Ursuleatza Roberta, cum se dezvolta, daca il lasa pe sotul meu cu mine in timpul operatiei.
Girls, credeti ca se va supara daca o intreb cata experienta are cu operatiile de cezariana? E destul de tanara. As intreba-o daca e mai specializata pe naturala sau cezariana, sau ceva de genul. Problema mea este ca am facut contract cu maternitatea privata si am ales un medic angajat din cei 3 (nu ii cunosteam pe nici unul, toti sunt detul de tineri). Off, off. Va rog sa imi dati un sfat!!!

Hai, DOURA!!!!! Hai, RATUSCA!!!

31+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Vreau si eu sa nasc in 2 ore ca Mistic! Ce, eu ce am ?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Au inceput si la mine iar contractii, dar eu sunt obisnuita cu ele....nu vreau sa nasc in weekend fara dr meu...il inteleg ca are si el familie, ca mai simte nevoia de relax, dar m-a lasat singurica. Pana acum, vai ai Basedow, vai ai placenta praevia, vai bebeului tau ii recoltam sange dupa nastere imediat, vai sa fim pregatiti si pt transfuzie sange, vai sa nu fie placenta acreta, vai sa nu nasti la privat ca la tine s-ar putea ivi complicatii si acum ma lasa singura. Elfica era la el, n-a nascut cu el, la fel si Claudia. Se pare ca am mai ramas eu, Alinushca si Lore 1983. Dar cine stie!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

FELICITARI, TUTUROR MAMICILOR!!!!
SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA FIE SANATOSI SI CUMINTI!!!!!

Girls, am lipsit 2 zile si s-a umplut lista cu bebelusi. Toata lumea naste. Cine mai ramane pana in decembrie???????? Cu cine mai vorbesc????
Eu trebuie sa merg marti la echo, sa vad ce mai face Ursuleatza Roberta, cum se dezvolta, daca il lasa pe sotul meu cu mine in timpul operatiei.
Girls, credeti ca se va supara daca o intreb cata experienta are cu operatiile de cezariana? E destul de tanara. As intreba-o daca e mai specializata pe naturala sau cezariana, sau ceva de genul. Problema mea este ca am facut contract cu maternitatea privata si am ales un medic angajat din cei 3 (nu ii cunosteam pe nici unul, toti sunt detul de tineri). Off, off. Va rog sa imi dati un sfat!!!

Hai, DOURA!!!!! Hai, RATUSCA!!!

31+ Roberta
pisi eu cred ca n-o sa-i pice bine intrebarea, e ca si cum ii pui la indoiala capacitatile si cunostintele de medic

ukume ms de urari

Lore 33 + &

Mergi la inceput