Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
ral_eli spune:
nu-mi vine sa cred vestea despre misticgirl. a nascut normal cu o cezariana la activ plus ca ea isi dorea sa nasca tot prin cezariana, si cu alt doctor decat cel care i-a urmarit sarcina.
abia astept sa intre cu detalii; sunt curioasa in ce imprejurari a ajuns aici. s-o fii razgandit....35+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_vio87 spune:
HAI RATUSCA!!!
Sa pic aici cand am citi mesajul...eram la expo cu kamik cand am primit mesaj de la ratusca...am dat fuga la net sa vin cu motate...
Felicitari si proaspetei mamici...
Avem o odisee de ursuleti grabiti
pupici pe burtici :*:*:*
32+
ral_eli spune:
offf, trebuie sa plec in oras dar nu-mi vine sa ma dezlipesc de voi
sper sa fiu eficienta si sa termin repede cumparaturile35+
ral_eli spune:
ana_vio baga o galerie frumoasa cum stii tu mai bine pt ratusca
ce emotii am pt ea!35+
mirunam spune:
Moamaaaa ce de vesti!!!
FELICITARI IOANA! FELICITARI CLAUDIA! Sa va traiasca bebei, sa fie sanatosi, fericiti si iubiti!
HAI DOURA!!! HAI RATUSCA!!!
Am ramas singura in clubul dezdopatelor... nu mai ramane nimeni fara dop? La mine cred ca s-a reformat...
Dana, ma bucur ca bebe Lucas e bine si are compania copiilor mari . Alte discutii, alte probleme
. Oricum la ce fortos este isi merita avansarea! Asteptam pozici cand poti.
Olgutzika, stiu cat de greu este fara copil. Nici eu nu suport sa nu il am langa mine dar nu ai ce sa faci. Noroc ca o vezi azi .
Joy, tu esti cuminte si stai la coada sa nu ne complexezi pe noi, cele cu termen mai apropriat si fara sperante .
Beatrice eu dorm cumplit. Am cormaruri in fiecare noapte, visez vrute si nevrute. Azi noapte eram ca in filmele de actiune, un fel de Bourne cu burta... dupa ce ca am si eu parte de aventuri palpitante in somn, urmariri, escaladari etc. am si burta la purtator si copilul pe bancheta din spate! Cand ma trezesc constat ca ma dor toate cele si nu mai pot sa adorm si tot asa...
Ratusca live: tot dilatatie 4 fara anestezie si dureri. Astepta
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...
lore76 spune:
Neata si de la noi!!!
in primul rand FELICITARI IOANA SI MISTIC, SA VA TRAIASCA URSULETII SI SA FIE SANATOSI !!!!!
HAI RATUSCA SI DOURA, VOI URMATI, SA AVETI NASTERI USOARE SI BB-I SANATOSI SI MANCACIOSI !!!
dana ma bucur ca bebe lucas nu mai sta singurel si ca e pe drumul cel bun
olgutika imi pare rau de vestile urate, dar e bine ca esti in spital si poti fi monotorizata
si nu in ultimul rand, am schimbat si noi semnatura si sper din suflet s-o tot schimb pana ajung la 36-37
va pe toate fara exceptie si va doresc sa aveti o zi buna, pt ca e frumos rau afara
Lore 33 +
&
crisuletzul spune:
Doura ne ti in suspans!
ratusca suntem aici cu sufletul la gura!!!
Kitty 34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o
cu numele de Eva Maria !!!
AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli nu-mi vine sa cred vestea despre misticgirl. a nascut normal cu o cezariana la activ plus ca ea isi dorea sa nasca tot prin cezariana, si cu alt doctor decat cel care i-a urmarit sarcina. abia astept sa intre cu detalii; sunt curioasa in ce imprejurari a ajuns aici. s-o fii razgandit.... ![]() ![]() |
Am vorbit la tel cu Claudia. E bine, urma sa manance ceva sa prinda puteri
![](icon_smile.gif)
Victoria, mami de
![](hippi.gif)
![](gravida.gif)
David Lloyd George
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Felicitari Ioana si Claudia! Ratusca, nastere usoara!!
Inseamna ca ai ajuns la timp, tin pumnii sa fie bine!
Olguta, imi pare rau de surpriza asta, sper sa fie totul bine. Acum cateva luni nu concepeam nici eu sa stau despartita macar o zi de Maria, intr-un fel sunt linistita ca e diferenta asta de varsta, desi imi doream sa fie tot 2 ani intre ele. Am observat ca uneori copiii sunt surprinzator de robusti, mai ales daca stii sa le explici cum trebuie, mai rau este cu noi. Eu inca plang atunci cand ma despart de ea sau cand ne revedem.
Miruna, multumim de intrebare, Maria e spre bine, a trecut febra aia urata, in schimb de 3 zile eu sunt din ce in ce mai rau. Sigur a fost ceva viral, am aceleasi simptome ca ea. De 2 zile modelam cu pasta cu sare. Citisem ca se poate face mai elastica folosind nu stiu ce solutie... o sa ma interesez. Asa, as opta pentru un lut mai fin.:)
Ma tot gandesc la tine, asa au fost la mine, ambii copii cocotati sus, M nu a coborat decat in travaliu. Ma intreb daca aveam sanse sa ajung la cezariana altfel... Te urmaresc. Sper sa se intample repede.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35