Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
vmadelain spune:
HAI RATUSCA!!Bravo Claudia!!! Refacere usoara si bebel sanatos si mancacios
Olgutzika suntem alaturi de tine, e bine ca ati descoperit problemele si puteti sa le stopati sa faca rau tie sau bebelului.
Doura Cum e cu travaliul latent?Ai trecut la cea de-a doua faza???
M-a speriat Claudia...dupa pierderea dopului a nascut destul de repede...eu nu stiu ce sa cred ca sunt acele secretii ale mele sangerii...eu inca tind sa cred ca e din dop...caci de fiecare data cand iau nospa forte se opreste...insa la controlul de joi dr mi-a zis ca nu pare...oof!!! Sper ca bebelina mea sa mai stea in burtica, ca e cam micuta saracuta!!!
In fine, ma duc sa stau in pat, laptopul mi-a cedat, nu ii merge tastatura, asadar voi sta sa veghez din umbra!!!
Va pup cu drag si sa fie un wk plin de vesti bune!!!
Madalina35+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Felicitari Claudia! Sa va traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa aveti numai bucurii impreuna cu el! 32+
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul anya...vad ca bobolinul tau vrea sa stea in barlog pana la termen ![]() sper ca si Eva mea sa ramana la mine in burtica macar pana la 1 decembrie!!! Kitty ![]() Mami si TATI(in special) in ![]() ![]() AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper.... |
Daa, nu da semne ca ar vrea sa iasa..cred ca depasesc 6 nov, imi place data de 8 nov, ma focusez pe ea
![](icon_smile_big.gif)
Ana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
![](majoreta.gif)
![](batetoba.gif)
![](majoreta.gif)
![](rugaciune.gif)
Minunea mea
amelia_ilie spune:
Olgutzica, imi pare rau sa aud vestile nu foarte placute, dar sunt si doua bune: tu si bebe sunteti pe maini sigure acum, si azi iti vezi si fetita. Deci o sa te mai linistesti. Acum poate veni si bebe, ca mult nu mai e 32+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui danaint Felicitari ioana si Claudia! Hai ratusca!!! ![]() De Doura mai stiti ceva? Azi Lucas este fara perfuzii, sa vedem cum se comporta ![]() Din pacate locul lui la TI a fost luat de alt bebe care sta la incubator:( ![]() ![]() |
Bravo pentru evolutia lui Lucas! Hai ca in curand sunteti acasa!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
anya2010 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Cine se pricepe sa modifice titlul?Am putea scrie: Felicitari Ratusca, felicitari Claudia, felicitari Ioana, Hai Doura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Am modificat eu, insa in titlul principal nu incap toate 4..Le-am trecut pe prima pagina. Pt ratusca incurajari ca nu a nascut inca..sau a nascut?
![](olala.gif)
Ana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
![](majoreta.gif)
![](batetoba.gif)
![](majoreta.gif)
![](rugaciune.gif)
Minunea mea