Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Alina eu pun faina, sare, apa si lipici gen aracet (white glue). Sarea trebuie sa fie foarte fina. Maine am si eu program de modelat. As vrea sa modelez ingerasi... pasiunea lui Emanuel. Imi pare asa rau ca inainte aveam o multime de activitati de genul asta si le-am cam rarit de cand cu scoala.

Cat despre nastere mor de frica prentru ca Emanuel a fost jooos de tot cu o luna jumate inainte de termen si nu s-a cocotat. Imi este frica si din cauza ca nu mai am colul moale, poate ma dilat in nspe ore ca Ioana si barbarii aia ma tin fara anestezie... marti iar imi bag doctorul in sedinta si iar plec amagita.

Joy si se mai si spune ca a doua nastere e mai rapida, inainte de termen ... sa vedem...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cine imi trimite pe pm nr de tel al Claudiei? Vreau sa vad cat e de multumita de dr care-l inlocuieste pe al nostru. Nu mai stiu in ce cont sunt numerele de tel.
I-am dat sms anymonei ca-i tot la Filantropia sa aiba grija de Claus.Si s-au cunoscut la cursuri

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

FELICITARI, TUTUROR MAMICILOR!!!!
SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA FIE SANATOSI SI CUMINTI!!!!!

Girls, am lipsit 2 zile si s-a umplut lista cu bebelusi. Toata lumea naste. Cine mai ramane pana in decembrie???????? Cu cine mai vorbesc????
Eu trebuie sa merg marti la echo, sa vad ce mai face Ursuleatza Roberta, cum se dezvolta, daca il lasa pe sotul meu cu mine in timpul operatiei.
Girls, credeti ca se va supara daca o intreb cata experienta are cu operatiile de cezariana? E destul de tanara. As intreba-o daca e mai specializata pe naturala sau cezariana, sau ceva de genul. Problema mea este ca am facut contract cu maternitatea privata si am ales un medic angajat din cei 3 (nu ii cunosteam pe nici unul, toti sunt detul de tineri). Off, off. Va rog sa imi dati un sfat!!!

Hai, DOURA!!!!! Hai, RATUSCA!!!

31+ Roberta
pisi eu cred ca n-o sa-i pice bine intrebarea, e ca si cum ii pui la indoiala capacitatile si cunostintele de medic

ukume ms de urari

Lore 33 + &

Lore - multumesc, asa ma gandeam si eu. Dar cumva tb sa aflu ceva despre ea, nu?

31+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

FELICITARI, TUTUROR MAMICILOR!!!!
SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA FIE SANATOSI SI CUMINTI!!!!!

Girls, am lipsit 2 zile si s-a umplut lista cu bebelusi. Toata lumea naste. Cine mai ramane pana in decembrie???????? Cu cine mai vorbesc????
Eu trebuie sa merg marti la echo, sa vad ce mai face Ursuleatza Roberta, cum se dezvolta, daca il lasa pe sotul meu cu mine in timpul operatiei.
Girls, credeti ca se va supara daca o intreb cata experienta are cu operatiile de cezariana? E destul de tanara. As intreba-o daca e mai specializata pe naturala sau cezariana, sau ceva de genul. Problema mea este ca am facut contract cu maternitatea privata si am ales un medic angajat din cei 3 (nu ii cunosteam pe nici unul, toti sunt detul de tineri). Off, off. Va rog sa imi dati un sfat!!!

Hai, DOURA!!!!! Hai, RATUSCA!!!

31+ Roberta

Felicitari mamici! Sa aveti ursuleti sanatosi si cuminti!!!

Pissi, felicitari pentru contractul cu Arcadia. Gandeste-te ca medicii cei tineri au trecut prin ani de pregatire, sigur sunt foarte bine formati. Nu te ingrijora pentru ca face rau la bebe daca te stresezi! SI daca vrei, gandeste-te ca pana in Dec, cand nasti tu, mai au timp sa mai exerseze

Eu sunt tot din Iasi si am sa nasc la Cuza (la Arcadia mi-e frica de costuri suplimentare). Sper sa nu intampin dificultati

Noi azi avem 36 de sapt si 6 zile, deci teoretic asteptam pe bebe oricand in urm 3 sapt (21 nov e DPNul). Sa vedem cum se prezinta situatia pe 6.11, cand am urmatorul control.

De ieri am inceput si eu sa beau ceai de frunze de zmeur, spre sa-si faca efectul in a ajuta la travaliu.

De asemenea, pentru a scurta travaliul, sunt niste medicamente homeopate, vreau sa ma duc azi sa imi cumpar, cica ar avea efect!
Daca va intereseaza detalii, sa-mi scrieti, ca sa nu va plictisesc eu degeaba

Eu as vrea tare mult sa nasc natural, sa vedem daca se si poate (dr a zis ca e bebe mare - 2,900 kg acum o sapt - si ca nu se baga la nastere naturala daca e mare) Mie mi-e frica de ceza

Ar trebui sa schimbam numele in OctNovDec2010, ca se pare ca avem multi bebe grabiti!

Va pe toate si va doresc multa sanatate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ina, e decizia ta, dar cunosc fete care au nascut bebei de 3900 natural. Si ele erau niste scoabe, adica micute, nu late in solduri

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Ina_Alacran - cu cine vei naste? La privat nu sunt cheltuieli ascunse si nu e atat de scump, mai ales daca nasti cu un medic angajat si nasti si natural (care e mai ieftin ). Multumesc de incurajari

31+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ina, e decizia ta, dar cunosc fete care au nascut bebei de 3900 natural. Si ele erau niste scoabe, adica micute, nu late in solduri

38+

Intr-adevar, am auzit si eu de bebe mari nascuti natural, dar daca Dr meu zice ca nu se baga la natural, considerand ca e bebe prea mare, eu ce fac, cu cine nasc???

Sper totusi sa fie OK, din cate am citit, 2,900 la 36 de sapt e foarte OK.

Sa vedem ce-mi mai zice pe 6.11. Pana atunci, bagajul de spital e 90% gata ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Cine imi trimite pe pm nr de tel al Claudiei? Vreau sa vad cat e de multumita de dr care-l inlocuieste pe al nostru. Nu mai stiu in ce cont sunt numerele de tel.
I-am dat sms anymonei ca-i tot la Filantropia sa aiba grija de Claus.Si s-au cunoscut la cursuri

38+

ti-am trimis pm

Lore 33 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Vreau si eu sa nasc in 2 ore ca Mistic! Ce, eu ce am ?

32+

si eu

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ina eu am nascut bebe de 4,000 g natural si sunt normala ca dimensiuni. Nici mica nici lata in solduri. medicul mi-a spus insa ca depinde foarte mult si de pozitia luata de bebe nu doar de bazinul mamei.

Eu sunt interesata de metodele de accelerare a travalilui, chiar nu ne plicitisesti! Sunt si alte fete care vor sa nasca natural si probabil le va fi util.

Am vorbit cu Ratusca si are contractii destul de dese dar nu foarte dureroase. Nu stie dilatatia pentru ca nu a facut inca controlul pe masa, urmeaza sa vina dr. Oricum in 10 min. a avut vreo 4 contractii. I-au facut Scobutil si Nospa.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput