Nov-dec2010-BV CLAUDIA!BV RATUSCA!HAI DOURA! (147)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

FELICITARI, CLAUDIA!!!

WOW, CE NASTERE FRUMOASA, CA LA CARTE!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Ina_Alacran - cu cine vei naste? La privat nu sunt cheltuieli ascunse si nu e atat de scump, mai ales daca nasti cu un medic angajat si nasti si natural (care e mai ieftin ). Multumesc de incurajari

31+ Roberta

Pissi, eu nasc cu dr Ciupilan.
Ideea e asa la Arcadia - nastere naturala, cu 2 nopti de cazare si cu medicul lor e 23 de mil. (parca) Dar!!! daca se hotarasc ca iti trebuie - sau vrei tu - epidurala?! Epidurala e 720 de ron. Apoi se gandesc ca iti mai trebuie inca o noapte, pe langa cele 2 - inca 450 de ron/noaptea. Daca Doamne fereste apar complicatii si nu poti naste natural ... cezariana e si mai mult. Si cam asta e principiu, te trezesti la sfarsit cu nota de plata mult mai mare decat initial. Sunt prea multe variabile. Ei sunt spital privat, trebuie sa faca profit cat mai mare si atunci asa se procedeaza. Ne-am gandit si noi la Arcadia si de asta am renuntat. Mai bine ii dau direct la Dr cateva mil ...

Pe tine cine te-a urmarit pana sa inchei contractul cu Arcadia?

Mergi la inceput

HAI, RATZUSKA!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

beatrice ai Pm de la mine

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ina_Alacran
Eu as vrea tare mult sa nasc natural, sa vedem daca se si poate (dr a zis ca e bebe mare - 2,900 kg acum o sapt - si ca nu se baga la nastere naturala daca e mare) Mie mi-e frica de ceza

no comment :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Pe tine cine te-a urmarit pana sa inchei contractul cu Arcadia?

[/quote]

Pe mine m-a urmarit dr Dumitrascu. Am vazut si eu acum ca ar fi 2300 ron pt nastere naturala cu medici de la ei. Mie nu imi pare mult daca te gandesti ca intyra absolut tot, cosmetice, tampoane, mancare, trusoul bebe etc. Dar daca stai mai mult sau sunt ob cu bebe, e adevarat ca te costa mult mai mult. Si tb luat in calcul si acest lucru, pt ca nu merge totul cum ne dorim. Sper sa nu am asemenea pb.

31+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Multumesc Lore, Suzi!
Tocmai am vb cu ea, se simte foarte bine. Bebe are 3 kg.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Ina eu am nascut bebe de 4,000 g natural si sunt normala ca dimensiuni. Nici mica nici lata in solduri. medicul mi-a spus insa ca depinde foarte mult si de pozitia luata de bebe nu doar de bazinul mamei.

Eu sunt interesata de metodele de accelerare a travalilui, chiar nu ne plicitisesti! Sunt si alte fete care vor sa nasca natural si probabil le va fi util.

Multumesc de incurajare, Miru, eu sunt destul de lata in solduri, sper ca-mi fac griji degeaba ... Oricum, ideea e sa fie bebe sanatos si ... scorpion ca mami

Cat despre homeopate, eu am gasit pe net ca ar fi utile in a scurta travaliul:

Gelsenium CH7
Chamomilla CH7
Caulophyllum CH30
Arnica CH30

Mai ales ultimele doua. Sunt sub forma unor bilute, le pui sub limba din juma in juma de ora, alternativ (cand Caulophyllum, cand Arnica) din mom in care incep contractiile. Si uite asa cresc sansele de-a naste repede, cum a nascut Claudia.

Caulophyllum ajuta sa regularizeze si sa eficientizeze contractiile uterine in per travaliului. Arnica are actiune anti-traumatica si tonifianta a musculaturii netede uterine.

Caulophyllum este indicat si in situatia unei gravide epuizate, cu travaliul de lunga durata, care e prea slabita pentru a mai avea forta sa ajute la expulzia copilului. Este indicat in special in situatia in care contractiile uterine si spastice si in toate directiile, fara a fi eficiente. In aceasta sit, 3 granule din 30 in 30 de min, 3-4 doze, reusesc sa evite recurgerea la cezariana si favorizeaza nasterea pe cale naturala.

De asemenea, Caulophyllum mai are o utilizare f buna dupa nastere. Atunci cand uterul nu se contracta eficient, pentru a opri sangerarea post partum si pierderile de sange sunt abundente si slabesc mamica, 3 granule din ora in ora, cate 3-4 doze, apoi la intervale mai rare, de 3-4 ore, pot favoriza refacerea. Este indicat si in durerile intense ce raman dupa nastere, in special la nivelul regiunii inghinale sau a osului pubic, ca urmare a unui travaliu prelungit sau dificil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Buna ziua dragi mamici si viitoare mamici de ursuleti , sunt o mamica de fulgusoare de 2009 si de cateva zile va citesc ca sa vad ce face Doura.
Am citit si nelinistile pe care le are Pissi referitoare la nastere/cezariana si mi-am permis sa intru sa va impartasesc din experienta mea si poate reusesc sa ii mai spulber din temeri.
In primul rand daca va face cezariana nu va fi doar doctorul ei, la cezariana participa de obicei 2 doctori (4 maini )doctorul ei si inca un doctor care o va ajuta, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. CAt priveste nasterea la privat, iti psun sa stai linistita, eu am nascut la privat in Cluj, la Gynia, si nu este moment in care sa nu ma felicit pentru alegerea facuta, in primul rand m-am dus sa nasc pe cale naturala si pentru ca dupa 5 ore de travaliu ajunsese-m la dilatatie 9 si printesa mea nu vroia sa coboare s-a hotarat cezariana de urgenta (ceea ce ma indoiesc ca daca eram la stat se intampla atat de repede avand in vedere ca era si sambata) in 15 min de la luarea deciziei eram in sala, totul a decurs super iar a doua zi dimineata dupa ce mi s-a facut toaleta m-am ridicat si m-am dus sa imi vad minunea. Hai ca m-am intins ajung imediat sa va scriu povestea nasterii , ideea e ai incredere in medicul tau si totul va fi bine
Proaspetelor mamici le felicit pentru bebei si le doresc sa aiba parte de niste bebei mancaciosi si necoliciosi iar viitoarelor mamici nastere usoara plus urarile de mai sus.

HAI DOURA

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor cred ac eu nasc cu miruna..peste 1 an ..am dilatatie tot 3 cm..am fost si la monitorizare fetala: maysaa sta bine acolo ..cica sa astept ..contractii nu am, doar f f f rare si sabe si nedurereoase....scoteti-ma de la titlu pt ca sunt sigura ca mai nasc vreo 10 fete inaintea mea si ociup locul degeaba

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput