Fluturasi de martie-aprilie 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
lalely07 spune:
Ama..se poate sa fie mai scump..eu m-am uitat la Cord Blood Center..se face reclama si aici pe site..inca nu m-am interesat de mai multe firme si de toate detaliile...
Daca cineva are mai multe cunostiinte si ne poate ajuta..suntem aici!
15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
roxy_s spune:
stefy cred ca abia astepti marea intalnire cu bebelina
antguess eu stiam de folie. stiu ca este cam toxica dar cateodata mai acopar tava cu ea cand fac ceva pe aragaz.
deea ce meniu buuuun.
S-a intamplat minunea mult asteptata23+
roxy_s spune:
msBB in sfarsit te-am vazut si eu. arati tare bine cu burtica, ce mareee este
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielle02 ce voiam sa va intreb.... pompe pt muls v-ati luat?aveti de gand sa va luati? eu nu am putut alapta fetele ca durea rau de tot si acu m-am gandit sa imi iau una poate asa pot scoate lapte,poate nu m ar durea asa rau daca ma mulg. ce ziceti?de care recomandati? am fugit la impachetat iar :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011) Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything. A truly versatile lady. pozici |
daca vrei sa cumperi pompa ca sa ajuti alaptatul merita sa iei, daca vrei sa te mulgi si sa dai laptele cu biberonul, te sfatuiesc sa renunti. Vei da banii degeaba pe pompa si tot la lapte praf vei ajunge.
De ce te dureau sanii la alaptat? E f posibil sa nu fi pus corect fetele la san.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
eu nu stiu nici ce suzete si biberoane sa iau ...apai pompe si alte treburi
cu epilatul este din ce in ce mai greu. eu ma faceam cu penseta pentru ca am putine fire ici colo. dar acum nu prea mai pot de burtica si nu ma mai vad. nu stiu ce-o sa fac. cred ca trec la lama mai incolo, asta este. cu ceara in nici un caz si nici la cosmetica.
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui lalely07 Burtici,voi veti recolta celule stem? Cele care sunt deja mamici,la nasterile anterioare ati facut-o?? Am vazut ca valoarea este destul de mare 3300 ron+taxa anuala.Pe mine m-ar bate gandul dar sa vad daca strangem banii... 15+ Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
am recoltat la Cristi, banii i-am platit in 4 rate, iar taxa anuala este de 90 RON+tva
Povestea nasterii
Poze
roxy_s spune:
lalely eu auzisem ca astia de la Cord Blood Center au cele mai bune preturi. cat am stat in maternitate am povestit cu o tipa care nastea si care a luat trusa de la astia si cica a costat-o 3400 lei apoi taxa anuala.
simonacip spune:
citat din mesajul lui catank Neata tuturor burticilor! simonacip Multumesc!!! Mult spor la cumparaturi voi avea din inertie cu serviciul e mai greu, acolo da, am nevoie de mult mult spor! Suna bine ce papi tu acolo, ciupercile crude? mie imi plac si crude cu sare si piper. Sau le savurezi preparate? De vin ce sa spun? Eu inca am temeri in concumarea alcoolului in timpul sarcinii, nu sunt adepta nici macar "o gura". Fiecare cu "pasarica" lui! Cred ca nu dauneaza o cescuta mica, ...dar te incurci cu neuronii mei?! [Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+ |
Nu crude, le-am fiert...n-am mincat niciodata crude.. Cu vinul fiert...mi-a fost poftaF bine faci ca nu bei nimic in sarcina, chiar e mai bine asa...eu sunt cea care n-ar fi trebuit sa beau!!!
Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
stefyapost spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
daca vrei sa cumperi pompa ca sa ajuti alaptatul merita sa iei, daca vrei sa te mulgi si sa dai laptele cu biberonul, te sfatuiesc sa renunti. Vei da banii degeaba pe pompa si tot la lapte praf vei ajunge. De ce te dureau sanii la alaptat? E f posibil sa nu fi pus corect fetele la san. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
si eu ma gandeam sa iau o pompa buna si sa "ma ajute" de la 3 luni cand am sa incep "scarbiciul" ..... tu crezi ca nu este de folos pompa pt laptele matern???
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s eu nu stiu nici ce suzete si biberoane sa iau ...apai pompe si alte treburi S-a intamplat minunea mult asteptata23+ |
nici nu are rost sa-ti iei. Vei alapta si nu vei avea nevoie
Povestea nasterii
Poze