Fluturasi de martie-aprilie 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Vai ce de bunataturi s-au prepart astazi.,,,Eu recunosc ca nu sunt o gospodina inraita...,si este cam greu sa ma depasesc cu tot felul de mancaruri delicioase..Dar poate ma mai inspir de la voi....

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

stefiapost pai ce patisi de nu ai fost prea ok?
Faptul ca sotul a simtit printesa te cred, ... cum sa nu fie emotionant? Mie imi venea sa topai de bucurie pt el!

antaguesbuna observatia cu folia, si eu o stiiam, bravo!
Felicitari pt semnatura!!!

mandreeacdaca la academica este morfo II 5 mil, am sunat la medical city si imi raspund ca este 5 mil 400. Deci...imi este rau Ma intreba daca am sarcina gemelara, probabil dorea sa ma instiinteze sa mai pun 1 mil in plus...sau chiar mai mult. Zici ca mamicile cu gemeni au 2 burtici! Sunt imposibili!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+

astia profita de gravidute pt ca stiu ca ar face orice pt bebe..asta e nesimtire..oare unde vor ajunge cu preturile ? mie sincer la morfo de trim 2 nu mi s-a parut nimic diferit ( nici ca durata, nici ca informatie ) fata de morfo trim I..in schimb pretul mai mult decat dublu..daca as avea putere sa influentez, off..m-as razboi cu ei, n-am mai merge ddeloc la particular ci doar la spitale..sa vedem atunci cum se roaga cu oferte care mai de care..asa ciuda mi-e cateodata de sistemul in care traim...

mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Alina nici eu nu mai pot :(( daca si pensatul ma doare de imi dau lacrimile, activitate care nici nu o simteam alta data!
eu de vreo doua zile am alta dilema - cu burtica mare cum ajung sa ma epilez? :D

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

il pui pe sot
glumesc, eu m-am descurcat singura pana am nascut..insa stiu si cazuri care au apelat la sot

eu am apelat la sot,mai demult,cand eram gravi cu Ebonee,m-a luat cu ceara ca nu o mai vedeam de burta

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

salutari si de la noi
mai rarut ca ne pregatim de plecare si parca nu mai am nici un chef.
o tura de bagaje le-am trimis deja spre Ro si mai avem de ne vine rau.. sper sa terminam odata ca nu mai pot.

ce voiam sa va intreb.... pompe pt muls v-ati luat?aveti de gand sa va luati? eu nu am putut alapta fetele ca durea rau de tot si acu m-am gandit sa imi iau una poate asa pot scoate lapte,poate nu m ar durea asa rau daca ma mulg.
ce ziceti?de care recomandati?

am fugit la impachetat iar

Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

danielle, a mai fost o discutie mai demult..eu ti-as recomanda medela, electrica..face minuni si la stimulare lactatie si la muls..nu mai ai nici o bataie de cap cu ea e mai scumpa, dar eu zic ca merita..pe mine m-a salvat, fara ea nu reuseam sa alaptez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

miki,am ratat discutia
am comandat-o pe asta pana la urma:
http://www.mothercare.com/Medela-Mini-Electric-Double-Breast/dp/B003WQ25YI/sr=1-10/qid=1288443036/ref=sr_1_10/280-9439993-6799418?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42860041&mcb=core

stiu ca medela e cea mai buna pompa,aici o folosesc si in spitale,moasa mi-a recomandat-o.
ma gandeam ca poate stiu fetele alta si mai si

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

a aparut !
Ma simt de o desteptaciune maxima , am reusit sa uploadez pozele pe picassa, da?
Era si greu a naibii , trebuia sa schimb o setare ... dar na....daca-s ticaita si incalcita...

Multumesc mult pt parola miki si mandreeac . In sf imi pot afisa si eu burtik .

Vroiam si io sa vad poze de Iasmi , am admirat niste burtiki ultra mega frumoase .

Eu pe tot timpul sarcinii cu Andra m-am epilat cu ceara , la cosmeticiana si acum fac la fel. Eram teroritza de ideea de ajunge ...boschet la nastere, sa ajung pe mana alora la ras sau mai stiu eu ce minuni.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, bucuria ca am reusit sa pun si io niste poze mi-a luat mintile .

Va ca ma tot trage de maneca omu'.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

f f frumoasa burtica..dar si mamica..si tu esti soi d'ala slab, cum spunea cineva.. nu pui decat pe burtica sa creasca mare si frumoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

miki,am ratat discutia
am comandat-o pe asta pana la urma:
http://www.mothercare.com/Medela-Mini-Electric-Double-Breast/dp/B003WQ25YI/sr=1-10/qid=1288443036/ref=sr_1_10/280-9439993-6799418?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42860041&mcb=core

stiu ca medela e cea mai buna pompa,aici o folosesc si in spitale,moasa mi-a recomandat-o.
ma gandeam ca poate stiu fetele alta si mai si

A truly versatile lady.
pozici

cred ca e ok, mai ales ca e dubla..eu am avut de la cineva imprumutata modelul asta http://www.mothercare.com/Medela-Swing-Electric-Breast-Pump/dp/B000JFJJ4Y/sr=1-7/qid=1288443196/ref=sr_1_7/275-1454978-7748310?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42860041&mcb=core, insa acum daca o sa am nevoie sigur o sa-mi iau..o sa studiez problema..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Burtici,voi veti recolta celule stem?
Cele care sunt deja mamici,la nasterile anterioare ati facut-o??
Am vazut ca valoarea este destul de mare 3300 ron+taxa anuala.Pe mine m-ar bate gandul dar sa vad daca strangem banii...

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

eu azi ma urc pe pereti de arsuri de stomac. deja nu mai stiu ce sa fac :((

Miki sa va fie de bine! sper ca v-a placut

Lalely eu recoltez. In TM avem posibilitatea de a plati un an in rate (dar e vreo 1200-1300 de euro parca),dar nu mai platesti apoi taxa anuala. Adica platesti 12 rate si gata.
Ceilalti le prelucreaza si le transporta (nu stiu pe nume, dar stiu ca putini au banci la Bucuresti, celule sunt transporate in Cehia sau Slovacia, nu mai stiu), deci riscul de deterioarare cu transportul sunt mai ridicate.
Aici le tin 20 de ani si le tin in TM.
Mie asa cu rate imi convine mai mult ca nici eu nu cred ca mai puteam strange banii ptr celulele stem (fie si 37-38 de mil cat au cei de la Cluj) sa ii dam deodata la anstere. Asa, luna de luna, ne-om descurca altfel.
Repet ce am zis si in trecut, celule nu le recoltam doar ptr bebe dar si ptr noi. e o forma de asigurare de sanatate :)

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burtici
am venit si noi de la plimbari si am o foameeee. am pus sa fac o fripturica de porc la cuptor cu usturoi si vin.

simona eu mai iau cate o gura mica de afinata

catank stiu ca cel mai bine este fara alcool deloc, dar o gura mica chiar nu are ce rau sa faca. pai se pierde pe drum pana in stomac

miki ai aparut. ai zis tu ca pleci dar parca ziceai ceva de o zi, doua. parca ai lipsit mai mult, asa mi se pare

Mergi la inceput