Fluturasi de martie-aprilie 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 3
alina.n spune:
yasmi nu stiu daca fac comenzi online dar nu cred, aici in Bucuresti sunt cateva magazine,cred ca se vor extinde si in tara,au aparut de curand si la noi
eu le stiu de afara caci am primit din italia ceva hainute pt fetita luate de la kiabi
mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex
bb_yasmi spune:
alina.n multumesc de raspuns.
merg si eu sa culc buburuza.
poop
mami x2 , de printesica si printisor s 24
catank spune:
alina.nsimpa rochitele. Dumineca plec la Bucuresti de dimineata(sa nu mi-o ia nimeni inainte)sa colind toata ziua prin magazine cu finuta mea. Finutul cel mic il lasam acasa cu finu...si noi colindam pina obosim. Vreau sa ma uit dupa mai multe...carucior, ...hainute, ...pt mine, ptr micuta etc
Apoi raman 3 zile in in continuare dar pentru lucru fara plimbareala. O sa-mi fie tare dor de voi, ...
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+
catank spune:
Burtici merg la somnic, ...
Noapte buna tuturor!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n http://www.kiabi.ro/Kiabi-data/230-ROUMANIE/catalogue/appli.htm aici rochitele sunt doar 27 lei (pag3) ce-i drept nu am ajuns la magazin sa probez dar par dragute si merg si dupa nastere mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex |
da, sunt f dragute si vad ca de maine incepe oferta. trag o fuga sa probez si eu una
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
gata? toata lumea s-a culcat? sau v-ati pus la tv, la Dansez?
yasmi, ai adormit buburuza frumoasa?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ioanales spune:
multam de incurajari
am reusit sa citesc si eu din urma. si eu o sa mi iau o crema pt vergeturi, deocamdata nu am burtica. unde pot citi si eu te rog, madutza, despre cartea dnei Culcer? am vazut -o odata la o emisiune la tv si mi s-a parut ca dadea sfaturi foarte bune.
in rest, de-abia asteptam weekendul sa ma mai linistesc si eu..
noapte buna si vise frumoase
14+
pisucmic spune:
Neata fetelor!
Vroiam sa va intreb, voi dormiti numai pe o parte, sau numai pe stanga? Eu ma straduiesc, dar tot ma mai trezesc pe spate. Stiu ca e devreme deocamdata ca sa fie o problema, dar va fi si vreau sa ma antrenez
Altfel, si eu am insomnii pe la 4-5 dimineata, si ma gandesc la toate cele (casa, treburile zilei care incepe...), apoi de obicei mai adorm pana la 6.30 cand trebuie oricum sa ma trezesc...
WE asta o sa caut si eu ulei de migdale, cred ca stiu unde gasesc.
Ama, bine ai revenit - cred ca nu am apucat sa-ti spun, eu am tot intrebat de tine, fiindca cu retetele tale minune cum sa te uite cineva?
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas
roxy_s spune:
neata burtici
azi am fost tare matinala si eu si al meu. la ora 7 fara ne uitam in tavan amandoi si radeam ca n-avem somn si stam ca pensionarii
bb_yasmi nici eu n-am vazut pozicile. de ce nu le lasi in contul comun? vreau si eu sa le vad, s-o vad pe printesica ta
pisucmic eu dorm si pe spate si pe stanga si pe dreapta. nu pot dormi numai pe o parte toata noaptea. pe spate asa bine este cateodata, dar incerc sa nu stau mult asa.
catank, madutza, simona, mandreeac, ailed
toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata23+