Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Hai sa va sugerez ceva... am dat cautare pe youtube dupa music for babies si am dat peste un clip Dolphins Chillout - (music for babies-pregnancy). cum l-am pus a inceput bebe sa dea din picioare . Testati si voi sa vedem daca reactioneaza si bebeii vostri!

I-am pus si eu buburuzului...a miscat primele 2-3 minute din melodie,si dupa aceea cred ca a adormit.Adevarul e ca e linistitoare muzica,si pe mine ma ia somnul.

carmen
28 + cu Andrei

La fel a fost si la mine

Gabriela
27 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

am facut un bors de fasolica
am mancat repede o farfurie si acum stam cu burta n sus

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

lucia ai grija cu stomacul, mai bine nu ai manca ciorba de fasole daca ai probleme, macar tine un regim 1 sapt. Si bafta la cautat apartament , ai grija sa nu cari,sa nu ridici mobila cand va apucati de mutat !
gabriela super ideea cu pictatul, sper sa pui si poze !
patricia si eu as manca intr-una ! Ma duc sa mananc putin.As manca si ceva dulce, incerc totusi sa nu mananc prostii, decat o ciocolata,mai bine niste gem de prune facut de socrela !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Am intrat la ursuletii de noiembrie-decembrie si deja acolo au inceput nasterile in forta!!! Parca de cand am citit am asa o stare de agitatie, de fapt nici nu stiu sa spun ce stare am...

Da , si eu mai intru sa le citesc, e nebunie totala pe acolo.Ma iau emotiile cand citesc, va dati seama ca asa o sa fie si la noi peste putin timp?

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce faceti gagici???
cam liniste prin zona
ati plecat toate la plimbare???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Da Ralu, foarte liniste . Am tot dat refresh-uri, dar nimic.Eu tot singurica sunt, sotzul vine tocmai la 23. Sunt cam ametita astazi...daca stau in pat sunt ok, cum ma ridic cum ma ia ameteala.Ar trebui sa fiu bine, ca nu fac efort deloc.Acum incepe greul...

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

azi am iesit din casa la mici cumparaturi, la epilat inghinal si pedichiura..ca de nu ma mai lasa burta sa ma ocup....

apoi am mers la matusa mea...si culmea ironiei tocmai facuse ciorba de fasole..ca sa vedeti ca noi parca suntem pocnite pe ceva anume in unele zile...si cu panica de casa la tava..am papat un castron..

am venit acasa pe la 3...si am stat in pat pana adineauri..ca prea abuzasem...si catelusa se epuizase...

fluturas 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

oare pe unde or umbla fetele????

flutuaras..ce v-ati nimerit cu ciorba de fasole.

Carmen eu ma gandesc cu groaza la per asta...k deja m-am marit destul, o sa fie si vremea urata si va trebui sa ne imbracam mai gros..dupa ce k abia vom mai merge

dar trece..mai e putin
asa zic mereu k sa imi mai treaca

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

bine ai revenit fluturas ! te-ai facut gigea , bravo !
vezi ce inseamna sa iesi putin din casa? ai dat de ciorba de fasole!La mine ar fi fost un miracol sa bata cineva la usa sa ma serveasca!

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

dar trece..mai e putin
asa zic mereu k sa imi mai treaca

Da, asa zic si eu ! ma imbarbatez singura pe aici prin casa ! ce bine ca e liber sotzul de maine pana miercuri seara ! M-am plictisit , serios.Citesc,ma uit la filme, la tv, ma joc, mai nou mi-am facut si jurnal de sarcina !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput