Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am aparut si noi

de la 11 am umblat..pana acum la 6
sunt franta si ametita dar a meritat.
am reusit sa ajung la obor, mi-am luat camasi pt spital, halat si chilotei, lu bebe doua costumase.
apoi am luat mag la rand sa caut cuptor cu microunde..l-am gasit in mall plaza..super este si arata asa cum mi-am dorit sa il asortez cu restu chestiilor din bucatarie..am luat si un grill care cred ca va face minuni cu carnitza...foarte multumita de achizitii...dar rupta rau de spate

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Bine ai revenit Simo, sa stapaniti sanatosi lucrurile. Cat te-au costat camasile si halatul ?

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Bine ai revenit Simo, sa stapaniti sanatosi lucrurile. Cat te-au costat camasile si halatul ?

carmen
28 + cu Andrei

camasile sunt intre 40-50 si halatul 80-130
dar camasil nu snt din alea clasice de babae...sunt gen tricou mai lung..larg..colorate, sunt super
am luat una cu nasturi si una cu ''gauri'' pentru titi nici nu stiam ca sunt din astea speciale pt alaptare..sunt practice si chiar mi-au placut
mai am si doua per de pijamale, tot asa cu nasturi, colorate si cu ursuleti

imi mai trebuie papuci, sosete noi si chestii de igiena pe care oricum le am..si gata bagajul de spital

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Shines, , ma uimesti pe zi ce trece cu rezistenta pe care o ai. o zi de colindat prin magazine, mers la serviciu mult timp chiar daca ai avut contractii. pe langa tine eu sunt o baba panicoasa. daca m-am dus pana la hypermarket si am stat o ora in picioare am impresia ca mor acolo, mi se face burta ca un pietroi si incepe sa ma doara coloana...asa ca ma autoexilez la stat degeaba in mare parte si la plictiseala garantata. felicitarile mele, o sa incerc sa imi aduc aminte de tine de fiecare data cand imi vine sa ma vait de starea mea.

in rest eu ma plictisesc cu brio si ma vait...

Raluca 28s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

aaa, si mai nou, de cand citesc frecvent si odiseea de nov-dec m-a apucat panica ca o sa nasc de revelion...nu stiu de ce dar asa am eu o impresie...si cum mai stau si intr-un oras mai mic, intotdeauna de sarbatori e jale cu serviciile medicale...

Raluca 28s cu Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

Shines, , ma uimesti pe zi ce trece cu rezistenta pe care o ai. o zi de colindat prin magazine, mers la serviciu mult timp chiar daca ai avut contractii. pe langa tine eu sunt o baba panicoasa. daca m-am dus pana la hypermarket si am stat o ora in picioare am impresia ca mor acolo, mi se face burta ca un pietroi si incepe sa ma doara coloana...asa ca ma autoexilez la stat degeaba in mare parte si la plictiseala garantata. felicitarile mele, o sa incerc sa imi aduc aminte de tine de fiecare data cand imi vine sa ma vait de starea mea.

in rest eu ma plictisesc cu brio si ma vait...

Raluca 28s cu Maia

faza e ca atunci cand plec de acasa sunt ok..am chef de plimbare si nu ma simt rau
cand m-am urcat in masina..s-a dus fericirea
dar rezist, mai ales daca stiu ca trebuie..trebuie
eram foarte panicata sapt trecute ca toata lumea face cumparaturi..numa eu nu
am haine la bebe, biberoane, suzete,trusa de manichiura, chestii de igiena si balaceala...au mai ramas putine

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

aaa, si mai nou, de cand citesc frecvent si odiseea de nov-dec m-a apucat panica ca o sa nasc de revelion...nu stiu de ce dar asa am eu o impresie...si cum mai stau si intr-un oras mai mic, intotdeauna de sarbatori e jale cu serviciile medicale...

Raluca 28s cu Maia

aoleoo..nu imi spune, eu sunt la zi cu cititu la nov-dec, ma panichez cand vad zilnic nasteri, multe au fost inainte de termen..sa vezi acolo incurajari, emotii..imi dau lacrimile
eu am dpn fix pe 31.12.10 ..dar totusi sper sa nasc inainte..pe la 38 sapt..sa nu ma tina bebe pana in ianuarie.
se zice ca al doilea vine mai repede..sau se mai zice ca baietii stau mai mult la ''caldura'', asa ca nu stiu ce sa cred.
mai ales ca sunt asa batuta in cap si nu imi amintesc la cate sapt am nascut-o pe fata..eu atata stiu..ca la 9 luni frate

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

RaluKara cum sa nasti de revelion, ce-ai? Ai 28 de sapt ca si mine, vrei sa ma bagi in sperieti ? Lasa sa stea mai mult bebelu' acolo !
simo am vazut ca si tu citesti nov-dec, chiar si ai postat acolo...ce nebunie e pe acolo zilele astea.asa o sa fie si la noi cat de curand ! abia astept ! o sa trebuiasca sa ne dam si noi pm cu nr de tel ca sa dam mesaje din spital !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Carmen...in contul de gmail, la agenda sunt trecute numerele noastre de tel (cateva, care au apucat sau care au vrut).
intra si tu acolo si lasa-ti datele

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Carmen...in contul de gmail, la agenda sunt trecute numerele noastre de tel (cateva, care au apucat sau care au vrut).
intra si tu acolo si lasa-ti datele

Multumesc pt info, gata am bagat si eu nr meu !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput