Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Asa..ca tot vorbeati de filme.
noi suntem fani seriale, apar joia si le tragem pentru week..
modern family, cougar town, two and a half man, scrubs (dar s-a terminat la seria nr 10), worst week (doar o serie au facut dar e ff misto ), criminal minds(la asta eu nu ma uit ca e prea socant de la un timp si ma sperie).
am toate seriile din dr house.

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Carmen...in contul de gmail, la agenda sunt trecute numerele noastre de tel (cateva, care au apucat sau care au vrut).
intra si tu acolo si lasa-ti datele

Multumesc pt info, gata am bagat si eu nr meu !

carmen
28 + cu Andrei

bv

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hop si io cu ale mele...m-as duce la club...o avea ceva?

26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Hop si io cu ale mele...m-as duce la club...o avea ceva?

Hai ca esti tare ! Care mai de care ne plangem de dureri,ameteli,etc. Si tu esti pe sistem ! Bravo fata !
Daca sa te duci sau nu....tu stii cel mai bine.Dansul nu e prob,dar nu stiu cat de bine iti va face tot fumul ala de tigara.

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Carmen,pai daca n-am nimic
E aerisit acolo.Oricum,nush daca ma duc,deocamdata imi fac unghiile,ma hotarasc eu intr-un final...sper

26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Carmen,pai daca n-am nimic
E aerisit acolo.Oricum,nush daca ma duc,deocamdata imi fac unghiile,ma hotarasc eu intr-un final...sper

Mi se pare corect, daca te simti bine. Chiar te invidiez ! Mi-ar placea si mie sa pot !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna fetele
Shubulina daca te simti apta, de ce nu?doar tu iti cunosti limitele cel mai bine...

Shines felicitari pt cumparaturi, sa le porti cu placere si ai grija de cuptor

Missmj, deja am gasit, am platit, trebuie doar sa ne mutam , vedem sapt viitoare cand ca sotul meu lucreaza in ture, cat de spre mine....nu ma risc ...sunt atat de traumatizata incat nu fac mai nimic...

pupicei

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Missmj, deja am gasit, am platit, trebuie doar sa ne mutam , vedem sapt viitoare cand ca sotul meu lucreaza in ture, cat de spre mine....nu ma risc ...sunt atat de traumatizata incat nu fac mai nimic...

Ah, felicitari ! Sa aveti parte de intelegere si fericire alaturi de pitica in noul apt !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Ah, felicitari ! Sa aveti parte de intelegere si fericire alaturi de pitica in noul apt !

carmen
28 + cu Andrei

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Sunt petreceri he Haloween prin cluburi.Si-s deja costumata in balenuta

26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput