Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
Shines spune:
Asa..ca tot vorbeati de filme.
noi suntem fani seriale, apar joia si le tragem pentru week..
modern family, cougar town, two and a half man, scrubs (dar s-a terminat la seria nr 10), worst week (doar o serie au facut dar e ff misto ), criminal minds(la asta eu nu ma uit ca e prea socant de la un timp si ma sperie).
am toate seriile din dr house.
Simo
31 cu Eduard Matei
Shines spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui missmj
Multumesc pt info, gata am bagat si eu nr meu ! ![]() carmen 28 + cu Andrei |
bv

Simo
31 cu Eduard Matei
shubulina spune:
Hop si io cu ale mele...m-as duce la club...o avea ceva?
26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Hop si io cu ale mele...m-as duce la club...o avea ceva? |

Hai ca esti tare ! Care mai de care ne plangem de dureri,ameteli,etc. Si tu esti
pe sistem ! Bravo fata ! Daca sa te duci sau nu....tu stii cel mai bine.Dansul nu e prob,dar nu stiu cat de bine iti va face tot fumul ala de tigara.

carmen
28 + cu
Andrei
shubulina spune:
Carmen,pai daca n-am nimic ![]()
E aerisit acolo.Oricum,nush daca ma duc,deocamdata imi fac unghiile,ma hotarasc eu intr-un final...sper
26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
missmj spune:
| citat din mesajul lui shubulina Carmen,pai daca n-am nimic E aerisit acolo.Oricum,nush daca ma duc,deocamdata imi fac unghiile,ma hotarasc eu intr-un final...sper ![]() |
Mi se pare corect, daca te simti bine. Chiar te invidiez ! Mi-ar placea si mie sa pot !

carmen
28 + cu
Andrei
luciact spune:
buna fetele
Shubulina daca te simti apta, de ce nu?doar tu iti cunosti limitele cel mai bine...
Shines felicitari pt cumparaturi, sa le porti cu placere si ai grija de cuptor ![]()
Missmj, deja am gasit, am platit, trebuie doar sa ne mutam , vedem sapt viitoare cand ca sotul meu lucreaza in ture, cat de spre mine....nu ma risc ...sunt atat de traumatizata incat nu fac mai nimic...
pupicei

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
missmj spune:
| citat din mesajul lui luciact Missmj, deja am gasit, am platit, trebuie doar sa ne mutam , vedem sapt viitoare cand ca sotul meu lucreaza in ture, cat de spre mine....nu ma risc ...sunt atat de traumatizata incat nu fac mai nimic... |
Ah, felicitari ! Sa aveti parte de intelegere si fericire alaturi de pitica in noul apt !

carmen
28 + cu
Andrei
luciact spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui missmj
Ah, felicitari ! Sa aveti parte de intelegere si fericire alaturi de pitica in noul apt ! ![]() carmen 28 + cu Andrei |

26+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
shubulina spune:
Sunt petreceri he Haloween prin cluburi.Si-s deja costumata in balenuta
26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana