Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

o chestie care mi-a ramas de la curs si mi s-a parut interesanta: cand hranim pe bebe mai intai terminam un san si dupa trecem la celalalt pt ca in fiecare san la inceput e apa si apoi sunt substantele nutritive;
laptele matern putem sa-l tinem 2 zile al frigider(punem eticheta cu ziua si ora) iar la congelator 2-3 luni. Si sa nu amestecam niciodata un lapte de la o masa cu alt lapte; nu dezghetam/incalzim la microunde(asta cred ca e logica pt toata lumea)

va mai zic dc imi mai aduc aminte

31+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Zumzu, multumesc frumos... o sa caut in plazza.

Hai sa va sugerez ceva... am dat cautare pe youtube dupa music for babies si am dat peste un clip Dolphins Chillout - (music for babies-pregnancy). cum l-am pus a inceput bebe sa dea din picioare . Testati si voi sa vedem daca reactioneaza si bebeii vostri!

Gabriela
27 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

voi la ce seriale va uitati? eu urmaresc grey's anatomy, desperate housewives si good wife(chiar bunicel asta)

31+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Zumzu macar in prima luna evita sa ii iei hainute care se baga p cap.
cele mai bune sunt cele cu capse multe care se deschid de sus pana jos.

stai linistita k asa ziceam si eu k nu am de unde sa primesc. si am primit de la pers care nu ma asteptam in veci sa imi dea ceva.
si acu nu mai am unde sa le pun

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Zumzu, noi ne uitam la modern family, The Big Bang Theory, Cougar Town, Criminal Minds, NCIS...
pup

Gabriela
27 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Gabriela te pricepi la pictat?ce vrei sa ii pictezi?si eu am vrut la vlad dar din pacate m-am lasat pagubasa

Fluturas eu am pus vreo 7 kg cred, cam asa

Eu as manca incontinuu, voi???

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

voi la ce seriale va uitati? eu urmaresc grey's anatomy, desperate housewives si good wife(chiar bunicel asta)

31+ Darius Alexandru

eu csi new york mai un pic si l termin, 24 l am terminat, si de maine vedem minti criminale
v am spus, criminalisti o sa iasa motanii mei

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Patricia, nu am mai pictat nimic pana acum, dar am in plan sa chem o prietena care se pricepe sa-mi faca conturul desenului si apoi eu doar pictez interiorul... imi place foarte mult desenul ala de la Tide cu pasarele, fluturasi si curcubeul... sa vedem ce iese

Gabriela
27 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

bonjurel la burtici..

bebelu felicitari pt geamuri, dar stai cumintik in pat
zumzu mai zi ne si noua ce ti aduci aminte de la curs

am citit din urma, sunt si eu obosita azi noapte de la 3 si ceva pana la 6 si ceva n am putut dormi..
stomacul si pe mine m a chinuit ieri, azi noapte, am mancat salata orientala, avea si putina ceapa, iar cu ulcerul meu ce sa zic...
mi ati facut pofta de ciorba de fasole, sa vedem cand o sa fac si eu, pt ca ne am hotarat sa ne mutam de aici, bine ca ne doaream mai demult, dar n am gasit sa ne convina, si acum ca vine printesuca noastra am zis ca merita sa i facem si ei locusorul ei.....avem f putin spatiu aici, ne mutam intr un apartament mai mare, partea mai nasoala e ca ne mutam cu de toate, avem totul al nostru
in fine abia astept saptamana ce vine...

bebik mea vad ca nu i mai convine sa stau pe o parte, ma bate...si tre sa dorm numai cu fata i sus

acum ma pregatesc sa mergem la ziua cuiva, nu o sa stam mult

pup fetele

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Hai sa va sugerez ceva... am dat cautare pe youtube dupa music for babies si am dat peste un clip Dolphins Chillout - (music for babies-pregnancy). cum l-am pus a inceput bebe sa dea din picioare . Testati si voi sa vedem daca reactioneaza si bebeii vostri!

I-am pus si eu buburuzului...a miscat primele 2-3 minute din melodie,si dupa aceea cred ca a adormit.Adevarul e ca e linistitoare muzica,si pe mine ma ia somnul.

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput