Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ralu;bine bine..m-ai convins
stai cuminte in pat de acu

Trebuie sa merg la soacra-mea...e obligatoriu
A venti acasa de la Felix,a stat 3 sapt la bai..si trebuie sa merg s-o pup
ce sa faci..naemurile nu le poti alege

poate intru pe net si acolo..caci dormim la Ea..

Si ciorba de fasoala..ramane singura

Am gasit ceva homeopat acasa pt stomac..gastrocynesine..caci m-au luat durerile iarasi

pup
cumintele

Tunde burtica de 24 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

plimbare placuta TUnde

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

vaiiii, am fost pana la piata si am avut contractii de cum am iesit pe usa
farmacista cand m a auzit a intepenit, cica sa nu ma mai prinda pe afara ca mi rupe picioarele

stau un pic si ma duc la bucatarie sa pun fasolica la fiert, apoi in pat la seriale si mai tricotam ceva, cat ne or mai tine mainile

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde du-te linistita la socrela, am eu grija de fasole.Distractie placuta
ralu sa zicem ca te credem , la patutz cu tine.
mirela si eu la fel sunt, am iesit putin pana in carrefour si ma luase o durere de spate si de burta....Nu mi-e bine decat daca stau jos,nu neaparat intinsa.Asta e, hai ca mai avem un pic.

Vape toate

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Am intrat la ursuletii de noiembrie-decembrie si deja acolo au inceput nasterile in forta!!! Parca de cand am citit am asa o stare de agitatie, de fapt nici nu stiu sa spun ce stare am...

Happy 22+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Ma bucur cand mai citesc cate un raspuns..
pufoasalaura da iau vitamine. De la primul control dr mi-a prescris Elevit, pe care le-am luat constiincioasa vreo 2 luni si apoi le-am luat cand mi-am mai adus aminte..sunt capsulele f mari si nu le mai puteam inghiti. Le-am schimbat cu niste prafuri care se dizolva in lichid..groaznic! Am revenit la Elevit pe care le iau de o sapt in fiecare zi.
M-am tot documentat pe net si intr-adevar greutatea copilului e buna, insa banuiesc ca echograful coreleaza masuratorile cu greutatea si rezulta varsta...
Astazi m-am linistit si m-am hotarat ca luni sa imi fac o programare la alt medic sa vad totusi o a2-a parere.

Multumesc fetelor care mi-au raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Daca a cumparat cineva crema Palmers Cocoa Butter pt vergeturi din Romania sa-mi zica si mie de unde, ca tocmai mi s-a terminat si vizite in strainatate nu mai am programate in viitorul apropiat.

Gabriela
27 saptamani Tudor

am luat eu de la din asta de "naturele", cum le-o zice din plaza, de langa sensi blu; gasesti si online pe reclamamascata

31+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Daca a cumparat cineva crema Palmers Cocoa Butter pt vergeturi din Romania sa-mi zica si mie de unde, ca tocmai mi s-a terminat si vizite in strainatate nu mai am programate in viitorul apropiat.

Gabriela
27 saptamani Tudor

am luat eu de la din asta de "naturele", cum le-o zice din plaza, de langa sensi blu; gasesti si online pe reclamamascata, mai incerc o data : de pe C HIC be be

31+ Darius Alexandru

ce ma enerveaza astia cu reclama mascate

31+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

buna fetelor.
am facut si eu ochi dupaamiaza!
am dormit groaznic de prost azi noapte, m-am foit prin toata casa ca nu imi mai gaseam nicio pozitie comoda de statsi acuma ma simt ca lovita de tren...brrr....vreau sa dorm pe burta!

Raluca 28s cu Maia

Mergi la inceput

"Neata" la buburuze, asa sunt eu mai intarziata

Ieri am fost si noi (eu cu bebe adica ) in Kiabi Militari..departe eee rau, doua ore am facut pe drum la intoarcere. Am luat cate ceva, destule (primele hainute, sac de dormit, paturica si prosop cu colt). Nu mi-a placut ca multe bodyuri erau fara capse pe burtica, adica trebuia sa le bagi pe cap cum ar veni (nu cred ca sunt foarte practice nu?). Mi-e frica sa nu iau prea multe..dar nici sa nu am in ce sa-l imbrac . Ca toata lumea zice ca primesti..dar ce sa fac, ca nu pot sa stau sa vad cine ce imi aduce nu?..si mie mie se pare ca nu prea am de unde sa primesc

31+ Darius Alexandru

Mergi la inceput