Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (99)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela2 spune:
am inteles
ma omorati voi cu fasolica cu afumatura, cred ca o sa fac si eu
sa se trezeasca omu (ca i ca liliacu, noaptea nu poate dormi, adoarme spre dimineata dupa 4) sa mergem sa cumparam fasole si ceva afumatura
tre sa pun rufe la spalat si ar trebui dat cu aspiratorul
+27 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
mirela2 spune:
apropo de muraturi.......am mancan ca sparta, cred ca niciodata n am mancat asa de multe ca in sarcina asta
tin minte ca pe la inceputul sarcinei, mancat castraveti acri cu compot de cirese

+27 cu motaneii
Razvan si
florintunde spune:
Bebelu;Tu stai in pat cate doua zile..dupa ce te bagi la curatenie...te doare burtica..hop in pat..vin geamurile..hop din pat..ce treaba e asta?
..lasa curatenia ca ala cu geamurile nu vine in inspectie

Mica_daria;bine zici si asa am destule bube![]()
mai stiu un mare ciorbar..sotul meu..dar si mie imi plac ciorbitele..mai ales alea cu smantana..lui Mario iara..
Ma bag la multa supica,legume fierte,laptic..sa aiba si bb ceva vitamine de la Masa![]()
Si mere maninc tot fierte..sunt dependenta de mere
Tunde
burtica de 24 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004 

mirela2 spune:
ralu te manca ca pe zambilica
da le la naiba de geamuri, vb lui flori, te cauta careva???????
eu nu spal geamuri din fire, nu mi place
am cateva lucruri care nu mi plac: sa spal geamuri, sa calc lenjerie si pantaloni si sa duc gunoiul
pt geamuri o chem pe vecina de la parter
gunoiul il duce sotul
lenjeria nu o calc, ca nu ma cauta nimeni, iar pantalonii.....mai rarut ca i mai dragut![]()
+27 cu motaneii
Razvan si
florintunde spune:
Daca veni vorba de lucruri care nu ne plac...
Nici mie nu-mi place sa duc gunoiul..problema e ca nu place la nici unul din famile
..asa ca il pui in masina si Eu si sotul..si il plimb pana gasesc un tomberon in cale![]()
Urasc cand nu taie cutitele...
iar de calcat nu-mi plac camasile..mai ales alea ce necesita o juma de ora..brrr
Si detest curatarea hotei si a aragazului...le fac na ca trebuie..dar urasc din adancul sufletului![]()
Tunde
burtica de 24 sapt

mirela2 spune:
cutitele mi le ascut singura, ca deh, eu lucrez cu ele
al meu nu stie sa gateasca, asa ca nu l intereseaza daca taie sau nu cutitele
gunoiul il pun la usa
tre sa l duca ca i sta in usa![]()
+27 cu motaneii
Razvan si
missmj spune:
Neatza fetelor
! Am dormit cam mult, si inca as mai dormi .M-am uitat la dansez si s-a terminat tarziu,la 1.
Pe mine ma doare spatele
, azi-noapte m-a durut rau,s-a trezit sotzu' si mi-a facut un masaj.Oare sa fie de la atata stat in pat?
Ralu crazy woman, nu ai zis tu ca stai in pat cumintica? pai tu faci curatenie inainte sa vina aia cu geamurile?ca sa mai faci o data dupa? ai grija, gandeste-te la buba
Tunde ciorba de fasoleeee, as manca si eu, mi-ai facut o pofta ! am fasolea, sa vedem cand se trezeste sotzul sa-l trimit dupa afumatura!
fluturas imi pare bine sa aud ca iesi la plimbarica,inseamna ca te simti bine
Ce frumos e afara ! As iesi si eu un pic ,dar sotzul pleaca la 14 , iar raman singura
carmen
28 + cu
Andrei
missmj spune:
tierry din cate imi aduc eu aminte, sunt ieftine pe amazon,dar te rupe la bani livrarea.Acum depinde cate comanzi,iti faci o socoteala.Uite chiar o sa arunc si eu un ochi de curiozitate.
carmen
28 + cu
Andrei
florintunde spune:
Carmen;iti trimit cu placere..ca am o oala uriasa plin plinuta
Tunde
burtica de 24 sapt

bebelu86 spune:
gata fetele am scapat si de geamuri ![]()
![]()
![]()
nuva ganditi k am facut cine stie ce mare curatenie, am strans patu, hainele, a dat SOCRELA cu aspiratoru un pic, si acu am sters geamurile asa in mare k erau pline de praf.
acu gata. stau cumintica in pat. promit. ![]()
dc tot vb de ce nu va place, ma bag si eu
-nu suport sa calc pantal;onii de stofa. nu reusesc niciodata sa fac dungile perfecte 
-nu suport sa cos
si cam atat..in rest..dc am chef, fac cam de toate 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
30+ cu
Natalia Maria