Dovlecei in sarbatoare*204* LA MULTI ANI FLAVIUS

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ioanna cu tine chiar nu am nimic, chiar erai una din persoanele care imi placeau tare tare mult. In plus ca te-am cunoscut si personal si mi-ai facut o impresie extraordinara. SUnt intru totul de accord cu filozofia ta de viata, cum ca trebuie sa exist eun echilibru in toate, cum ca suntem multe si diferite si ca tocmai asta duce la evolutie, cum ca nimeni nu detine adevarul absolut. Ce m-a deranjat a fost tonul ep care eu l-am interpretat la momentul respective ca fiind ironic. Acum nah, fiind totul in scris nu stiu care-I adevarul.

m-ai facut sa plaaaaang iti multumesc pentru randurile astea. am tot stat si m-am gandit ca esti suparata pe mine. NU, nu am fost ironica nici o secunda! de fapt cred ca nu am prea folosit ironii de cand scriu pe forum. mi-a fost teama sa nu se supere careva
cred ca la momentul discutiei cu biscuitii si eu si Raluca aveam o zi mai putin fericita si asta s-a vazut in mesajele noastre!

va spun din suflet ca-mi sunteti dragi, dragi, dragi! si fetele care s-au mutat si cele care au ramas aici. (evident exista si exceptii dar nu asta e subiectul mesajului). am ales sa nu scriu la subiectul deschis de Uka nu pentru ca as avea ceva cu cineva ci pentru ca m-am simtit vinovata numai la gandul ca nu as mai scrie aici si ca as scrie acolo poate e o copilarie, stiu, dar asa am simtit! recunosc ca am mai citit din cand in cand dar nu intotdeauna

poate ca odata mutate la scutece (inca nu m-am prins in ce formula se va intampla asta) o sa ”vin” si eu pe la voi prin vizita. sper sa nu primesc vreun sut in fund

cam atat de pe frontul de vest

PS. distractie placuta la intalnirea de azi (parca asa am citit la taverna)

over and out

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, pe mine m-ai facut efectiv sa plang cu lacrimi din alea mari de tot!!!! Cel mai frumos mesaj pe care l-am citit eu vreodata!!!!!
Esti MINUNATA!!!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele.Hai ca m-ati omorat de tot.Lipseste omu un pic si iar ma dati gata.Nu inteleg nimic am citit si din capitolul trecut si tot nu inteleg nimic mai ales partea ca va disparea subiectul nostru de suflet al fiecarui copil si mame.Da de ce?Nu e normal si corect fiecare am muncit si pus suflet in el.Apoi ce se va alege?Eu nu am nimic cu nimeni deci unde intru?La 2 capitole?Cum se va numi subectul apoi?E ca si cum pe stefania mea sa nu o mai cheme stefania..Chiar trebuie sa se ajunga aici?Nu ne pitem impaca si ne mutam toata lumea la scutece sub forma de dovlecei?
Vorbeati de colaj sters cu toti bebeii.As vrea sa intru si eu sa vad.Luta mea e acolo?
Mai vorbeati de usere de parole ce se intampla.M-ati facut bigudiuri.Haideti explicatimi si mie ca nu mai inteleg.Cer e ca vreau si eu paroa daca exista una si adresa de mail ca eu nu mai stiu niciuna.Nu mai exita/?
Daca este ultimul capitol vreau sa va spun si eu cateva vorbe din suflet.Imi sunteti cele mai dragi fete din lumea asta, am creat cu voi o legatura cum nu am putut nici cu o prietena nici cu propiile surori.Toti copii imi sunt dragi ca si luta mea si le doresc toata sanatatea si fericirea din lume.Imi doresc din toata inima sa fim ca la inceput si sper ca se va putea.Nu mai pot sa zic nimic ca bazai prea rau. din toata inima mea.Cinste fiecarei fete ca a stiut sa se faca indragita si iubita.V-ati castigat cu tot respectul fiecare locul in inima mea.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La inceput cand am intrat pe acest forum o vecina graviduta zmeurica ma tot batea la cap sa scriu si eu la dovlecei. O vreme m-am fofilat tot timpul aveam ceva mai bun de facut, dar apoi alexandra (vecina) ea mi-a facut cont si adresa si ea a postat primele mesaje in numele meu. Eu una nu prea am incredere in oameni si de obicei sunt mai reticenta prefer sa stau in banca mea si oricum prefer cativa prieteni buni decat multi si degeaba. Uite ca a trecut o perioada lunga iar eu am continuat mai mult sa va citesc (recunosc ca nu prea m-am implicat in diverse discutii), cateva dintre voi le-am cunoscut si chiar pot spune ca unele persoane imi sunt foarte dragi. Restul este alta problema, eu una am zis ca de vreme ce dumnezeu mi-a dat un copil atat de bun, frumos sa incerc sa fiu si eu o persoana mai buna.
Cam atat sper sa mai scriu si la scutece si sa pot pastra legatura in continuare cu mamici de dovlecei deja bune prietene.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

deci: cititi sau nu mai cititi am de gand sa mai spun raspicat cateva lucruri:

1. nu am intrat pe acel mail de cateva luni bune; nu am sters sau bagat la trash nici un mail al nimanui, niciodata, asa sa-mi ajute d-zeu! In plus, daca m-ati fi cunoscut cat de cat, ati fi stiu macar despre mine ca nu fac lucrurile cu jumatati de masura si daca as fi avut de gand sa fac un lucru l-as fi facut bine ... sau credeti ca pana la varsta asta nu stiu inca diferenta intre Delete si Shift+Delete?!

2. rusine sa-ti fie Monica pt ca ai decis singura cu privire la bunuri pe care le-ai pus la dispozitia tuturor si care nu mai reprezentau identitatea ta!

... asa ...

Cateva mamici pontoase de dovlecei sept-oct 2009, si-au propus sa rada. Suntem niste mamici vesele de dovlecei, ne completam reciproc, ne sfatuim, ne serbam, radem cu gura pana la urechi. In acest topic NIMENI NU SE SUPARA.

... ca tot nu m-ati lamurit ... nu sunt astea cuvintele Ukai care S-A SUPARAT si si-a luat jucariile si-a plecat in tari mai calde?

de ce ati plecat; de ce sunteti active in alta parte? oare sa rad sau sa plang cand vad atata inconsecventa?

Asadar Monica, in minutul viitor momentului in care vei afla ca nu stiu al cui mail si poze au ajuns din nou la trash si eu nu am stiut parola, astept un telefon in viata reala prin care sa-mi prezinti scuze si regrete !

...apropo ... ma gasesti in lista de pe mail-ul TAU !

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

In primul rand LA MULTI ANI lui Flavius sa cresti mare, sanatos, voios si sa fii mandria parintilor tai!

In al doila rand, fetelor ce se intampla? Recunosc ca intru rar, poate prea rar, dar si atunci cand intru vad ca sunteti suparate. Stiu ca azi sau ma rog in curand vom trece la scutece...si pt ca este si ziua mea doresc sa va fac tuturor indiferent pe unde scrieti cinste virtual cu ce doresc fetele!

Va spun sincer ca eu una m-am emotionat de fiecare data cand una dintre voi mi-a raspuns la orice gand sau intrebare.
Si pt ca am o intrebare poate primesc si un raspuns va rog (desi stiu ca poate ati discutat) vreau sa va intreb ce le dati dovleceilor de mancare dimineata si seara.
Multumesc anticipat de raspuns si la toate!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Liliacule, simt ca ar trebui sa-ti scriu separat, pentru ca de multe ori ti-am admirat echilibrul si cred ca esti o fata extraordinara care s-ar putea numara printre extrem de putinele dar adevaratele mele prietene din real-life

imi pare rau ca asta ai ajuns sa crezi despre mine ... nu sunt un om rau si nu as face rau cu buna stiinta ... vreodata

nu inteleg insa de ce v-ati mutat acolo la initiativa Ukai? oricum cele care se supara nu mai posteaza macar "momentan"

so, in afara de faptul ca acest gest ne-a dezbinat fatis care este rezultatul concret? nu sunteti tot voi acolo ?... va cenzurati cumva mai putin? daca da, iar nu inteleg de ce v-ati cenzurat la dovlecei si ati fost de acord sa platiti pretul dezbinarii nostre, scriind in grup ... in alta parte

toate suntem diferite si avem care mai de care pareri nastrusnice despre te miri ce ... dar macar eram impreuna ... toate

de aceea va judec si consider ca am dreptul sa o fac, fiindca mi-ati intunecat o particica importanta de trecut si mi-ati furat si mie o parte din viitor, partea in care erati prezente, cu bune si rele ...

eu una refuz sa emigrez pt ca aici e casa mea, aici e userul MEU, aici e mail-ul MEU comun cu voi

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

Laura, eu incerc sa ii dau lui Darius dimineata fructe si seara o feli de paine cu branzica sau unt sau o chifteluta in mana pt ca am vazut ca mananca mai bine daca mananca singur

eu insa sunt greu de considerat "norma" pentru ca am inceput diversificarea mult mai tarziu dar am facut pasi mari astfel ca in jur de un an i-am dat sa manance cam tot ce mancam noi ... mai putin sarat si condimentat. inca o precizare ... el mananca si acum destul de putin ... baza e tot laptele de la mami

si nu in ultimul rand

La multi multi ani!
Sa fii sanatoasa si alaturi de cei dragi inca o suta de ani de acum inainte !

daci
_
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna ziua!

Asa cum ne-am propus mi-as fi dorit sa incheiem odisee cu un capitol minunat, cu vorbe frumoase si cu amintiri placute.

Din pacate din cauza Dacianei care pentru mine, de mult timp, nu mai exista, nu s-a putut intampla asta. Pentru mine este o nulitate, un mare zero si ar trebui sa iti fie tie RUSINE ca ai intrat ca sa provoci din nou si sa strici putin frumos care a mai ramas. Si DA, si eu cred ca esti incredibil de fatzarnica, ca esti veninoasa si ca mi-ar fi rusine sa scriu in acelasi loc cu tine.

Si DA, eu care am tinut cu dintii de aceasta odisee, eu care m-am milogit de fete sa se intoarca, eu care am plans la prima despartire, eu care sufar zilnic ca nu se mai poate sa fim ca la inceput, eu care am tot incercat sa le aduc pe fete inapoi, EU, spun sus si tare: CU ASTFEL DE SPECIMENE EU NU VOI SCRIE NICIODATA IMPREUNA.

In cotinuare imi lasa un gust amar aceasta linguseala si dulcegaraie care a aparut de ieri si vad ca nu se mai termina. In ultimele zile si saptamani ne-ato facut pe toate cu ou si cu otet si v-a durut undeva de noi, acum brusc, nu mai puteti de reunire....mi se pare fals, foarte fals din partea voastra. Si mai si insistati aiurea...stiu ele persoanele la cine ma refer aici, nu are rost sa scriu.

Sunt aici persoane care nu au ajutat NICIODATA la deschiderea unui capitol, la modificari pe prima pagina, sau care nu au trimis NICIODATA un mail cu informatii interesante, dar totusi tin mortis sa aiba parolele si sunt ofticate tare de ceea ce s-a intamplat, si ma intreb...CU CE DREPT?????

NU INTELEG de ce sunteti atat de suparata si de ofticate de parca ar fi sfarsitul zilelor....daca fiecare in parte s-a hotarat sa nu ma scrie, e dreptul fiecareia si face fiecare ce vrea cu timpul ei....ne dam cu fundul de pamant ca s-a destramat nu stiu ce si ca sunteti lasate de izbeliste. Va opreste cineva sa treceti la scutece, a zis cineva ca face cineva capitol separat acolo???? DE CE NU TRECETi???? De ce nu faceti alta lista, sau de ce nu o pastrati pe actuala si de ce nu treceti mai departe??? De ce trebuie sa insistam cand nu e cazul, mai mult decat trebuie???? V-a spus clar Monica ca va da linkurile de la odisee, ca va da toate mailuri, practic ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.....AAAAAA, nu va convine ca ati ramas putine, ca nu mai are cine scrie, ca e prea liniste???.....VA ROG SA VA INTREBATI PE VOI DE CE S-A INTAMPLAT ASTA, nu pe noi, si mai terminatii naibii odata cu fan-club UKA ca sunteti penibile. Adica TOATE SUNTEM NISTE PROASTE MANIPULATE de una singura. FITI SERIOASE, ca nu suntem papusi si nici nu suntem drogate cu toate.

Si nu, nu am aparut numai sa arunc cu venin, dar chiar NU MAI POT SA SUPORT.

Pentru mine aceasta ODISEE a fost TOTUL, si nu exagerez cu nimic. A fost locul unde imi gaseam alinarea, unde imi spuneam ofurile, ;ocul unde am suferit alaturi de fiecare graviduta si alaturi de fiecare mamica in parte. A FOST CEVA EXTRAORDINAR, ceva ce nu voi putea uita niciodata, si ceva de care imi doresc sa imi amintesc cu placere, de aceea ma bucur de decizia Monicai de a luat de la capat sub alta titulatura. Am facut cu placere tot ce am facut, iubeam sa intru dimineata si sa recuperez ce s-a scris, aveam emotii pentru fiecare in parte si ma culcam cu voi in gand in fiecare seara. A fost ceva ce nu mi s-a mai intamplat niciodata si nici nu cred ca mi se va mai intampla, desi nu este primul forum pe care intru.

Va doresc la toate o viata minunata alaturi de famiiile voastre, sa va creasca copii mari si va bucurati de ei!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

si acum va las

Lali, reinoiesc oferta mea de ajutor .... o duc greu cu timpul dar nu vreau sa se termine aici;

cata vreme vom fi macar 2 persoane care comunica ... indiferent de intervalul de timp, mi-as dori sa ne mutam si noi in casa noua, cu user nou si mail nou; spune-mi cum pot ajuta si o voi face

ai pm cu adresa mea de mess si numarul meu de telefon
zilele acestea tb sa invat pt ca am doua testari luni, din care una la anatomie unde e ff multa materie ...

in curand plec in vizita la nasii nostrii care si-au dorit un copil de fff mult timp si acum bunul d-zeu le-a trimis o fetita de 2 ani jumate ... mergem sa o cunoastem si noi si suntem foarte emotionati; sper sa iasa totul bine pentru ei;

tuturor

daci
_
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput