Dovlecei in sarbatoare*204* LA MULTI ANI FLAVIUS

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fete dragi!

Chiar daca sunt lesinata de oboseala nu pot sa nu intru si sa spun ce gandesc (cu riscul de a supara pe unele...dar asta este! asa gandesc eu, asa sunt eu daca va place ok daca nu dati cu "ignorol" vorba lui Mely ). Si eu inca mai sper ca la scutece vom fi un singur capitol de sept-oct 2009. Ar fi pacat dupa atitea clipe minunate petrecute impreuna sa ramanem suparate. Eu spun doar atit: suntem diferite, avem opinii diferite, avem posibilitati (si materiale si intelectuale) diferite dar asta aduce farmec acestui grup: unitate prin diversitate (stiu ca suna a cliseu...dar nu pot sa ma exprim acum altfel). Sper din tot sufletul sa trecem dincolo toate sub aceeasi umbrela.

Pentru mine ati fost si sper ca veti ramine gura mea de oxigen in aerul asta imbacsit care ne inconjoara. Am trait alaturi de voi nu doar senzatiile sarcinii mele ci si pe ale voastre. Am stat cu sufletul la gura asteptand fiecare dovlecel, Isabela a crescut alaturi de copii vostri, voua m-am plans, alaturi de voi m-am bucurat pentru orice cucerire/ descoperire a dovleceilor. Mi-ar parea rau sa nu continuam ceva atit de frumos...

Monica mama odiseei noastre, stiu ca esti chibzuita dar si sensibila...sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie!

Va , seara faina!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Am si eu onoarea sa scriu la ultimul capitol al acestei etape.
Va multumesc din suflet pentru urarile frumoase si pentru gandurile voastre bune. Mi-ati facut ziua mai frumoasa si mai impodobita.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Noapte buna fetelor!

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

vai mie

la ce s-a ajuns .....
am de spus raspicat un lucru intai ... rusine sa-ti fie Monica pentru gestul tau ... evident legal ai dreptate si ? o fi de ajuns ?!

in fine

eu nu am urmarit certurile si discutiile dar poate ma lamuriti voi ... daca am inteles bine i s-au sters poze Ukai si ea s-a mutat ... cu fan clubul dupe ea ? nu?

so ... ce s-a schimbat? ca nu inteleg de ce am fost parasite aici?
nu vom avea noi parolele ca sa punem pozele in trash sau cum? ce-as rade sa se intample asta anyway

desi mi-e tare dor de fetele prezente acolo si absente aici, eu voi continua sa raman cu voi din principiu ... nu mi se pare normal ca cineva sa-si ia jucariile si sa plece si ceilalti sa o urmeze dandu-i astfel de inteles ca a procedat corect ...

so ... cu ce pot ajuta ? ne facem mail si user nou? Lali, vad ca tu ai haturile administrative, pls spune-mi daca te pot ajuta cu ceva...

i pup u fetelor

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Daciana, feelingul meu imi spune ca tu esti cea care arunca pozele in trash, din posturile tale se vede clar ca ai ceva diabolic in tine. DIn punctul meu de vedere esti o persoana rautacioasa si plina de venin care apare numai cand e rost de cearta. Este a nu stiu cata oara cand apari exact in momentul ala sa arunci cu sageti.Asa ca intr-adevar nu vei mai primi nici o parola de la vreun mail. PEntru ce vrei parolele? Ca nu ai schimbat niciodata un capitol, nu ai ajutat cu nimic la lista sau la altceva si mai ai si tupeu sa zici ca noi suntem de vina ca am plecat. DIn cauza ta si a rautatilor aruncate gratuit am plecat. Imi aduc aminte doar cum ai spus ca iti e mila de copilul Ukai si al lui LAli ca au asa mame. DAr tu ce mama esti pentru DArius, ce invata el bun de la tine? Hai zi-mi ca sunt tare curioasa? Invata cum sa arunce cu venin si sa dezbine?
SA-ti fie RUSINE!!!

SI de cine iti e dor marog? DE fetele din fan clubul UKa? HAi sa-ti spun un secret, toate fetele de acolo, de care tie iti este dor considera ca tu ai aruncat pozele . Ia sa vedem daca iti mai e dor acum?

So, din punctul meu de vedere NU EXISTI.

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Bai, Daciana, tu esti normala fata, la cap? Eu zic ca nu! Am mai zis eu asta si alta data, apari numai sa bagi zazanie. Pe naiba nu ai citit nimic, ai fost zilnic la curent cu toate, si ai aparut acum ca sa nu cumva sa pice banuiala pe tine cu pozele. Exact ca si data trecuta, dupa primul incident cu pozele ai intrat a doua zi si ai cerut parola. (pe care tu o stiat demult, bineinteles). Si cand vedeam cum erau fete care iti tot trimiteau pupici si floricele si se bagau in seama cu tine mi se facea rau. Pai alea de te iubeau asa de mult sa-si faca acum forum separat cu tine. Esti geniala, zau! Fara cuvinte!!!! Si de cine ti-e dor, mai exact? Hai, sa vad cum va mai pupati pe aici si va dulcegariti, ca ce fata buna esti, etc, etc!
Hai, pa!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Cine vrea ?

Era vorba sa facem un ultim capitol frumos nu? Ce inseamna sagetile aruncate asa?
Am vazut ca mesajele mele de aseara nu au ajutat cu nimic,eu nu ma milogesc de nimeni ,dar am un amalgam de sentimente in mine ca daca rabufnesc imi e ca imi iau cartonas rosu.

Nu reusesc sa fac user nou ,am facut mail,dar user nu vrea serverul,ma scoate,desi am schimbat ip-ul de mai multe ori, am incercat cu trei adrese de mail diferite,useri diferiti,nu vrea,ma scoate dupa ultimul pas si adio. O fi si asta un semn de la divinitate ca nu asa trebuie procedat,cine stie.
Bai,imi vine sa va bat ,pe cuvantul meu,ce vreti sa mai faca omul sa nu mai fiti asa reci? Sa se aseze in genunchi,sa faca temenele? Pe cuvant ca le fac daca va reveniti si incercati sa o luati de la capat, fara injurii nici pe fata nici pe pm, fara intepaturi,cu glume frumoase si seri ca la inceput,stiu ca se poate. Am eu ceva asa,si stiu.
Daciana merci frumos dar lasa ... nu spun mai mult,imi e sa nu gresesc.

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Daciana,e foarte vizibil cat de mult iti place sa arunci cu venin,doar sa atati lumea.

Io credeam ca Monica a explicat destul de concis si de clar (nu mai zic pe un ton deloc rautacios ) ca de acum incolo vom fi fiecare cu ....nu-mi permit sa scriu pe forum asa ceva.

Deci,ia-o tu de manuta pe Lali,faceti-va user nou (din cate am citit,probabil l-a si facut) si vedeti-va de voi si povestile voastre.

Io nu pot intelege cum ,de o luna incoace ne faceti in toate felurile pe motiv ca am plecat si alte balarii si acum va apuca dragul de noi si vreti sa ne comportam ca si cum am fi cele mai bune prietene.

NU inteleg cum poate fi interpretat gestul Ukai ca un porumbel al pacii Jizzzzz . Fata doar a facut un gest frumos si gata,acum aveti impresia ca se reunesc dovleceii.Ei,nah!

Consider ca fiecare are nostalgia odiseii, dar trebuie sa infruntam si realitatea...ce a mai fost nu va mai fi.

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

O Doamne ,nu am cuvinte,imi vine sa spun multe cuvinte cu bip ,ma abtin,sa vedem pana cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lali, chestia asta ar trebui sa fie la adresa Dacianei.
Da' daca nu te prinzi de realitate, trimite-i flori si pupici in continuare, si fiti prietene bune pentru totdeauna.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput