Regasiri (50)
Raspunsuri - Pagina 15
ank999 spune:
Buna dimineata si multam pt cafea.
Dodo imi pare rau de masina ta de spalat.
Lacramioara super cu pozele.
Dbunny super tare blondinul. Si la noi se masoara iubirea cu intinsul mainilor.
Roxana cam scump, dar sti ca la restul v-am batut. Eu inca nu stiu nimic de serbare/ cadouri de Mosi, nici de vreo sedinta anuntata. Nu mi-am dat seama nici sa intreb dimineata.
Azi imi zicea doamna ca nu prea e activa. Pai dc ii sta capul la joaca si sa mai bage ceva prin buzunare(ieri seara am gasit o piesa de puzzle, pe care m-am facut ca ploua si am pus-o azi dimineata pe dulapul de la gradi, fara sa spun nimic.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
A...eu nu pot sa o conving pe Erica sa-mi spuna ce au facut la gradi, sau vreo poezie ceva...o aud cantand sau zicnd cate o poezie cand se joaca singura, dar dc o intreb nici o poezie, sau dc o intreb ce a facut la gradi zice bine si atat sau zice ceva legat de ceva din casa sau ce-i trece ei prin cap. Stresata de gradi nu e, v-am povestit ca dimineata e mai greu, dar cand se duce mama sa o ia e foarte vesela. De fapt nu doar in legatura cu gradi nu povesteste, ci nu povesteste nimic. In schimb cand se joaca inventeaza de mama-mama. Zice ca o doare gura sau ca are treaba.
Intr-o zi faceam baie si a vrut sa stea cu mine si i-am zis ca o las dc imi spune alba ca zapada. A inceput sa povesteasac frumos si cu detalii, dar cand s-a apropiat vanatorul de ea: a taiat-o i-a scos inima,iar apoi Eriaca s-a uitat spre chiuveta si a zis ca vanatorul a taiat-o bucatele si a aruncat-o la canal.Am intrebat de ce spune prostiile astea si a spus ca s-a plictisit sa povesteasca
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank999 A...eu nu pot sa o conving pe Erica sa-mi spuna ce au facut la gradi, sau vreo poezie ceva...o aud cantand sau zicnd cate o poezie cand se joaca singura, dar dc o intreb nici o poezie, sau dc o intreb ce a facut la gradi zice bine si atat sau zice ceva legat de ceva din casa sau ce-i trece ei prin cap. Stresata de gradi nu e, v-am povestit ca dimineata e mai greu, dar cand se duce mama sa o ia e foarte vesela. De fapt nu doar in legatura cu gradi nu povesteste, ci nu povesteste nimic. In schimb cand se joaca inventeaza de mama-mama. Zice ca o doare gura sau ca are treaba. Intr-o zi faceam baie si a vrut sa stea cu mine si i-am zis ca o las dc imi spune alba ca zapada. A inceput sa povesteasac frumos si cu detalii, dar cand s-a apropiat vanatorul de ea: a taiat-o i-a scos inima,iar apoi Eriaca s-a uitat spre chiuveta si a zis ca vanatorul a taiat-o bucatele si a aruncat-o la canal.Am intrebat de ce spune prostiile astea si a spus ca s-a plictisit sa povesteasca Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze, |
Tu esti sigura ca astia doi nu-s frati? Adica Erica si Calin
Nici el nu spune decat telegrafic ce face la gradi, poezii tot asa, cand are chef el singur le spune. Acum avem poezie ptr serbare , prima strofa o stie, dar a 2-a cam pe langa, se plictiseste iute, il mai iau cu Mosu: ca daca nu va sti poezia la serbare, nu va primi nimic de la Mos Craciun, nici doamna nu-l va mai primi la gradi daca nu o stie cand vor repeta...blablabla.....
Lacramioara, de poze pe mail spui?Pai alea nu costa nimic, asa ca nu-s bune..... la voi nu-si face nimeni planul la vanzarea de poze la fraieri....deci nu-s bune
Dbunny, nu conteaza ce primesc, ideea e sa fie la toti la fel, ca-s copii si sufera cand vede ca altul are cadou mai mare ( cu atat mai mult daca stie si ca ala e mai obraznic)
Si deci Dani n-are gagica? Domnle, la varsta lui asa inaintata...e nasol
Ieri a venit var-miu si a lasat-o pe fii-sa la noi 2-3 ore. S-au jucat, s-au certat, la un moment dat fara sa vrea, au dat cap in cap si Calin spunea ca Ruxi e de vina, Ruxi ca nu, Calin e vinovatul, stateau botosi amandoi si-si aruncau priviri ostile. Cand sa plece Ruxi, o intreaba taica-su daca-l pupa pe Calin, ea da din cap ca nu, apoi il intreb eu pe Calin daca vrea s-o pupe, imi spune : "da, daca vrea si ea"....adica...domnle, vedeti...adevarat cavaler . O intreb pe Ruxi daca vrea s-o pupe Calin...da din cap ca da. A pupat-o intai el, apoi i-a intors pupatul si ea
Dodo, nasol fara masina de spalat, brrrr....nici nu vreau sa ma gandesc.
Bambo,n-am apucat sa vad pozele, sper ca dupa amiaza, de acasa, de aici nici nu incerc macar ca ma enervez, merge netul cu viteza melcului
Maya, voi ce mai faceti?
Dar cu Carla ce este, ca n-a mai intrat de mult rau...Aelita...nici ea...Dayanara banuiesc ca s-a suparat si d-aia nu intra...Kokorina nici ea...ce-or mai face Sandokanii?
[red]Laura[red], tu ai pus poze de la ziua lui Dani si n-am vazut eu sau n-ai pus? Cum esti, cum stai cu greturile? Ai ajuns la dr?
Dodo-pui spune:
Cateva aduceri aminte
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mayaione spune:
Roxana nu numai ca o las sa-i tina bibe, desi nu i-l tine mult, se plictiseste, imi aduce pampers ii da cu crema, ba chiar i-o dau in brate, ieri ea statea pe canapea, eu nu mai puteam s-o tin de coloana, asa ca i-am dat-o ei, eu m-am dus sa deschid usa lui tati, iar tati era sa cada direct jos cand le-a vz singure. A fost bucuroasa 2 minute, apoi "ia-o ca e grea, nu mai vreau s-o tin".
Dbunny nu-i asa ca te topesti cand iti face declaratii?? Ana in fiecare dimineata cand pleaca la gradi vine si zice "un pupic (ma pupa), o imbratisare (ma imbratiseaza) si te iubesc mult", de fiecare data simt ca mi se inmoaie genunchii, e asa dulce cand o face.
Dodo nici a mea masina nu stiu cat o va mai duce ca deja face figuri. Nu se poate repara? E greu sa speli de mana, imi aduc aminte cand o faceam, groaznic.
Ank, Anei ii place sa-mi "citeasca" povesti, de 2 zile tot cu Alba ca Zapada ma tine. Ia cartea si dupa imagini se ghideaza si povesteste asa frumos, chiar sunt impresionata ca are cursivitate.
Bambo tare frumos David si ce frumos era el la costum, sa-i fie de bine crestinarea!
ank999 spune:
Roxana concluzia e ca Erica doar sexul il are de fata. Ea seamana cel mai mult cu Calin si cu Dani de Dbunny
Maya copii se plictisesc repede, important e ca este incantata si pt 2 minute sa te ajute. Cat despre citit Erica chiar nu are rabdare deloc. Vezi :a taiat-o bucatele si a aruncat-o la canal". In plus isi schimba dispozitia foarte repede. la Desene se uita si cate 2 ore cand are chef, dar in rest prefera alergatul si saritul
Bambo super pozele. Am luat toate albumele la rand si pe indelete ca azi nu am sefi in zona, asa ca am lasat treaba pe mai tarziu. Sunteti minunati!
Dodo votat si amintit
Mai eu nu mai stiu nimic despre Miro...
Carla ne-a uitat, de la Koko nu mai stim nimic de cand cu Sophia si cu vaza, Aelita sper sa nu mai aiba probleme cu Andres, Dayanara suparata, Danita nu mai trece pe aici, Angi la treaba, restul fetelor ne-auuitat
Dodo-pui spune:
Ank multumesc
mayaione au venit si luat partea electronica de o saptamana la reparat...dar eu stiu daca o pot repara ori ba
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
iulia-stefy spune:
Va ofer o ...
Roxana, pe doamna noastra o intereseaza copiii si nu banii.... E o draguta. Si am invatat multe de la dansa.... Ea face pozele de placere, le face si pentru ca noi parintii tot o intrebam diverse despre activitati si atunci ca sa ne convingem de ce fac, ne trimite poze..... Deci cam asta e cu pozele la noi....
Anca, si Stefy povesteste doar cand vrea ea, nu o poti obliga. Luni a venit si ne-a inebunit cu cursul de engleza, aseara nu a vrut sa spuna nimic.... Si de cele mai multe ori poezii si cantecele tot cand se joaca in legea ei spune....
Dodo, ti-am admirat minunile si le-am votat. Multa bafta.
Maya, nu are rabdare, dar cu timpul.... pe masura ce mai cresc... sper sa vina si rabdarea.... Si la noi e nevoie de ea.... Aseara m-a inebunit ca vrea sa vorbeasca cu nana ei.... Era dupa ora 20, dar am sunat-o ... i-a zis vreo trei vrobe si mi-a plasat mie telefonul.... Deci rabdare.... rabdare... rabdare....
iulia-stefy spune:
Si fiindca in week-end nu cred ca am timp sa intru, sa las mesaj si pentru sarbatoritii zilelor ce vin....
La multi ani, David!
La multi ani, Antonia!
ank999 spune:
Lacramioara multam pt cafea! asa este e nevoie de foarte multa rabdare, da seara parca nu mai pot
Mai v-am spus ca ma hotarasem sa-i iau role de ziua ei, din acelea la saculet de care zicea Bambo ca are, vazusem acum cateva luni prin hypermarketuri, dar acum l-am trimis pe al meu prin vreo 2 si pauza...Poate totusi gasesc ca asta isi doreste copchilul!
V-am mai spus mai de mult ca am o problema, din mai in coace: dc stranuta copchilu ma panichez, devin anxioasa, depresiva, bla-bla.
Azi dimineata mi-a spus cand s-a trezit ca o doare in gat, asa ca masa s-a invinetit si a luat-o tremuratul. Toti copii racesc, e normal, dupa ce a baut un pic de ceai a zios ca nu o mai doare, da eu tot am bagat un hexoral acolo si tot speriata sunt. Ma mai primiti asa nebuna