Regasiri (50)
Raspunsuri - Pagina 14
mayaione spune:
Azi nu am stat o clipa relaxata, am stat numai cu bebe, iar de cand a venit Ana nu a lasat-o sa doarma nici 5 minute, nu am ce sa-i fac, am incercat toate metodele posibile si imposibile. E cel mai incapatanat copil care poate exista pe planeta asta, clar. De cand e Thea parca idealul ei a devenit sa ne duca la disperare. Am incercat sa ne impartim intre amandoua, i-am explicat ca o iubim etc. Crizele ei de tipete si altele am lasat sa vada ca nu ne deranjeaza, tocmai sa nu faca din nou sau mai rau, insa nimic, face oricum. O urmareste, cum adoarme tipa, loveste ceva, gaseste ea metoda. Nu ne ramane decat sa speram ca isi va reveni candva. Are si momente cand se comporta f frumos, dar mai rare. Cand fac mancare sau sunt la baie si plange bebe, se comporta ok cu ea ,ii da suzeta, ii pune muzica, vorbeste cu ea pana vin eu, nu-i face rau. Doar chestia cu trezitul are ea o fixatie, nu suporta s-o vada dormind. Acum stau cu ea in dormitor iar pe bb am lasat-o in leagan in sufragerie, poate apuca sa doarma putin.
bamboletta spune:
Am aparut
La multi ani sarbatoritilor Daria,Sara,Zara,Alexandra,Matei
A fost f frumos la botez David surprinzator de cuminte a dormit toata slujba(ma asteptam sa planga) cand l-a bagat in apa l-a luat din somn a marait putin si iar somnpana acasa a dormit a mancat si somn de la 22.30 pana la 7 dim cand m-am trezit speriata nu stiam daca a mancat sau nu
Petrecerea am facut-o acasa cu nasii,parintii si fratii ne-am distrat,dansat,mancat David statea in balansoar si ne urmarea totul e bine cand se termina cu bine
Maya-asa am patit si noi cu Antoniacum adormea David cum incepea sa tipe..intentionat scapa jucariile pe jos...facea galagie si de ce ii spuneam ca doarme bb sa nu mai faca galagie mai tare facea
e doar o perioada...am lasat-o si eu mai moale..nu ii mai zic nimic...acum e ok cat de cat...ori s-a obisnuit David cu zgomot
cum e leaganul ii place?David la inceput nu prea vroia sa stea in el..dar incet incet l-am obisnuit
Dbunny-dermatita inca ne mai chinuie..ma gandesc sa caut un medic homeopat..deocamdata doar cu creme emoliente am dat si o singura data cu advatan
fetele din iasi stiti medic homeopat bun?
pun poze pe mailul comun
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dastefa spune:
buna dimineata
haideti la
in cazul nostru gelozia nu prea s-a manifestat la inceput
galagie nu facea intentionat ,n-a avut niciodata tendinta sa-i faca vreun rau,nici acum nu comenteaza cand mai zic ca trebuie sa ne grabim si nu putem face/merge unde vrea ea pt ca ne asteapta Miruna acasa
in schimb e tot mai obsedata sa faca ce face si Miruna-ii pandeste suzetele si biberonul,vrea in carut ,scaun de masa dar nu oricand ci chiar cand trebuie sa o pun pe Miruna,vrea si ea mancare de care ii dau Mirunei ,vrea in brate ,aruncata in sus si tot asa
tratam cu rabdare(cat mai avem)
iulia-stefy spune:
Va ofer o ....
Medic caut pentru mine, ca se pare ca de cand nu am mai binevoit sa merg la al meu, s-a dus bietul om.....
dastefa, deci nu de Stefy e vorba, multumim.
Maya, te cred ca e greu, dar asa isi manifesta ea "gelozia". Nu am experienta, dar vad cu reactioneaza Stefy la "baietelul meu".
Hai sa va povestesc in doua vorbe cum e.... Are un coleg de gradi, cu un an mai mic, care de aproape o saptamana imi spune mami. E din cercul ei de prieteni, cu care se joaca si cand ies de la gradi. Pe el il i-a tati de la gradi, ca mami e acasa cu fetita de 5 luni. La inceput nu a reactionat, dar de luni a inceput sa fie geloasa si chiar la lovit. I-a explicat ca sunt mama ei....si nu a lui.... Aseara a venit tati cu mami si cu surioara si el tot la mine..... si Stefy i-a retezat-o sec: Du-te la mama ta.... Asa a mai ras educatoarea.... Si in parc s-au jucat tare frumos apoi, dar cum se apropie de mine, imediat il fugareste.... deci isi revendica proprietatea....
ank999 spune:
Buna dimineata.
lacramioara multumim pt cafea. Super tare Stefi cu proprietatea
Maya Erica face asa cu David (nepotu) cand il baga mama in seama.
Multa rabdare ca trece faza asta. Vorbeam sambata cu o prietena care are 2 fetite, 4 si respectiv un an. Si la ele a fost dezastru, acum cea mare o ignora pe cea mica, dar cand e vorba de straini ii ia apararea ca e Theuta ei (tot asa o cheama, iar pe cea mare Cezara - imparatese)
Bambo fug la pozici. Ma bucur mult ca totul a fost bine.
Dastefa prima cafea de la tine a fost yummy, da am bagat pe langa ea si o ca-s vicioasa. Fetele ce fac?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
Am spus ca intru ieri si m-am luat cu altele. Dar scriu acum...pregatiti-va de "romane"
Maya, stii vorba aia :"rabdare si tutun"...tutun mai putin, dar rabdare iti trebuie cu carul( ce usor e cand spui, ce greu e cand trebuie sa pui in practica) Cel mai bine e s-o ignori cand face chestii din astea, daca o certi poate face mai rau
Incearca si joaca-te cu ea cat timp doarme cea mica, sau da-i ei de facut una -alta ca sa-i distragi atentia, ceva ce-i place sa faca: sa deseneze, sa picteze, plastilina...etc
Inca ceva: ai incercat sa o lasi pe Ana sa o schimbe sau sa-i dea din biberon Theei- cu tine langa, normal- ceva de genul" hai s-o schimbam, s-o hranim si s-o culcam", chit ca pampersul i-l asezi tu cum trebuie pe furis, biberonul i-l tii si tu...apoi sa o lauzi ca-i fetita mare si " nu stiu ce ma faceam fara ajutorul tau".
Cu fetele mele a functionat...erau foarte mandre de ele dupa asta si aplicau apoi pe papusi Nu mergea intotdeauna, dar in general mergea.
Bambo, ma bucur ca totul a fost ok la botez , termin de scris si ma duc sa vad pozele.
V-am spus ca pe Oana era sa o inece preotul la botez? Pur si simplu nu i-a tinut mana la gura si la nas, a inghitit apa si se cam invinetise ,nu va spun ce spaima am tras, fapt ptr care pe Ana si pe Calin i-am botezat la 3 luni si ceva sa nu mai fie riscul ala- Oana fusese botezata la 6 saptamani, cum spuneau babele ca-i "bine"- De atunci am ramas cu putina teama cand aud de botez, a fost si ghinionul ca a fost un popa batran, cred ca avea vreo 90 de ani...de-abia se tinea pe picioare, uitase daca i-a tuns- erau 2 copii la botez- si l-a intrebat pe dascal, am auzit si noi cand l-a intrebat...si acum mai radem cand ne amintim
Cu sedinta...nici nu stiu cu ce sa incep, in primul rand cu intrebarea: la voi,de cand au inceput gradinita, in septembrie, de cate ori le-a facut poze?
La noi le-a facut atunci, in primele zile, un set de poze ( una format A4, una A5 si 4 gen pasaport), am dat 20 lei...sunt cam naspa, dar...le-am luat, apoi le-a mai facut de Halloween, chit ca aveam poze...iarasi: 1 format A4 , una A5= 20 lei...tot cam naspa...La sedinta au spus parintii ca nu sunt multumiti de poze, ca la banii aia se puteau retusa, facute super..., deci n-am fost singura careia nu i-au placut, sunt curioasa acum daca vor mai face ca nu le mai iau, sunt hotarata.
Apoi serbarea va fi pe 13 decembrie, au o sala de festivitati in gradi si se fac programarile ptr fiecare grupa...va veni cineva care va canta la pian pe fundal...cica sa-i incurajeze ( nu pricep cum , dar...ma rog), plus cineva ptr "Mos", plus cadoul ( elicopter ptr baieti si set de bucatarie ptr fetite, plus dulciuri), plus cadou la doamne...in total 60 lei
Va veni si un "nene" sa filmeze, care cd cu odrasla costa "doar" 25 lei....ptr cine doreste...ei bine, am camera, ptr ce sa ii dau aluia bani, cand pot filma eu foarte bine- , au fost parinti care au zis ca sa luam 2-3 cd-uri si sa le multiplicam, la care educatoarea a zis ca nu i se pare corect, dar 25lei x 25 copii....asta e corect
De Mos Nicolae vor primi o revista cu un maimutoi ( 3 lei) plus dulciuri. Initial spusese ca si ceasurile de care v-am spus i le vor da tot atunci dar la sedinta nu s-a adus vorba de ele ( poate sa nu se afle ca nu toti au luat??), asa ca am intrebat-o eu azi cand l-am dus si ...da, si ceasurile tot de Mos Nicolae le vor da, chiar nu vreau, mai mi le-a aratat o data Ei bine, nu, nu vreau, nu i-am mai spus ca pe langa faptul ca nu-mi place, nici nu vad ceasul ca virgula cadou ptr un copil de 4 ani, asa ca ii voi mai lua eu ceva sa-i dea ( cred ca o masinuta lego, a zis ca nu le va da voie sa deschida cadourile acolo, deci nu vor vedea si alti copii, asta e bine...normal ca si altii isi doreau o jucarie- oricare- in locul ceasului)
Cam astea...sunt foarte multumita de educatoare ptr ce-i invata, ptr cum se poarta cu ei...Calin e innebunit dupa gradi- ma enerveaza doar ca au impresia ca parintii au sac de bani fara fund, am trecut peste fondul clasei/gradinitei de 350 ron, macar se vede ca au jucarii frumoase, clasa arata foarte bine, si gradinita arata bine...trebuia sa fie ceva ca prea erau toate super, oricum sunt hotarata sa nu mai dau banii pe nimic in afara de optionale si fond ( din care am dat o parte doar) si ii voi spune daca mai insista cu alte prostii, astia nu au auzit de criza??
Mai venisera cativa parinti cu ideea sa ia fiecare ceva ptr copilul lui, sa nu fie la fel la toti, dar stiu de la fete si aveti grija cand veti discuta la sedinta- copilul se uita ca X are pachetul mai mare ca al lui, oare de ce, ca X nu-i asa cuminte ca el , si nu-i lasa sa deschida cadourile acolo, ( le deschidea cum intra in masina), deci nu stie ce-i in pachetul aluia...dar e mai MARE.... Apoi...s-a stabilit ca fiecare ia ce vrea ptr copil, care sa incapa intr-o cutie de pantofi....dar erau nesimtiti destui care veneau cu cate o cutie de cizme ...doar sa fie mai cu mot, si iar nu era bine....deci cel mai bine e sa ia la fel la toti, credeti-ma.
Uau...iar am scris...dar v-am avertizat de la inceput
Dbunny spune:
Bambo sa va fie de bine increstinarea delfinasului David!
Dani La multi ani cu intarziere, pui mic si frumos, sa cresti mare si sanatos!
maya e interesant ce zice Roxana, copiiilor le place sa fie responsabili
Roxana la noi nu se stileaza pozele, nici cadourile de Craciun. Anul trecut au primit ceva creioane si-o carticica de colorat, dar cumparate din fondul clasei
sa va povestesc o conversatie tare:
Dani(supa ce a desenat o inimioara): Mami, eu vreau sa ma insor
M:Cu cine?
D: Cu o fata
M: ce fata?
D: Cu tine mami!
M: vai Dani, tu tre' sa-ti cauti o amica mai mititica asa ca tine, eu is maritata cu tati
D: nuuu, tu te mariti cu mine! nu vezi ca n-am gagica?
E muuult mai dragastos, si dimineata la trezire si seara, ne imbratisam si ne pupam cu foc.
M: te quiero
D: Yo tambien!
M: Yo más
D: Yo mucho mucho mucho mucho mucho más. si deschide manutele cat poate el de tare
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Anka, multumim.
Roxana, eu primesc pe mail de la d-na educatoare pozele facute de dansa, la activitati, sau chiar cand dorm.... Am multe poze, dar in format electronic. La serbare la cresa, am decis impreuna cu doamnele sa vina sa filmeze si ne-a costat 15 lei de copil. LA gradi inca nu am discutat. Avem sedinta la sfarsitul lunii, cred.
Dbunny, e super tare Dani. Mi-a descretit fruntea de dimineata. Iar pentru tine un buchet mare de . Ca daca nu era Ultralevura saptamana treecuta, nu stiu ce faceam, la episodul de .....
Dodo-pui spune:
buna,multam de cafa
si la noi se fac la gradi pachete identice...pentru ambii mosi.
in rest timpul care era liber il am ocupat cu spalatul caci s-a stricat masina
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!