Regasiri (50)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura13 spune:
mamici, va multumim. si eu si puiul.
sunt atat de fericita, linistita, suntem sanatosi, Dani e sanatos, a crescut, am implinit 4 anisori, am petrecut, am avut prietenii si familia alaturi de noi astazi. a fost o zi extraordinara, pentru el si, prin el si pentru noi. astazi, de ziua lui mi-a spus ca el il iubeste pe bb, ca nu conteaza daca va fi fetita sau baietel, el il va iubi oricum pe bb. ma simt fericita si implinita.
de maine va reincepe gradinita, ma rog la DD ca sa fie cat mai putine imbolnaviri si cat mai usoare.
din partea noastra, a lui Dani, va cinstim cu un pahar de sampanie si o felie de tort (oferta pentru adulti e cam soft )
gasca
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxana c. spune:
La multi ani, Dani!
Sa-ti traiasca, Laura, sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Si multumim ptr tort!
ank999 spune:
Laura vrem poze cu sarbatoritul.
Multa bafta cu gradi si sa dea DD sa nu va mai imbolnaviti deloc.
Lacramioara multumim pentru cafea.
si va doresc o saptamana usoara.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
iulia-stefy spune:
La multi ani, Darria!
La multi ani, Sara!
La multi ani, Zara!
La multi ani, Alexandra Maria!
La multi ani, Matei!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.
Va ofer o fierbinte.
Ieri s-au implinit 3 saptamani de la contactul cu oreionul.... si nimic... De acum sper ca am scapat.
Fetele din Iasi, va rog sa imi recomandati un medic gastro-enterolog bun.
mihaela77O spune:
desi intru mai rar pe la voi,azi o fac cu mare drag sa-i urez in mod deosebit,frumoasei Daria de Dastefa,sanatate si mult noroc in viata!.Mihaela,sa va traiasca,sa va bucurati de ea!
Constat ca mai aveti sarbatoriti azi,asa ca La Multi Ani,tuturor!sanatate si mult noroc!
Si va las si o tratatie virtuala,fac cinste,ca azi e si ziua mea!
va doresc o zi frumoasa!
si un pahar de suc pt copii!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
ank999 spune:
La multi ani Daria! Sa cresti mare si sanatoasa, plina de noroc si fericire si sa o umplii pe mami de bucurie! Dastefa sa-ti traiiasca fetele si sa fiti cu totii bine
La multi ani Alexandra! sa fi sanatoasa, fericita si norocosa! Carla tu nu mai dai pe aici? Cum mai sunteti?
Mihaela LA MULTI ANI si tie, cu sanatate, noroc si impliniri. Multumim pt tratatie si mai povesteste si cate ceva despre voi.
Lacramioara multam pt cafea. Stefi cum mai e? Iar constipatia? Bine ca ati scapat de oreion.
Bambo cum a fost la botez?
Maya voi cum mai sunteti?
Angi, Dbunny, Roxana, Aelita, Dastefa, Dodo!!!!!!!!1 Pe unde umbla toata lumea?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
dastefa spune:
salut fetele dragi
nu am mai intrat in ultimele zile ca am fost prinsa cu pregatirile pt ziua Dariei
am sarbatorit dumineca
dar tot mai am si pt voi o feliuta de tort...bun,bun(pun poze cand descarc)
Mihaela ce surpriza! azi e si ziua ta,de acum sigur nu te mai uit
La multi ani si numai bine
la multi ani si pt Alexandra de Carla-daca ne mai citesti te asteptam sa ne mai spui ceva despre voi
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Fetele din Iasi, va rog sa imi recomandati un medic gastro-enterolog bun. Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
cica Burlea ar fi bun,dar nu am fost urmarite niciodata de el
si prof Moraru-eu am stat cu Miruna la el-mi s-a parut super doar ca noi nu am fost pe partea de gastro
dar ce are stefy?(scuze ca nu am citit din urma,poate ai scris)
roxana c. spune:
Am scris un ditamai mesajul - asa cum scriu eu- si l-am pierdut
Va povesteam de sedinta de ieri, despre serbarea de Craciun...etc, revin pe seara .
LA MULTI ANI, DARIA!
LA MULTI ANI, ALEXANDRA!
Sa va traiasca, sa creasca mari, sanatoase, destepte si sa va aduca numai bucurii!
Bambo, mai chefuieste omul, dar ia si tu o pauza, pune niste poze si apoi chefuiesti in continuare
Revin