Regasiri (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
aseara am fost la irl, ca iar e infundat. nu are mucisori, doar infundat. bineinteles ca nu are nimic, slava domnului. probabil iar isi face de cap alergia, mama ei de alergie, ca m-am saturat. a tot batut vantul prin iasi, frunze cu miile, ma gandesc ca a ridicat praful si de aici infundatul . nu stiu ce sa ii mai fac, la gradi nu merge, prin parc mai rarut, mai mult la plimbari si tot nu reusim sa il tinem in frau. de aseara am reinceput aerius si aerosolii, fara dexa, doar ser si acc, poate ii mai da drumul la respiratie. trebuie sa ii facem inca un set de analize, pentru diversi alergeni, si uite ca de 3 sapt nu reusim, pentru ca aproape in continuu pe antialergice. si daca ii fac analizele in timpul tratamentului, exista riscul sa iasa un fals negativ la analize. si uite asa ne taraim.

Laura, si Noi am tinut-o doi ani cu alergie si Aerius.... Acum parca am scapat.... Aerosoli doar cu ser nu merg? La noi dau rezultate. Multa sanatate lui Dani.

Mergi la inceput

Vin si eu la .... ma primiti?

Anka, poate fi orice fel de candeluta, uleiul conteaza. Sa fie natural, nu de sinteza. Imi pare rau de pisoi. Si eu am suferit dupa animalutele mele. Si probabil ca si asta e unul din motivele pentru care nu o las pe Stefy sa-si aduca un animalut. E aceeasi fire cu mine si stiu ca va suferi cand nu va mai fi.

Tema, la noi sunt foarte multe reguli. Si la gradinita doaman imi spune ca e prea cuminte pentru varsta ei. Dar tati nu price ca pentru un copil de varsta ei cere prea mult.
Nu are voie sa alerge prin casa, sa tipe sa sara, ca urla baba de jos. Nu are voie sa sara in pat, sa imprastie jucariile, sa manace ciocolata si alte dulciuri concentrate dupa ora 10. Multe.... nici nu-mi amintesc acum.
Si ceea ce nu are voie, aia face cand o apuca .... Luni cand m-am dus sa o iau de la gradinita mi-a zis doaman ca a mancat tot orezul cu lapte. Eu sa pic jos.... Stiam deja ce ma asteapta.... Macar bine ca mi-a zis sa ii pot da laxativ.... ca apoi... Si cand a intrebat-o de ce a mancat orezul, ea se lingea pe botic.... si s-a uitat la doamna cu asa niste ochsori nevinovati.... ca n-a mai putut spune nimic. Si dupa faza asta marti noapte a durut-o burtica.... si a promis ca nu mai face.
In ceea ce privesc regulile noua ne-a zis doamna ca se vede care copil are reguli acasa si care nu.... A zis ca la noi totusi sunt prea multe.... la altii deloc.... Dar .....

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

Stefy vad ca nu a mai facut nici febra, nici de altceva nu s-a mai plans. As vrea sa cred ca a fost un episod trecator....

Dar voi pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Lacramioara multumesc pentru cafea ca mare nevoie am.
Multa sanatate lui Stefi.
Fetele ce faceti?
La noi la gradi se zvoneste ca ar fi un caz de scarlatina, dar nu stiu ce sa cred.
O mamica a unei prietene de -a Ericai a sunat la pediatrie si infectioase si nu e inregistrat nici un caz si a sunat si o educatoare (cunostiinta buna) si a zis ca ea nu stie nimic.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mi-am amintit ca m-a intrebat cineva de tortul de mere: n-am cantitati fixe, il fac "ochiometric": caramelizez zahar ca la crema de zahar ars si tapetez cratita. Apoi merele : spalate, curatate de coaja, scos samburii...pe cat se poate sa ramana intregi , puse in cratita dupa ce s-a racit zaharul. In gaura ramasa dupa ce am scos samburii bag mieji de nuca si dulceata/ gem, am auzit ca se baga si miere, eu doar visine din dulceata sau gem am bagat, si nuca. Apoi fac aluat de pandispan, din 6 oua ( 6 oua batute la mixer, cand se intaresc adaug 6 linguri de zahar si 6 de faina).
Bag merele la cuptor ptr 5 minute sa se inmoaie putin, apoi adaug pandispanul. Se baga la foc potrivit, cand e aluatul copt e gata. Cand s-a racit, il rastorn pe o tava si tapetez cu frisca.
Nu stiu cantitatile exacte, eu fac intr-o cratita cu diametrul de vreo 26 cm, imi intra cam 8 mere mai marisoare, iar aluatul trebuie sa acopere merele si sa intre printre ele ( eu inghesui merele, sa fie apropiate)

Despre tema cu ce n-are voie in casa....greu...ca aici vorbim de 2 lucruri diferite, ce nu-i dau voie si ce nu face el. Pai nu-i dau voie cu mingea ,vad ca asta-i generala treaba, nu-i dau voie cu trotineta( face un zgomot de innebuneste vecinii),cu plastilina si cu acuarelele doar cand sunt eu acasa . Au multe jocuri de genul "Nu te supara, frate", "Piticot", "Twister", etc , nu-i dau voie sa ia pe-al 2-lea pana nu-l pune la loc pe primul (in ultimul timp a inceput sa functioneze treaba, pana acum urla cand nu-i dadeam altul). Nu le dau voie cu mancare in camere, dar...aici cam eu zic, eu aud, si mai sunt si altele dar nu-mi mai vin in minte.

Ank, imi pare rau de motanul tau...saracul...si eu am o pisica batrana, face 14 ani in februarie, am mai avut pisici pana acum, dar niciuna n-a depasit 7 ani, asta mananca doar mancare ptr pisici, rareori pateu, poate ca asta e cauza.

Maya, multumesc ptr linkul acela, interesant, maine i-l arat si lui Calin.

Dbunny, m-ai bagat in sperieti cu copilul ala ...

Lacramioara, matinala esti. Hai ca ati scapat de oreion, au trecut 2 saptamani parca?

Eu sunt cam in butoi...deci gata, e plin, nu mai e loc...aviz amatorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Iulia care-i faza ci interdictia orezului? tot mai aveti probleme cu constipatia?

Roxana si eu fac reteta asa, insa nu se coc bine merele asa intregi. Cuptorul meu e ultra super mega sonic poate d'aia, coace padispanul repede, sau mai mult probabil ca-l pun eu la temp prea inalta. Ultima data am taiat merele in jumatate si le-am bagat la cuptor separat 10 minute sa se inmoaie putin. apoi umplute cu dulceata de capsuni+nuca. In felul asta intra mai putine mere iar rezultatul e prea...pufos. Mult chec, putin mar. Si-apoi imbraci totul in frisca?

Am vazut pozele chefuluiAi 3 copii tare frumosi(asta stiai, nu?), video-ul nu se aude, dar baraie..

Ma bucur ca am bagat pe cineva in sperieti, ca uite ce se poate intampla dintr-o neatentie...Doamne fereste pe toata lumea de asa ceva.

ank fiul unei amice a facut scarlatina in primul an de gradi.Se zbarceste pielea de numa. prima eruptie apare pe gat sau fata. apoi se extinde. Poate acuza si durere de gat, febra trece de 38, pierde apetitul, etc. Infectioasa rau. Pregateste-te cu antitermic si rabdare multa

bambo cu dermatita ce-ati mai facut?

maya mai ai laptic? mai aveti colici? ii dau ceva?

aelita da-ne de veste

Dani de 2 zile doarme prost. L-am trecut pe lapte gras cu calciu, nu stiu ce mi-a venit, cad pantalonii de pe el, inainte el bea lapte de-al nostru, semi. sa fie lapticul prea greu de digerat?? ca altceva n-are, nici muci, nici tuse, nimic.

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Pana eu am scris mesajul asta(ora noastra e 21:40) el a adormit pe jos, desena cu culori pe-o carticica si-a adormit la locul muncii

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani Dani! Sa cresti mare, sanatos si fericit. Laura sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de tot ce-i mai bun toti 4!
Bambo cum a fost botezul?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

La multi ai, Dani!

Roxana, multumesc pentru reteta. Am s ao incerc.

Dbunny, e mai bine cu Ultralevura, dar tot cu regim mergem. Dar ea il mai sare.... cand nu suntem atenti si mai trage cate o chestie ce n-are voie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

La multi ai, Dani!

La multi ani si de la mine

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput