Regasiri (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

A, am si eu o intrebare: voi ce duceti/ ati dus la gradi de ziua piticilor? Tort? Suc? De care? Altceva? Si doamnelor? Da de Mos Nicolae/ Craciun?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ank, Lacramioara, ce-ati votat ?????????
M-am uitat la poze si atat...ce sa votez, unde, ce-ati vazut voi si n-am vazut eu? Si pe bune ca m-am trezit de ceva vreme, nu mai dorm

Dodo, frumosi copii...si Isabela ce-a mai crescut...ultima data am vazut-o cred, cand era bebelus.
Cu masina de spalat...eu o aveam de vreo 8-9 ani, timp in care ii schimbase o data pompa de apa, alta data carbunii si inca o data nu stiu ce, ultima data ne-a spus ca saraca e muncita, n-are rost sa mai tragem de ea prea mult ca se va defecta din ce in ce mai des, si la nici un an dupa....a murit de tot, am avut noroc cu bunica mea ca ne-a dat bani si am luat alta...altfel imi luam campii ,mi-e frica sa ma si gandesc.
Sper sa se rezolve si la voi, sa o puteti repara, va tin pumnii

Calin a venit ieri cu inca o poezie ptr serbare, asta macar e mai scurta, 4 versuri doar, dar aseara mai aveam putin si ma urcam pe pereti...eu ma agitam cu poezia...lui ii ardea de cocotat pe pat, pe masa, se juca cu biata pisica....orice numai gandul la poezie nu-i era ca m-am enervat la un moment dat si am renuntat, pana pe 13 decembrie sper sa le invete... si sper ca nu vor mai fi si altele. In schimb...eu il puneam sa spuna dupa mine poezia...el imi spunea sa cant cu el: "Buna dimineata, la Mos Ajun..." Presimt ca foarte curand voi albi...
Uitati si poeziile:
Prima:
Uite, saniuta mea
Zboara ca un fulg de nea.
Cand o sui pe derdelus,
Trage spre alunecus.

Cand se vede sus, ei bine
Ar fugi si fara mine,
Dar n-o las. Pe gheata buna
Lunecam doar impreuna.

Si cea de ieri:

Nu e casa de crestin ( cand spune "crestin, se intelege "cretin")
Fara brad, molid sau pin
Crestineste-mpodobit
Lui Isus Hristos menit.

Ma duc sa vad si poze cu David la botez( sunt acasa), copiii la scoli/gradinite, treaba ...altadata

Mergi la inceput

Ank, am scris in acelasi timp. Stai calma...nu te mai panica...toti copiii mai fac rosu-n gat, ideea e sa ii dai ceva imediat 9 eu am in casa Propolis cu vitC si echinaceea. E adevarat ca depinde si de copil...la ai mei le trece dupa 1-2 pastilute, nepotii mei in schimb ajung la antibiotic

De ziua lui Calin am dus tort comandat la cofetarie, nu facut in casa, cu certificat de calitate eliberat de cofetarie - pe care am uitat sa-l dau si-l am si acum prin geanta- , suc- Prigat de mere si ptr doamne un pachet de cafea . Plus farfurioare , lingurite si pahare de unica folosinta- voi sunteti la program lung, probabil au ei astea, intreaba si tu educatoarea.

Role din alea la sac vreau si eu ptr Calin, dar am vazut in Carrefour acum vreo 2 luni, iar cand am fost saptamana trecuta nu mai aveau...nu stiu daca vor mai aduce pana in primavara...daca vedeti sa dati de stire, mai ma uit si eu cand mai ma duc si spun daca vad ( scriu, ma rog...)

De Mos Nicolae/ Craciun am scris . In locul ceasului pe care-l vor primi ceilalti, ii duc www.clevertoys.ro/produs/1358/masina-mica-l3177.html" target="_blank">asta, am vazut-o in Carrefour, banuiesc ca va fi o cutie cam la fel ca marime cu ceasul ala, oricum doamna a spus ca nu ii va lasa sa deschida cadourile acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Ank, Lacramioara, ce-ati votat ?????????

la semnatura am pus "dod"-clipe de viata pozele cu care participam la concurs aici pe DC

Masina mea are cca 4 ani...n-am avut probleme pana acum 3 saptamani ...apoi acum 2 cand a cedat...e la reparat de 1 saptamana sper din tot sufletul sa o repare...

Las cu drag

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

La noi pentru Mos Nicolae si Craciun se aduna deja bani sa li se ia la toti la fel ceva simbolic(ceva dulciuri pt 6 decembrie) si un cd si ceva dulciuri pt Craciun)
Pt doamna....prob o sa se puna bani si tot astia se vor da ca asa prefere e batrana si ....

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu nu am apucat sa intreb cum va fi la gradinita de mos nicolae, o tot aud cantand melodii de craciun, cred ca repeta cu ei pt serbare. O sa-i mai zic la al meu sa intrebe ce si cum. Oricum vreau si melodiile scrise in franceza, sa mai repet cu ea, ea canta dar nu toate cuvintele sunt corecte, mai spune si aberatii. Cum aude si ea si prinde.

Mergi la inceput

Dodo, gata, am votat. Era clar ca nu ma trezisem

Maya, vor canta in franceza? Sau unul din optionale e lb. franceza? ( ma mir, acum la toti am auzit ca engleza se face, asa-i la moda, pe vremea noastra era franceza)

Gata, fug la servici.

Mergi la inceput

Buna dimineata

un wk placut si numai bine
Roxana

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Roxana ea merge la o gradinita a aliantei romano-franceze. Li se preda in limba franceza, asa li se vorbeste tot programul, dublat romana. Si sunt copilasi francezi + romani, invata unii de la altii. Engleza se face si aici optional, nu am avut timp sa ma duc sa vb mai multe despre optionale, dar nu-i graba, ea orium mai stie. Nu am dat-o aici pt franceza, ca nu e imp sa o stie, dar mi-au placut copiii si metoda de predare si, in sfarsit, merge si Ana cu mult drag.
Ank eu am dus tort, suc, coifuri, pahare cu pai, servetele, fluiere, cam atat. Vezi ca fac torturi f f bune la Lady Maria, sus la stadion si mi s-au parut ok la pret. Tortul Anei a avut 2.5 kg ca am vrut un anumit model si atat cantarea si am dat vreo 60 ron si ceva.

Mergi la inceput

Aseara cand am ajuns acasa, Calin vomase de 2 ori, iar in cinstea intoarcerii mele, a mai vomat o data, era si bleg...il prefer "Duracell" decat ca aseara. Nu a mancat nimic care ar fi putut sa-i faca rau, banuiesc sandvisul mancat la gradi, cu paine si muschi file...altceva nu avea ce, n-a venit niciun copil cu tort, bomboane sau ..altceva.
Totusi si fetele au avut acelasi lucru la ele, dar n-au avut nimic, dar lor le-am dat mai des, la Calin principalul pus in pachetel la gradi e checul facut de mine, in casa...(si tot nu s-a saturat, i-am mai dat de vreo 2-3 ori muschi file si n-a avut nimic.

I-am facut ceai de menta si tei ( n-am avut musetel), i-am dat Metroclopramid ( cred ca-i rau la gust, dar l-a luat cand i-am zis ca daca nu-l ia, nu-i va trece raul)

Toata noapte a dormit, n-a facut febra, la 5 si ceva dimineata s-a trezit fresh, urland ca-i e foame. I-am dat tot ceai, mi l-a aruncat cat colo si a zis ca vrea lapte cu cereale. L-am dus cu zaharelul pana pe la 7 cand i-am dat lapte cu cereale...cred ca aflase intre timp tot blocul ca nu-i dau sa manance copilului Intre timp luase ceai de menta , putina branza cu paine prajita si am vazut ca nu le mai voma. Am plecat la servici cu ceva teama, desi imi spusese ca nu-i mai e rau, ca-i e bine ( se si vedea). Am vb la telefon cu Marius si e bine, a revenit Duracell

Aveam de gand sa mergem la MC Donalds, ca-i frumos afara si m-a innebunit spunand ca vrea acolo, dar amanam pe maine sau saptamana cealalta.

Mergi la inceput