**Buburuze de 2009 in actiune (32)**
Raspunsuri - Pagina 8
Picky_toto spune:
Gata s-a trezit si Stefi..acum se joaca cu Picky ..sau mai bine zis il terorizeaza..
Simina la 7 diseara, deci la 8 ora ro.. Brad am plantat si eu in gradina dupa ce l-am scos dn casa, noi mereu am cautat sa cumparam brazi in ghiveci, dar vreau sa-ti zic ca l-am tinut 1 an si se umpluse de paienjeni(bine era edera pe gard si de aceea) se uscase de jos dar incepuse sa dea lastarei noi din varf, un verde aprins tare frumos...da' am zis ca pana creste mai dureaza asa ca l-am scos, oricum il scoteam cand intorceam gradina si puneam gazonul
Cris ai aparut? pai nu ai zis de ce ai tras chiulul ieri..apropo ca de mult vroiam sa te intreb, ce-ti mai fac pestii? s-au inmultit? miru cum se mai simte?!
Cat despre Dana, ce sa zic, poate are probleme..oricum de sarbatori sigur apare daca nu de anul nou
Anna neata te asteptam mai tarziu
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 19+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
simina eu am decorat de la acoperis am coborat pe la fiecare fereastra am incadrat-o in furtun si apoi am mers in lung eu am casa tip vagon poate o sa mai gasesc poze de la revelionul de acu 2 ani anu trecut eram in spital cu zana mea urlatoare
a piky stai asa ca primu chef este pe 29 ca face 1 an cea mai mika buburuza adica ary,fug la toilet ca nu ma mai lasa sa termin mesajul.poop vb mai inspre prinz
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
neata fetele
is varza...am o fabra muscularaaaaa si ma dor toateeee inclusiv capul si burta dar imi revin eu
moama da cat ati scrissssssssssssss...cine imi face si mie un rezumat????
nu mai fac masaj de data asta....iau o pauza
ma duc sa ma tratez, va puppppp
Picky_toto spune:
Getik asa este tu o nasteai pe Ari pe 29, ai facut revelionul in spital dar cred ca a fost cel mai frumos revelion din viata ta, nu e asa? ..mai ales ca bebe era perfecta si sanatoasa Asa ca avem tripla petrecere pe 29, 30 si 31...mama ce tare ar fi fost sa ne fi strans toti si sa petrecem impreuna..pacat ca suntem prin toate colturile tarii respectiv europei
Ema da' ce ai mama, te-au fugarit rudele de ai facut febra musculara? sau ai alergat tu de bucurie ca ai cu cine sa-l lasi pe Darius?! Hai mai baga 1-2 ture si trece febra musculara.....Rezumat! pune mana si recupereaza ca noi te asteptam..auzi la ea chiuleste din motive de vacanta in ro si vrea acum rezumat..treci la citit si la scris pana faci febra si la ochii si la degete ... Cum e Darius? E alintat de toti? bucuros?
Eu ma apuc de calat, ca poate are fata toane bune si ma lasa sa-mi fac treaba..mai ales ca am hranit-o cu cereale de orez si porumb iar acum isi hraneste si ea bebele
Va las ne auzim mai tarziu
Povestea Stefaniei
emanouela spune:
picky
na ca am pecuperat cat de cat...nu comentez de mada mai mult decat ca a jignit persoane cel putin de 2 ori aici, fara sa fie macar in cunostinta de cauza si la alte topicuri mult mai mult....deci nu e gratuit inchisul contului
noi facem braduttttt, normallll.....sa speram ca va sta si in picioare
getick sa dea Dumnezeu sa ia sotul tau jobul...eu nu vad motiv de rusine in a munci
daaaa, va dati seama ca e alintat de toata lumea al meu plod...si el e in al 9 lea cer
am febra de la faptul ca de N ori eram in aeroport ca un brad de craciun....o geanta de umar cu toate pt bb de cca 8 kg, geantuta cu acte si plodu in brate...Arnold...si urcam, coboram scari
pickyyyyy sa ne spui ce ascunzi in burtica daaaa?????? vremea e misto aici.....nu ft cald dar e soareeee si nu e umezeala
cris am cuptor, da?????? asa ca sa te astepti la diferite chestii...
simino ma duc in viziteeee, nu primesc, deocamdata
anushca nu te-am uitat
alic sa-ti traiasca piticaaaaa
adina are absent, cu dana nu imi mai bat capul, lavi absent, elena absent....cam atatea am mai ramas nu????? daca am omis pe cineva, sorrrrryyyyyy
va pupacesc
Simina1980 spune:
Getik-acum am vazut si eu pozele cu mopinele-o scumpica ca de obicei Ary.
Ema-nasol cu bagaje si copil singura.Stiu cum e ptr ca s-a intamplat sa fac piata doar eu cu Anducu si apoi sa urc pana la 3 cu copil in brate si sacosi peste sacosi.Si de ce nu mai faci masaj?Ce mi-ar mai place si mie-din pacate nici timp nu am dar nici nu cunosc pe cineva care mi-ar putea face.
Cris-multam mult de oferta-s-ar putea sa apelez .Chiar ca e scump chefalul-da' presupun ca e si tare bun .
Anna-te asteptam la amiaza cand doarme Vladut!
Picky-ai reusit sa calci?ma omori tu cu calcatul-sa inteleg ca tu calci tot-ca eu doar hainutele lu Anduc le calc iar ptr noi pe masura ce avem nevoie,de lenjerii nici nu se pune problema...
Ma bate gandul sa ma duc la o pediatra f buna din C-ta cu Anducu sa-i faca un control amanuntit-nu are nimic copilul dar parca as vrea sa am si parerea unui medic.Ideea e ca pediatra unde mergem frecvent il consulta de fiecare data la fel,respectiv gat,ascultat plamani,cantarit,masurat fontanela si cam atat.Ce parere aveti?Sa ma duc?Are vreun rost din moment ce copilul nu are nimic?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
simina maam las copiluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dc vrei sa il chinui da este perfect consultul, ce ia vrea de acum sa ii faci eco, analize de sange, radiografiiiii??? lasa bebelu ca te bat rau
ema ce ai facut tu mama de ia febra musculara???si dariusica zici ca este in al 9-lea cer pai sa vezii cum mika bestiuta o sa se faca un alintat si cand te intorci acasa o sa te puna pe sarma
piky mai stai cuminte tu chiar nu intelegi de vb buna vaezi ca ma risc din bani care nu ii iam sa imi iau un bilet dus intors pt belgia vin te bat si apoi vin acasa
si sincer a fost anu trecut un revelion ciudata nu din cauza sentmemntelor pe deoparte eram fericita ca aveam printesa mea dorita mult de tot, dar in acelasi timp era ciudat ca cez era amarat ca nu este cu noi, si in alta ordine de ideii fimea avea icter si a dormit ca bou pe coada toata noaptea,sa trezit la 3 si amancat si apoi la 7 dimineata, si copii din salon au oracait de mama mama in special un bebelus care masa era criminal de proasta statea cu copilu langa ea in pat, copilu urla de foame si ea nimik nu il simtea pana m-am dus la ea si iam zis fai fetitoo scoalate ca bieta fita urla si u nu auzi, eu ma chinuiam ca fimea nu vroia sa suga ca nu era format mamelonu cum trebuie, si eu aveam laptic de incepuse sa ma doara sanu iar ea dormea si unde pui ca era dotat cu aparat de hranit cum rar am vazut.
deci cam asta a fost revelionul meu.
ana l-ai culcat pe vladut?? ati mai fost la uta?? eu vreau sa ii cumpar lu ary leagan este 30 lei si sa il agat in curte sa o dau uta ca ii place
gata cu palavrele acu sa va povestesc ce facui eu azi dupa o portie de sapat la casma care m-ia rupt salele m-am apucat de bucatarit ca de mi-ati facut pofta am facut orez cu lapte si cu scortisoaraadaptat si pentru ary adica jumate apa jumate lapte ca era de vaca fffffff gras si o sarlota cu fructe care nu am respectat ceva si nu mai are fata comerciala dar la gust este delicioasa diseara pun poze pe cont cnd este gata si acu ma duc un pik cu ary prin curte sa ia si ea aer
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Fata mi-a adormit singurica in patut asta dupa putin plans si maraiala, cantat si bodoganing ceva pe acolo...aa si strigat la mami..da mami nu i-a raspuns..asa ca intr-un final a adormit
Ema acum inteleg de ce ai febra musculara deci clar ai nevoie de un masaj, sau o baie relaxanta, un somn bun si mers la vizite..ca de primit vad ca inca nu primesti ...nu voi zice...va voi pune sa ghiciti Pai da la tine e frumos si soare, iar aici e urat, bate vantul si se asteapta ploi...cand vii inapoi sa aduci si ceva soare cu tine, da?!
Simina nu calc chiar totul mai fac exceptie si de alte lucruri cum ar fi cearfafurile ptr pat si papuma..doar imbracatorile ptr perne le calc..si lenjeriile fetei ca-s mici, dar in rest calc sosetute, chilotei fata(ale noastre nu), haine sot munca, haine bune ale noastre, tricouri de purtat in casa si din cand in cand prosoapele de baie ale fetei daca nu sunt uscate in masina ..stai ca aveam o clienta care calca si carpele folosite la sters praful, baia, pe jos.. pana acolo nu am ajuns
Pediatra noastra o controleaza pe Stefi asa: plamani, urechiuse, gat(cand e cazul) o palmeaza pe burtica, si ii verifica si fontanela. Cantarit, masurat doar cand mergeam la "kind en gezin" unde ea facea voluntariat..si pana la anul in mai nu mai cand avem programarea o cantaresc si o masor acasa. Consider ca e o doctora foarte buna mai ales ca e specializata in diabetul la copii si lucreaza cu 3 spitale plus ca face si munca voluntariata la instituti platite de stat.
Eu zic ca nu e cazul sa schimbi pediatra atata timp cat copilul nu are nimic grav. Vei vedea cum se prezinta ea ca pediatra atunci cand Andu va fi bolnavior (ceea ce nu sper) si atunci vei lua hotararea daca e sa mergi la un alt pediatru sau nu.
Merg sa vad daca s-au uscat hainele in masina si sa ma apuc sa le calc..hainute albe de ale Alessiei si gata cu spalatul si calcatul pana peste 1-2 sapt
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Am adormit acum copilul care era rupt de oboseala. El nu s-a adaptat inca la schimbarea de fus si se trezeste cu o ora mai devreme si tot timpul pt organismul lui e cu o ora mai tarziu
Mi s-a pus pata ca vreau sa-i iau copilului birou ca sa nu mai scrie si sa citeasca pe covor, sa stea cu spatele drept. Si l-am tot barait pe sot la cap pana l-am convins, am fost azi de dimineata si i-am luat Mie imi place tare mult, are 3 pozitii de reglare pe inaltime al scaunului si biroului, o sa-i fie bun pana intra la scoala. Toata dimineata m-am chinuit cu montatul, m-a ajutat si taica-miu si Vladut, binenteles, care luase si el o surubelnita si tot incerca sa ne imite
Dau si eu de dupa-amiaza, ca raceala asta imi face capul sa vuiasca...
Picky, ai citit si tu din primul nostru capitol? Ai vazut ce multe ne stransesem si pline de entuziasm si uite cum am ramas cateva... eee, important e ca noi sa fim asa cum s-a dorit cand s-a deschis topicul, ca tare frumos scriai tu acolo
Alice, tare frumoasa mai e Naty si smecherusa foc Ce frumos ca i-ai facut blog, asa cred ca scri mai des. Eu am constat ca de fapt cele mai multe detalii si amanunte despre fi-miu vi le spun voua aici.
Getik, multumim de cafea. Bafta sotului cu actele de angajare! Asteptam vestile bune
Simina, sanatate multa lui Andutu, eu i-am dat lui Vladut un sirop pe baza de miere, propolis, pin, vitamina C. Ajuta la eliberarea cailor respiratorii. Vladut e mai bine acum, a dormit azi-noapte destul de bine si a respirat usor, ce ma bucur ca suntem la final de raceala ca tare greu mai e.
Picky, abia astept vestile diseara, sa nu uiti de noi si sa nu intri sa ne spui ce e bebe din burtica Te cred ca ai emotii, mi-amintesc cum am avut si eu in sarcina emotii la fiecare ecografie ca poate aflu ce e si incapatanatul meu nu si-a aratat sexul pana la nastere Vai, ce noapte ati avut! ce o fi avut Stefi de nu avea somn? Ce tare ca ai tel fix pe post de interfon. Mie mi s-a stricat interfonul, adica mai merge doar cand vrea el si tare ma enerveaza si mi-e greu si cateva clipe fara el
Cris, eu tot asa sunt, o duc pe picioare, cred ca o sa mai o duc o vreme asa ca daca nu o las sa ma doboare ne luptam in continuu Scrie si tu cuvintele pe care le stie Miru, o sa fii surprinsa! Mie mi se parea enorm cand cineva zicea de copilul lui ca stie 100 de cuvinte si aveam impresia ca Vladut stie doar cateva, acum vad ca am ajuns cu lista la 94 si cred ca mai sunt dar trebuie sa-l mai aud sa mni le amintesc. Si mare branza nu inseamna 100 de cuvinte, acum imi dau seama, tot nu poti sa porti o discutie cu el. Ai dat de Dana pana la urma? Voi cum mai sunteti, Miru? v-a trecut raceala? Da chiar, ce-ti mai fac pestii? Ai mei sunt haituiti de unul care face pe seful, ce la face , sotul l-a bagat la inchisoare si tot mai pica cate unul in plasa lui
Getik, pe 29 decembrie mare sarbatoare, face mezina buburuzelor 1 an sarbatorim!
Ema, de la ce ai facut febra musculara? Vai, si renunti la masaj, ce pacat, fa macar pt mine cateva sedinte. Aaa, de la bagaje...pai de ce nu ti-ai angajat un hamal?
Simina, daca tu stai mai linistita ca ti-a verificat si doctora in care ai incredere baiatul, eu zic sa-l duci pe Andutu. Adica eu l-as duce, doar ca al meu face rau cand vede doctori si atunci prefer sa evit intalnirea
Getik, pai sa-i iei leagan la fata, eu i-am lua fara sa stau pe ganduri daca as sta la curte! Dar poti sa mai astepti pana la primavara ca acum tot se face vremea urata Maaama, ce de bunatati ai gatit O sa intru pe mail sa vad daca ai pus pozele de ieri
Picky, asa-i calc si eu lui Vladut si spal odata la doua zile ca tot timpul ramanem fara schimburi toata ziua sunt intr-un spalat si calcat. Spor, dar ai grija sa nu te obosesti prea tare
Hai ca am scris o gramada, sa va mai seveasca si cineva cu carnati ca daca Dana si Lavi chiulesc....
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
cat motzaie maimutica,bag si eu repede ca zilele astea vad ca aveti mancarimi la degete
picky chiar..sa ne spui si noua ce e surpiza din burticapai si asta e cadou de mos nicoe nu??ca pentru craciun trebuie sa te cadoriseasca cu altcevabradutul trebuie si el curata ca orice copac,de 2 ori pe an si stropit cu solutie antiganganii,mai ales daca vrei ca iarna sa-l bagi in casa si sa-l impodobestipestii???a mai omorat al meu(a se citi ca i-a aruncat la buda ca erau foarteeeee multi),au mai murit de btranete,s-au mai imbolnavit ca le-am adus companie din afara si s-au molipsit si ai mei de ce sufereau respectivii,s-au mancat intre ei si se mananca in continuare,pui nu am mai vazut de ceva vreme ca ii mananca rapitorii din primele minute de viata..si cel mai important e ca: fi-mea a facut minunata asociere intre pesti si mancare..se uita la ei cu ochi scipitori si zice "eti papa"
getik fata,dar tu decorezi casa,nu gluma..cred ca arata super
ema daca nu mai vrei masaj,spune-i sa vina la mine ca eu sufar dupa 5 min macar..ai cumtor zici,ai??acus sa te vaz eu pe tine cu ce-mi smulgi balele ca sa-mi inund vecinii
simina promit ca o sa fac poza la brad si pun pe mail..iar pentru brad din acela cum sunt cei de vis,trebuie sa mai astepti ca momentan nu au decat 10 si repectiv 15 cm bradutii si mai au e crescuthelllloooooooo nu devenii paranoica ca daca e sanatos andu nu e nevoie sa arunci cu bani..costa 50 ron o consultatie la un pediatru,iar daca ai nevoie de o a doua opinie cand e bolnavior,te trimit la pediatra unde am eu fata inscrisa,da?
getik deci clar mopinele sunt pentru jumuleala si nu pentru ce au fost ele concepute,adica a sta in piciorusele piticeinu te mai necajii,revelionul asta o sa fie foarte frumos alturi de ary si sot
picky uite ca usor -usor intelege si puca mai multe si sa vezi ce fetita exemplara o sa fie fata...stii ce calc eu??fi aicea atenta:
1). lenjeria de pat(la ocazii mari)
2).vreo rochita de-a mea sau a mirunei,cand trebuie sa merg pe undeva si atunci topai ca disperata prin casa ca nu mai faca fata si timpul ma preseaza
3).camasile lu' nato(astea si le calca singurel)si astea tot asa pe ultima suta de metri
4).stai sa ma mai gandesc ca am ramas in pana de idei
si sa te cred pe cuvant ca nu mai calci tu o saptamana???ai fost la eco???hai ca eu mor de nerabdare
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR