**Buburuze de 2009 in actiune (32)**
Raspunsuri - Pagina 7
anna-mama spune:
Dana inca de la primul capitol baga carnati la greu. Danoooo, unde esti??????? ca ne e dor de tine
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Annape bune? uite chiar acum m-am uitat si eu si am vazut pe 30 decembrie..chiar nici nu mai tineam minte si daca nu ziceai tu nu ma gandeam la asta..pai clar ca avem de sarbatorit...
Chiar vb cu sotul in seara asta de acest topic ca suntem un grup de mamici care ne intelegem bine, ne sprijinim una pe alta si nu ne e rusine sa ne spunem ofurile sau parerea.
Asa este Dana era cu carnatii de pe atunci..iar acum e criza nici carnati nici altceva....
Stefi in seara asta nu a vrut papica ci fulgi de orez, i-am cumparat cereale din fulgi de orez si pana nu i-am dat nu s-a lasat
Aici vad ca e chiul in masa, pacat, acum cand sunt si eu activa pe forum..da las ca va tac maine..nu va spun ce sex are bebe mic..asa sa va pedepsesc ptr ca ati chiulit
Gata, fug la printesuca ca e pe olita si ma striga intr-una...
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 19+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
fetele eu m-am jughinit cu ary ca a vut chef de haraiala cu mama
eu vreau sa fac din brad un ornament pentru masa cu glob si lumanare, decorat cu beteala subtire, uite cate ideii imi acu ca vb cu voi si nu mai sunt picata in butoiu cu melancolieeee
poop noapte bunaaaa
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
alic spune:
buna fetelor dragi!
ce atmosfera placuta, vorbiti de sarbatori...desi mi-e ciuda ca a trecut vara asa repede, sincer abia astept sarbatorile de iarna
Getik, asa e, o sa fie emotionant momentul; la noi e a doua ierna impreuna si tot o asteptam cu sufletul la gura
apropo de poze, daca le faci digital, le poti scoate la ofertele de la domo, 0.19 ron/poza...e foarte convenabil si promotiile sunt destul de dese....
Picki, avem fete mari, uite-asa zboara timpul si ne trezim soacre mici chiar azi ma gandeam ce fain o sa sporavaim speram, si peste niste ani, noi cu ceva fire de par alb in plus, iar donsoarele noastre adevarate
Anna, daca i se infunda nasucul, pulmex baby ajuta cat de cat; eu l-am folosit la naty si parca o mai decongestiona un pic peste noapte!
si eu ma tin sa scriu cat de cat, mi-am facut un blog, ca mi-e mai usor sa clampanesc pe tastatura, dar tot nu scriu cat as vrea....stiu ca peste ani paginile astea or sa fie de aur
iar apropo de jurnale, noi rasfoim impreuna albume de poze...si nataliei ii plac la nebunie
si daca tot veni vb, intai va multumesc pt urari si-apoi va invit sa-mi vedeti printesa la un an jumate
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">frumoase Clipe de vara - ali1 si ali2
getik1 spune:
neata fetele va invit la o cfea tare,fierbinte si aromata
alic superba picea,uite mie nu m-ia dat prin cap sa fac un blog in care sa scriu dar la bb 2 stiu
cris unde esti iti simtim lipsa la fel si emeiiiiiii
fug sa fac cafeaua reala sa o beau cu cez care tre sa fuga sa vcada ce face cu actele de angajarreeeee
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Neata
Azi dau eu si pentru doritoare. Am cafea senseo si tigari davidoff de la sot ..deci amatoarele poti cere
Alic eu nu vreau sa ma gandesc la asta, peste ani..sotul a zis ca nu o lasa sa iasa in club pana la 18 ani si atunci se mai gandeste...iar cu pretendentii are el de-a face ..Oriucm astea sunt cele mai frumoase clipe si trebuie sa profitam de ele..apoi apar problemele, neintelegerile ca de ei sunt adolescenti si parintii nu-i inteleg...eee dar noi avem grija sa fim si mame si prietene, nu?! Am vazut frumoasa de 1 an jumate, i-a crescut parul si s-a inaltat mult..o frumusete
Getik cum iti ziceam si ieri tin pumni sotului cu job-ul Getik frumos te-ai gandit cu ornamentele..eu o sa-l cumprat pe cel ptr masa ca daca fac brad artificial..
Povestea Stefaniei
Simina1980 spune:
Neata!
Getik multam de cafea,f buna!Ma bucur fff mult ca a gasit sotul tau un job-e o mare realizare pe criza asta si nu e decat de apreciat ca va munci ptr familia sa.Mi-ai dat o idee cu furtunul la casa-uite o sa pun si eu de craciun-dar tu cum faci?pui la ferestre sau faci conturul casei?
Anna-am vazut intr-o zi pozele cu Vladut de craciun anul trecut-ce micut era si deja mergea .Si eu o sa impodobesc un brad mare natural.As vrea unul in ghiveci ca sa-l plantez dupa in fata casei dar nu stiu cat de mare gasesc si chiar daca gasesc mare cred ca e super scump .Oricum o sa caut.Vladut cum mai e?Andutu e si el racit in continuare-ii mai trecuse insa a iesit pe afara si vad ca din nou ii curge nasucul-o sa mai iau niste oscillo ca altceva nu prea stiu ce sa-i dau.
Picky-te asteptam cu vesti in seara asta.La ce ora ai programare?Eu cred ca abia maine dimineata o sa citesc dar o sa ma gandesc toata noaptea.
Alic-ai o adevarata domnisoara .Si eu mi-as dori sa fim tot asa unite si peste ceva ani si sa povestim ce fac domnisoarele si cavalerii nostri.Aveam si noi figurine din acelea pe perete dar al meu nazdravan le-a smuls-le-am lipit cand era mititel pe langa patut si se uita mereu la ele dar cum a crescut si a putut sa se ridice in picioare asta a facut-le-a smuls de pe perete.Naty nu a avut tentative d-astea?
Cris-ce faceti?Mirunici ce face?I-a mai trecut raceala?
Lavi-tu pe unde esti?Sper ca sunteti bine. la Raresut!
Ema-cred ca faci vizite si primesti musafiri,nu?Bestiuta ce face?Cred ca e alintat de toata familia.
Mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Azi e ziua cea mare..poate aflam ce ascunde comoara mica intre picioruse , ce emoti am zici ca merg sa ma taie..lucrul asta il astept de ceva vreme..asa nerabdatoare sunt incat nici nu imi e frica de cezariana..
Stefi aseara a adormit pe la vreo 8 si ceva, pe noapte s-a trezit pe la 3 i-am incalzit o sticla de lapte, a baut din ea, a vrut la noi in pat, nu-si gasea locul a vrut la ea in patut sa faca nani..ok am pus-o cu sticla de laptic si eu am atipit m-a trezit sticla aruncata pe parchet si apoi am tot urmarit-o pe fiica mea care isi facea de lucru in patut, cu albinuta, cu zdranganitoarea, isi canta, mai ma striga, eu nu ii raspundeam..si intr-un final pe la 4 jumate mi-a adormit..s-a trezit la 10 min ca vrea in pat la noi..am pus-o iar pe la 5 si ceva am "transferat-o" in patut..acum inca doarme si eu mi-am baut cafeaua linistita sunt curioasa cam pana la ce ora doarme
Nu v-am spus dar eu folosesc ca babyphone telefoanele fixe..sunt doua asa a fost in set si au si interfon..asa ca le folosesc pe ele...sunt folositoare dar ca mama de-men-ta ce sunt cobor din 10 in 10 min sa vad ce face si il mai trimit si pe sot...iar cand aud vreo miscare de a ei..gata am si coborat sa vad cum doarme, s-a intors, nu s-a intors..asa ca aseara sotul a zis ca la bebe mic imi cumpara babyphone cu camera sa nu il mai trimit de sute de ori jos si asa stau is eu linistita ca o sa vad mereu ce fac puiuti..asa ca astept "cadoul"
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
aveti o limbarnitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...dar e bine
simina chefal i-au din carrefour,dar e destul de scump,am dat oe 2 pesti aproape 40 ron
ema cred ca tu ai venit aicea in statiune bag eu seama,iar o sa ne omori cu tanti aia care presteaza masaje la domiciliu si cu una bucata mama pe post de bona...norocoasooooooooooo
picky nu e rau in bucatarie,si clar tu stai cu piticii cat ma bucataresc eu
ana ma bucur ca-si revine vladuttu cum mai esti?
alic si la mine seara merge prost forumul,dar acum 2 seri nici nu ma lasa sa postez
picky asa e,cand incep sa experimenteze cum sta treaba cu manacarea,pai iese dezastru dupa fiecare masa..noi si acuma ne mai punem mancare in cap(ocazional)si bagam si in pampersfac brad artificial,e foarte frumos si nu e chel cum sunt cei naturali,sa vedem si cum o sa se prezinte situatia,ca e musai sa-l fac pe 24 decembrie ca sa reziste in picioare ca am una bucata terorista care sigur va da atacul si-l va jumuli de cate ori va avea ocaziasincer,nu stiu...ma mai gandesc la partea cu mancarea..oricum,vreau sa fac unele scimbari in meniu fata de obicei
ana 70 cuvinte??pai ai baiat mare..si miru spune multe,dar nu am tinut socoteala
ana foarte bun articolul manevra Heimlich,si sa stii ca e bine sa o inveti ca nicic nu stii la ce sa te asteptii la piticii astia..
getik felicitari pentru jobul sotului rusine este sa faci rau si sa dai in cap altuia,nu o meseriesi in plus.o sa vezi ca se castiga bine
P.S. danuta nu mi-a raspuns la telefon,dar eu ma tin de capul ei si nu ma las
alic valeuuuuuuuuu soacreeeeeeeeeeeeeee...ca sa nu mai spun ca acum vreo doaua seri stateam cu al meu in pat,fiecare cu cana lui de ceai fierbine ca doi mosi..ce mare e naty,o adevarata printesa are mamaparca prea repede trece timpul
getik multam de cafeluta,la noi e nebunie mare cu firma..asa ca 2 zile am baxat ca disperata,dar sper ca am recupereta si ma reprimiti
picky multam de cafeluta
[b]simina am eu o specie de bradut,e micut,pana intr-un metru..dar daca vrei si poate reusim sa ne intalnim,ti-l dau cu cea mai mare placere..eu am unul in fata si e pus de 2 ani si deja are aproape 2 m suntem relativ bine sa zicem..inca ne chinuim cu raceala asta care parca s0-a aciua la noi si nu mai vrea sa plece
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Va pup, revin mai tarziu cu recuperatul.
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR