**Buburuze de 2009 in actiune (32)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Alic uite acum mi-a cazut faza de ce ne dai bunatati ..asa e are deja 1 an si 6 lunite...imediat face si printesuca mea ...ce a trecut timpul..
Simina mai vin colindatorii?! ca parca nu prea se mai respecta traditia...ce fel de brad vei face?!
Anna pulmex baby e ptr bebelusi si sigur se gaseste si in ro ca am mai citit de el pe forum. Ma bucur inca o data ca Vladut e mai bine si sper ca si voi sa va puneti pe picoare..asa este tu nu prea poti lua mai nimic, doar paracetamol...apropo te-ai mai gandit la intarcare?
Inca nu mi-am luat magneziu, il ia sotul diseara cand pleaca de la munca, nu mi-a dat voie sa mai ies din casa si mai ales ca e si vremea urata...asa ca stau cumintica, cat pot, si il ascult pe sot. Ce fel de bradut vei impodobi? Cadouri..sunt si eu in pana de idei..
Tu deja faci listuta cu vocabularul lui Vladut si eu nici nu m-am apucat sa-i scriu jurnalul fetei...astept sa aflu ce ascund in burticuta si apoi sa-i iau si lui/ei un jurnal si ma apuc de scris

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 19+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky legat de subiectu sarbatorii eu deja am inceput aprovizionarea cu globuri una alta, colinde am inceput sa cant desene animate cu mosu si idei de decrat casa si bradul de craciun deabia astept sunt ff emotionata chiar aseara vb cu tatii ca am emotii si ma bufnit plansu ca easte primul an cu printesa mea
anna ff interesant articolo dar sa speram ca nu avem nevoie
eu fug o tura sa vad ce ma este pe la bazar pana vine cez

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Anna articolul este foarte bun, dar vorba lui Getik sper sa nu avem niciodata nevoie, eu evit pe cat posibil sa-i dau pe mana obiecte mici si sunt foarte atenta pe unde isi baga manutele chiar si cand suntem in vizita la cineva. Da stiu ca Eva are dureri de la gingiute, ca am vb si eu cu Mada azi dimineata..eu o astept sa intre din nou la noi
Getik pai la voi acolo toti aveti ocupatii gen dans, actorie..ce super se pare ca duceti o viata frumoasa..bravo
Da, ce a mancat.. de s-a spart..nici macar nu a vrut sa guste supa a trebuit sa-i fac paste si pe acelea le-a lins dar singura draga ca nu-mi mai da voie sa ii ating lingurita/furculita si nici macar farfurioara..ea sa manace si atat..Daca cumva fortez nota si incerc sa ii dau eu se supara, pune boticul, si refuza sa mai pape... si iti dai seama cum manaca ea, nu? jumate in poala ei si cu putin noroc si in gurita..dar la supa, toata ar fi fost pe ea ...
Ce super ca deja te-ai apucat de idei de decorat casuta..la noi nu o sa fie chiar asa ..poate un mos atarnand pe scara la geam, sau o perdea de lumini, iar in casa bradul impodobit..trebuie sa-i mai iau ceva ornamente si lumini ca de Anul Nou fix dupa 12 noapte s-au ars in brad si nici nu apucase sotul sa termine de zis ca se ard..cred ca de abia astepti mai ales ca e impreuna cu puiul vostru..la noi primul a fost anul trecut cu Stefi bolnavioara si rosie ca racul la fundulet de la siropul de tuse ...anul asta sa speram ca va fi mai placut ca cel trecut

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, am citit despre crema respectiva, dar pe mine ma interesa sa fie ceva doar pt nasuc, ca el nu a avut probleme cu tusea de data asta. Exista niste "pastile" care se pun in patutul copilului si ajuta la decongestionarea nazala, dar sunt pt copii de peste 2 ani.
Eu o sa fac brad natural si mare ca in fiecare an. Noi nu ne ingrijoram in privinta bradului ca Vladut mergea si de Craziunul trecut si a inteles sa nu traga de el. Atunci era mai periculos sa nu bage in gura acele si aspiram tot timpul, acum nu mai baga in gura, am scapat si de stresul asta. Chiar ma gandeam acum ca ar fi timpul sa-i vorbesc lui Vladut de Mos Craciun sa inteleaga si el ceva de sarbatori. Cat despre cadou o sa fie sigur jucarii pt Vladut pt ca imi doresc sa-l impresioneze tare cand o sa gaseasca cadoul sub brad, dar nu am idee de nimic
Eu ii mai scriu in caietel din cand in cand, macar o data la 2 luni, desi imi pare rau ca nu ma tin mai mult de asta. I-am scris de la nastere pana la 1 an intr-un jurnal si acum am inceput o agenda in care sa-i scriu de la 1 an la cat m-o tine Album cu poze i-ai facut pana la urma? Vladut are tot asa, un album de la nastere pana la 1 an si un al doilea de la 1 an in continueare. Vladut le iubeste enorm, tot timpul mi le cere sa se uite pe el, ii place ca acolo gaseste persoane si lucruri familiare pt el.

Getik, spoi la bazarit
Alice, sa-ti traiasca minunea, la multi multi ani inainte!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Anna eu stiam ca pulmexul ajuta la respiratie,altceva chiar nu am idee..si vad ca nici la farmacie nu ai gasit nimic...Da stiu ca ati avut brad natural si ca Vladut a fost foarte intelegator cu acest lucru..nu zic ca si Stefi nu ar intelege dar s-ar tot perinda pe langa brad si atunci sigur vor cadea ceva tepi pe care ii va lua pe picioruse...chiar daca adun eu mereu.
Album cu poze inca nu i-am facut, au aparut problemele si sarcina si am cam neglijat acest lucru...chiar ma gandeam zilele astea sa ma apuc din nou de sortat pozicile....un caiet am in care scriu dar nu de cand s-a nascut.. dar am incercat sa recuperez din amintiri inca ma tin de el, 1-2 ori pe luna cel putin

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

ftelor am o vetse buna pentru mine daer vreausa o impart cu voi cred ca o se angajeze cez bine este ceva ciudat dar merge adica gunoier, lui nu ii este rusine asa ca poate merge,dalariu si carte de munca.
si daca merge conform planului termin cu instalatia la centrala si o sa decorez casuta cu furtun ca in ani trecutii parca ar fi casuta din povresti daca mai este si zapada o sa fie super, si la fel ca ana vreau ceva deosebit pentru mos cand o sa mearga sa traga de cadou sa fie impresionata.
piky imi pare rau de primu craciun petrecut aiurea dar lasa ca o sa il compesatii cu asta care vine
niic eu nu i-am facut lu ary album ca nu am avut bani sa scot poze
dar am multeeee pozeeeeeeeee.iar album iam facut pagina pe un site lu ary si acolo mai scriu din cand in cand dar la urmatoru bebe stiu ce am de facut
anna ms mam bazarit nitel dar nimik deosebit

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Getik, asta chiar e veste buna felicitari! nu are de ce sa-i fie rusine, este de apreciat ca munceste cinstit si greu sa ofere un trai decent familiei lui ma bucur tare pt voi ca asa o sa reusiti sa realizati ce v-ati propus
Picky, asa e, tepi oricum se fac, dar merita mirosul de brad care este dat de un brad natural! abia astept sa ne spui maine ce ai facut la eco cand iei rezultatele de la analizele lui Stefi?

Mergi la inceput

Getik chiar ca e o veste buna,sa va ajute Dzeu sa se angajeze sotul si sa scapati de probleme
Si sotul tau are dreptate sa nu-i fie rusine(rusine e daca faci fapte rele) e o munca cinstita si din cate am auzit destul de ok platita plus bonuri de masa. Eu ii respect pe acesti oameni ptr ca daca nu ar fi ei sa ne adune mizeria atunci ar fi vai de capul nostru. Aici sa gasesti un job la salubritate trebuie sa ai relatii la primarie si sa cunosti si limba. Stii ce-mi mai place aici..ca si elevi de 15+ lucreaza de sezon ca gunoieri si la spatii verzi..si sunt si fete si baieti..e o munca cinstita si bine platita si nu le este rusine.
Asa ca, sa reuseasca sotul sa se angajeze cat mai repede.

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Anna stiu dar ma zis ca o sa cumpar o coronita din brad natural de pus pe masa si atunci tot o sa simt miros de brad Analizele lui Stefi ii le trimit pediatrei, aici nu ne vine niciodata analizele acasa, ci doar la doctorul casei, ginecolog, pediatru..sau la doctorul care te-a trimis sa-ti faci analizele(exceptie analizele facute la munca)...asa ca asteptam sa ne sune pediatra. Stiu is eu de abia astept ziua de maine...da parca mai mult astept ziua cand bebe o sa se nasca..deja am pus 7kg pe mine si asta ptr ca nu am mai muncit

Getik uitasem sa-ti zic bafta ptr sot si vestea buna sa ramana veste buna pai sa pui pozici cu casa decorata cand o sa fie

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Fetelor, m-a apucat melancolia, stiti ca mai e putin si face 1 an de cand s-a infiintat gasca de buburuze , inainte de Revelion. Pe 30 decembrie avem de sarbatorit
Va pup pe toate

Picky, lasa ca dai tu repede jos kg-le luate in sarcina si oricum esti o mami frumoasa foc

Mergi la inceput