**Buburuze de 2009 in actiune (32)**
Raspunsuri - Pagina 9
cris_82 spune:
ana e rau ca se adapteaza mai greu la schimbarea asta de ora,sper sa nu va tina mult timp asao pai sa ne arati si noua biroulia ceva pastilute si ceaiuri ca te vrem activa,da?m-ai omoat cu pestele de la inchisoare saracul,pai de aia e asa violent ca sta acolo singurel ai dreptate,daca e sa pun pe hartie cate cuvinte spune,sigur ajung la o cifra maresi ca si tine..toate intamplarile mirunei vi le spun vua aicea si nu am mai facut un caiet acasa pe care sa scriu impresiieheee pai si cand or aparea fetele noatre cu faimosii carnati,pai sigur o sa ne ia juma de zi pana citim
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Cris, o sa fac poze si o sa a arat masa de lucru a lui Vladut Pestele de care iti spuneam (arata a rechin) se crede sef peste acvariu si cand i-am adus un beta mascul l-au apucat pandaliile si ii alerga si manca pe toti si sotul l-a bagat intr-un separeu tot in acvariu ca sa-i lasa pe cei 2 beta sa faca copii, numai ca masculul beta s-a dovedit un impotent si pana la urma a nimerit in in inchisoarea aluia care l-a facut bucati
Getik, am vazut pozele cu mopinele, ce dulce e Ary si ce le mai smotoceste
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Eu plec acasa!Va pup!
Picky-multa bafta la control,tin pumnii sa arate surpriza ce este!
Anna-de-abia astept pozele cu biroul lui Vladut!Sa ne spui te rog si cat costa ca vreau si eu ptr camera puiului-insa cred ca ramane ptr luna decembrie!
Gata plec!
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
cris dap este ff frumoasa casa decorata, o ca caut poze in noaptea asta
si sper sa fie un craciun revelion super tare
si cu mopinele sa invatat fimea si ar dormi si cu ele in picioare nu numais a le jumule
anna vrem poze cu birouuuuu
piky ce ascude samburelu??? mor de curiozitate si carnatii statii linistite ca dau eu ca doar tai poarca care imi mananca urechileee
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
anna-mama spune:
Picky, asteptam vestea?
getik1 spune:
fetelor ca va spuneam ca sunt fericita oare dc tine asa putin la mine fericirea????
iar m-am certat cu soata din cauza masi si a lu tacsu :
masi ca a zis ca ii cumpara scaun de bucatarie nou de acolo si cand a trimis azi pachet scaunu era folosit si i sa pus pata lu cez ca de ce comentez ca nu e noua intradevar este destul de buna dar ma deranjat ca nu era noua
si cu bou de tacsu ca ma musca de cur rau de tot si ii spune lu soacramea tot ce zic plus multe alte imbarligaturii de care sunt satula si cezar tot lor le ea apararea nu stiu ce are, im i vine sa urluuuuu
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
alic spune:
"neata" fetele!
dupa o zi de frecus du-te-vino...am poposit pe-aici putin! am fost in vizita la verisorul de-al doilea, apoi la soacra-mea la ziua ei...si-acu am popsit cu burtile pline...
Simina, ba da, le dezlipea si ea, cam toata ziua inlocuiam banda de pe spate, dar acum le duce singura si le lipeste la loc, deci a inteles care-i treaba
Anna, ce fel de birou i-ai luat? pui o poza, pret? vreau si eu macar o masuta pt Naty, scaunel are...dar nici birou nu strica, mai ales daca zici ca e bun pana mai tz
Ema, merci!
Picky, deci ce ascunde samburelul?
Getik, incearca sa nu mai pui la suflet chiar toate amanuntele, nu merita
gata, a inceput votarea, asa ca daca va plac pozele noastre, va asteptam cu 5 stelute!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">frumoase Clipe de vara - ali1 si ali2
anna-mama spune:
Neata,
Poftiti perfecta!
Pana reusesc sa recuperez sper sa apara si Picky ca nu mai pot de curiozitate
Simina1980 spune:
Neata!
Am intrat repede sa vad ce zice Picky dar ea ne tine in suspans.Beau repede cu voi si ma apuc de treaba ca am o groaza.
Andu mi-a facut aseara febra 39 si azi noapte la fel,dimineata iar febra-e racit si ii curge nasul,tuseste si unde mai pui ca i-au iesit 2 maselute si un canin sus pe langa cei doi canini de jos.Asa ca dati-va seama mititelul cum e.N-am avut decat nurofen ptr scaderea febrei,ii scadea dupa ce ii dadeam dar la 4 ore iar avea febra.Sper ca azi sa fie mai bine daca nu la doctor cu noi.Si tocmai cand credeam ca gata am scapat de raceala.
Hai ca mai intru mai tarziu.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neata
am un somnnnnnnn de zile mari....plodu are program nocturn vad.....schimbare de ora, schimbare de fus orar.....super tare
picky da zi-ne fetitaaaaaaaaaaa vrei sa murim si noi astea care am mai ramas pe aci?????
va pup....v-am citit sa stiti dar is prea obosita ca sa reactionez