**Buburuze de 2009 in actiune (32)**
Raspunsuri - Pagina 10
Picky_toto spune:
Neata
Ghiciti!!!!!!!!! Hai sa vedem ce va spune voua inimioara ca ascund eu in burtica
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 19+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
Simina1980 spune:
Picky-nu ne mai tine in suspans!Eu zic ca e fetita!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Fetita zic eu de mult
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
eu as vrea sa fie tot tfetitza dar cred ca este un baieteil
am citit tot dar fug in gradina la curatenie ca tre sa aduc lemnele si nu am unde
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Uite ca vreau sa va tin in suspans asa ca incerc intai sa recuperez pana ghiciti voi ce se ascunde in burtica mea ..si recuperez cu Stefi in brate ca nu ma scapa din ochii o secunda
Getik e anul asta o sa fie un revelion perfect pentru toate, asa ca de abia astept sa-ti vad pozicile cu casuta decorata... Unele fac copii ca "trebuie" nu ca isi doresc....ai pm
Anna si eu vreau sa vad pozici cu birou, chiar exista si ptr pitici birou? eu ma gandeam cand ii termin camera sa-i iau o masuta cu scaunel de la ikea, am vazut la cineva si-mi place..Dar tare vreau sa vad si biroul Ma bucur ca Vladut e mai bine, era de asteptat mititelul, sper ca si voi sa va puneti pe picioare mai repede Pai am vazut ca ne-am strans multe..dar unele s-au
pierdut pe drum sau au abandonat..pacat....dar macar ma ramas noi si e ok.... Eu ii spal cand fac cat de cat o masina ca dureaza mult 2 ore si 20 min cu dubla clatire..iar program scurt e doar de 30 min la 30 grade si nu spala toate petele facute de Stefi pe hainute
Cris m-ai spart cu pestii in toaleta..sarmanii deci incep sa nu-mi mai doresc acvariu ca vad ca e multa bataie de cap cu pestii..mai ales ca ma cititi si ce a scris si Anna ..Cum mai e Miru?
Anna, Stefi adoarme cu 1 ora mai devreme si se trezeste pe noapte odihnita iar dimineata se trezeste cu 1 ora devreme..deci si-a stricat si ea programul dar nu ma plang, inca
Getik imediat ma bag si eu pe mail sa vad pozicile nu-ti mai face snage rau cu socrii ca ai un copil de crescut, si e mai important acest lucru..cat despre scaunel .putea macar sa-ti zica ca nu e nou..si altfel ar fi stat lucrurile ..sa stii ca eu am cumparat lucrurile cele mai mari de ocazie..si am fost si sunt multimita de ele
Alic la multi ani soacrei...am votat..de cate ori poti vota pe zi? 1 data?! bafta sa castigati
Simina eu zic ca daca a facut febra peste 39 sigur are rosu in gat ...vezi daca si azi e la fel suna pediatra si mergi la un control...de la dintisori nu are cum sa faca febra asa mare
Ma fetelor vad ca si aici curiozitatea e la fel de mare cum a fost si la noi asa ca mai astept pronosticuri
Stefi ma solicita intr-una ..
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
fetita-3
baietel-1
Inca mai astept pronosticuri
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Deci am facut poze dar le incarc cand doarme piciul si tot atunci scriu la fiecare.
Picky, nu ne mai tine pe jar!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
PICKYYYY
ce ascunzi in burtica????????????????o sa intru si eu mai tarziu sa recuperez,momentan am nistre ttreaba si o terorista care imi manaca ficatii
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR