**Buburuze de 2009 in actiune (32)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Anna ma bucur ca Vladut e mai bine, uite usor usor scapa de raceala. Voi cum sunteti?
Alic ti-am vazut pozicile de la clipe de vara..superbe..Nati in poza e o frumusete iar poza cu rasaritul

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 19+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Picky, saru-mana! rasaritul e prins "din greseala"...iar poza cu Naty e preferata mea
mai devreme vroiam sa va servesc si ceva ...a mai trecut o luna si e gata anul jumatate! deja!?!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">frumoase Clipe de vara - ali1 si ali2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

dragi mamici sau viitoare mamici, am de vanzare cateva produse care foarte curand va vor fi foarte utile. Daca doriti ceva anume din acel link, va rog sa ma contactati la nr: 0761 660 878.
Toate produsele sunt in stare exceptionala, unele NOI!!! si de calitate!

Aici gasiti produsele
http://news.webshots.com/album/578924470MbVFLx

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetele sunt aicii
sunt treaza de la 7,30 dar cu cez acasa nu mai am cand sa mai intru pe net ca hai sa mnacam sa bem cafeaua care este 1 ora cel putin etyc
ary este bine azi sia furato peste manute ca eu ii dadeam sa mance si ea o scotea si o arunca
fug sa fac curat in buc c a adormit picea va poop dulce si tot voi ramanetii sufletu meu
ema bine ca ati ajuns ok

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Tot eu..se pare ca bantui de una singura..ia ca ma enervez si va pun la plata ptr chiul..ca e chiul nemotivat

Alic multam de bunatati, asa este inca putin si gata anul..eu de abia astept sa vina ziua cand bebe mic apare Oricum pozele sunt mortale, zici ca-s facute de un profesionist ..se dau voturi ptr clipe de vara..ca eu vreau sa iti votez pozicile
Getik tot cu treaba?! nu a venit frigul sa stati la gura sobei si la un pahar de vin fiert?! Sa stii ca e abia inceputul cu mancarea scoasa din gurita si aruncata pe jos, stai sa vezi cand va incepe sa iti arunce mancarea direct din farfurie..noi cele cu bebei mai maricei experimentam deja acest lucru...asa ca nu-i mai da peste manute ca cica e normal in dezvoltarea lor sa faca si astfel de boacane..si bebei de belgieni fac asta..deci normal

Stefi doarme inca, i-am facut supica crema de legume cu piept de pui..sper sa o pape..
Am cautat carne tocata de pui dar nu am gasit decat cu condimente pe ea asa ca ma axez la carne tocata de vita ptr spaghete si altele..

Intrebare: v-ati gandit la sarbatori? veti face brad? de care? ce bunatati veti prepara?!

Afara a inceptu sa fie rece, sunt doar 7 grade, asa ca Ema sper ca acolo in Ro e mai cald.ca aici maine ploua ..deci urat

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 19+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Picky-referitor la intrebarea ta-da,ma-m gandit la sarbatori si de-abia astept sa vina,sa fac brad,sa vina colindatori,sa ninga....Dar acum e asa frumos afara ca imi vine greu sa cred ca mai e putin pana la craciun.Si ieri a fost frumos si am inteles ca asa va fi si in urmatoarele cateva zile-zile frumoase de toamna.Nasol ca la voi e frig si ploua.
Oooo si da Getik-asa fac toti bebeii-dau mancare pe jos.Anducu acum dupa ce nu mai vrea,arunca pe jos si rade-e o adevarata distractie ptr el.
Anna-ma bucur ca e mai bine Vladut!
Alic-super pozele!Multumim de tratatie-sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si mereu vesela!
Ema-ma bucur ca ati ajuns cu bine!Relaxare placuta!O sa mai faci masaj cu tanti aia meseriasa?

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ema, ma bucur ca ati ajuns cu bine! E fericit Darius ca il rasfata bunica? De tine nu mai zic, iar devi o lenesa
Simina, la noi azi este f urata vremea si f umeda, dar cica de maine o sa fie mai cald. Oricum l-am scos ieri afara. La voi chiar o sa fie sarbatori de iarna super in casuta noua
Picky, multumesc de raspuns, imi spusese si sora mea ca e libera, dar nu o intrebasem ce sarbatoare e. Suntem si noi raciti, sotul se trateaza cu tot felul de picaturi si medicamente, eu mai putin ca alaptez, dar intotdeauna mamele sunt mai puternice, asa ca o duc pe picioare Am umblat pe la o multime de farmacii sa-i iau o solutie de pus pe perna sau piept ca sa-l desfunde noaptea, dar nu aveau decat pt copii peste 2 ani asta e, acum oricum e mult mai bine.
Alice, tinem pumnii sa iasa mai repede dintisorii la fata! Poate ti s-a intarit sanul ca nu a supt suficient din el, de aia ti se pare ca s-a marit si productia de la lapte
Cris, sanatate multa! Offf, nici voi n-ati scapat ca se face saptamana acum si eu ce m-am saturat
Picky, ti-ai cumparat magneziu? Ai mai ajuns la cumparaturi sa-i iei lui Stefi hainite de casa? Si eu m-am gandit la sarbatorile de iarna, mai ales ca anul acesta nu cred ca o sa am vacanta avand in vedere ca astept sa incep serviciul. O sa fac brad mare in sufragerie cum am facut in fiecare an, dar nu stiu ce cadouri sa cumpar de la Mos, stau tare prost cu ideile la mancare nu m-am gandit.
Getik, te imbratisez si pup si manutele lui Ary care si-a luat-o

M-a apucat acum si am facut o lista cu cuvintele pe care le spune Vladut si am ajuns la 70 de cuvinte, dar cred ca mai sunt...Bine ca majoritatea sunt pocite, dar ce pretentii sa am la vcarsta asta. Nu-mi vine sa cred ca am baiat asa mare

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Fetelor, copiez de la un alt subiect informatii utile descrise de o forumista draga care este si pediatru legate de inecul cu obiecte. Sper sa nu avem niciodata nevoie de ele, dar e bine de stiut!

Deci dc vorbim de corp strain se presupune ca acel obiect obstrueaza caile aeriene oriunde pe parcursul lor si deci NU INTRA aer.
Intai strigi dupa ajutor!apoi:

Se examineaza gura copilului cu ochiul liber , eventual tragi cu degetul
DAR NU BAGI MANA dc nu vezi pt ca poti tu insuti introduce obiectul si mai adanc.Daca vezi scoti obiectul dc nu continui manevra Heimlich

Pt copiii peste 1 an este manevra Heimlich -se loveste cu pumnul in plex deci imediat sub stern.Pt copiii de peste 1 an atat se face.Daca ai tot facut manevra si copilul devine inconstient te apuci si dai 2 respiratii salvatoare(asa se numesc) si in timp ce la copilul mic sufli si in nas si in gura la cei mai mari pensezi nasul si sufli adanc rar cam 1 sec si jumatate de expir prelungit.In acest timp urmaresti dc: se ridica toracele, dc simti respiratia si dc auzi (toate in acelasi timp)inseamna logic ca aintrat aer, deci 2 respiratii cu 15 compresii cardiace/toracice dc sunt 2 resuscitatori respectiv 2/30 dc esti singur.

Pt copiii sub 1 an este manevra cu compresii toracice posterior undeva intre scapule ceva mai jos, copilul asezat pe mana mamei cu palma peste gura dar FARA sa acopere gura/nasul ci astfel incat sa simta corpul strain dc cade.Faci continuu pn cade corpul strain sau isi pierde constienta.Dc apare pierderea de constienta se fac 5 compresii pe spate urmate de 5 in fata de nu oriunde ci pe linia submamelonara 1 cm dedesuptul ei cu doua degete ca in filmulet si acestea sunt compresii cardiace.

Sa nu aveti nevoie.
Indicatiile sunt conform cursului PALS Peadiatric Advance Life Support 2010 indicatii europene comune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetele m-ia plecat barbatu la teatru joaca intr-o piesa asa ca am timp de forumeala cu voi
piky sper sa pape puca mika
alic frumoase poze si multam mult de tratatie
cris pun pe contu comun poze cu ary si noile ei mopine pe care le smotoceste rau de tot
anna bina ca ia mai trecut lu vladutu raceala
pun pozele pe contu comun acu

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui getik1

fetele m-ia plecat barbatu la teatru joaca intr-o piesa asa ca am timp de forumeala cu voi
piky sper sa pape puca mika
alic frumoase poze si multam mult de tratatie
cris pun pe contu comun poze cu ary si noile ei mopine pe care le smotoceste rau de tot
anna bina ca ia mai trecut lu vladutu raceala
pun pozele pe contu comun acu

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Getik, uitasam sa-ti spun ca am vazut poza cu Ary si masinuta cu lego. Mai, are niste ochi superbi fata ta o sa fure multe inimi Astept si pozele noi!

Am vazut si pozele cu Eva de Mada si care a crescut asa mare si e o frumoasa Am vorbit cu Mada, si Eva e tare chinuita de gingiutele inflamate, pupam sa treaca

Mergi la inceput