Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ochidut
uite asta il avem http://reclama/products/497-promotie_tiny_love/4566-tiny_love_gymini_centru_de_joaca_loveste_si_canta.mbs larisei chiar ii place mult in el si e util ca poti muta jucariile dintr-o parte in alta, poti sa ii agati altele, se uita acum si in oglinda si ii place sa loveasca in chestia aia si sa auda zgomotele. dar daca ai deja ceva, nu stiu daca asta isi mai are rostul Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
tot din asta avem si noi, inca de pe vremea lui Eric...si lui Filip ii place, ii pun muzica, loveste jucariile, mai molfaie girafa sau leusorul...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 mamici am si eu cateva nelamuriri legate de diversificare..acuma m-am apucat de citit... deci 1. sucul de fructe / legume - usor de facut, la storcator 2. piureul de fructe - cum se cheama? 3. piureul de legume - banuiesc ca se fierb legumele si se paseaza; pentru asta am inteles ca e nevoie de oala sub presiune cam de ce aparatura mai este nevoie? si ce fel dem lingurite si farfurioare le cumparati la bebelusi? mi-am dat seama ca mai am o luna si un pic si incepe nebunia mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
draga mea, eu am mai zis p'aci, nu stiu daca a bagat toata lumea de seama... decat nspe mii de oale si olite, mai bine iei un robot multifunctional, eu mi-am luat de la petite terralion...am gasit la Cora, la produse de bebe...asta si fierbe pe abur, si mixeaza, si face multer altele...poti sa citesti sa vezi...e mic, compact, nu faci atata mizerie si nu utilizezi toata bucataria...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Alina2005 spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie va rog ce marsupiu imi recomandati sa cumpar? Si daca e mai bun sling-ul sau wrap-ul din punctul vostru de vedere. Ma tenteaza sa achizitionez si eu o chestie din asta, dar nu stiu la ce sa ma opresc.
Multumesc!
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
paula! si eu cred ca as fi cautat aseara unul , adevarul e ca in perioada asta is mai sacaita si eu dar m-am enervat asa de tare ca i-am lasat-o pe isa in brate si ea s-a plictisit sa se uite cu tati la tv, ii trebuia propriul show! si a inceput sa maraie. cand am aparut eu din bucatarie a zis ca ma cheama isa, ca numai la mine vrea!!! am zis ca ies din casa pur si simplu sa vad cum se descurca, daca nici cand e acasa nu pot macar sa fac ceva linistita. nu e vb ca nu-l inteleg ca vine obosit acasa la 8 seara, dar acuma is un pachet de nervi cu dureri si toate si nu stiu cum sa ma eliberez de ele!! asa ca am luat-o pe isa si ne-am dus amandoua in dormitor, unde am si adormit!! cand m-am trezit eu de i-am dat isei sa pape, am vazut in bucatarie ca erau 2 farfurii cu resturi de mancare, inseamna ca i-a dat el mariei sa manance si a culcat-o ce sa facem si cu ei? sa-i iubim asa cum ii avem... ca si ei ne iubesc, chiar daca uneori e mai greu s-o arate - sau ne e noua mai greu sa vedem... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
paula, hai sa-ti zic cum e la noi... nici al meu sot nu era f implicat la primul copil, statea cu el ca-i ziceam io, dar nu venea neaparat de la el dorinta...e adevarat ca si cu Eric am fost mult timp plecata la ai mei, ca sa am putin ajutor, mai ales in primele luni cand a avut crizele alea de colici 3 luni, in fiecare noapte, plus alaptat, oboseala, stres ca la primul copil, etc....
ei, acum la al doilea, e altfel...se jaoca cu el, sta cu el, iasa cu Eric ca sa pot sta eu linsitita cu Filip...n-are de ales...cand ai doi, deja musai sa se imaprta responsabilitatile...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
giorgia23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Tudor Andrei de Coteasca Aida Alexandra de Alina2005 Denisa Maria de anca_vlad Stefan de victo _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Si de la noi
Incep cu vestea buna....aseara in sfarsit am trecut si noi la fapte....asa de bine ce a fost...putin disconfort la inceput dar apoi la fel ca alta data
Deci ieri am facut vaccinul...a plans putin...are 6kg...totul in regula...aseara dupa baie si papa a tras o tura de plans cum de mult nu a mai facut...vreo 20min am tot plimbat/o si nu se potolea....cred ca din cauza vaccinului...apoi a adormit si a fost totul in regula
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia
eladea2005 spune:
se vede ca am timp de forum...deocmadata...tati a plecat cu Eric la targul de masini, desi e inca racit, dar nu-l pot tine in casa, daca n-are febra...in plus l-am imbracat grosut...inclusiv manusi si fular...e frig rau, e bruma afara si parbrizele masinilor inghetate...brrr...
Filip e la somnicul de frumusete...cu degetelul in gurita...numai asa daorme...nu o vrea pe suzi si pace...ieri i-am mai luat cateva jucarioare de dentitie sa le molfaie...doar ca le tot scapa din manuta si se enerveaza...
PAULA, LA MULTI ANI PT STEFANUT! SA FITI SANATOSI SI FERICITI IN FAMILIE!
crispro, uf, sa stii ca si cu Eric am patit la fel la 4 luni juma...nu mai vroia sanul si pace...asta fiindca era obisnuit de mic si cu san si cu bibe...in final m-am mai muls eu 2 luni si uite asa a papat domnul meu laptic de la tzitzi pana la 6 luni juma...
lalala, btz, sper sa scapati repede de probleme...stiu ce nasol e...si Eric a avut reflux, dar dupa ce a stat in fundulet si am inceput diversificarea s-au reglat toate de la sine....multa putere si rabdare dragele mele...
denisa, sunt adorabili puii tai... la fel si Nectarie... foarte serios si nedumerit de ceea ce a facut...
mai vroiam sa zic ceva...da am uitat, evident...fug sa pap...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
giorgia23 spune:
Paula ....nici al meu sot nu petrece prea mult timp cu Antonia...bine el e si mai toata ziua la munca....mai sta cu ea,vb amandoi,se mai joaca putin si cam atat...tot noi mamele suntem baza....vorba Eladeei poate la al doilea o sa se implice mai mult
poze Antonia
crispro spune:
Giorgia, in sfarsit!!! Ei, vezi, ca nu e chiar rau, dimpotriva...
Paula, greu cu barbatii astia... Mai lasa-l pe Raul cu el, cat mergi la baie, si fa-te uitata o juma de ora minim la o baie relaxanta in cada... Iar de voie, de nevoie, va trebui sa stea cu copilul...
Rodi, musai luni sa scoti maseaua... Ca nu e timpul deloc pt dureri din astea acum... Si asa cu somnul esti tot pe minus, laptic tre sa produci... Mai bagi acum si medicamente...
Alina, sanatate multa Aidei, sa treaca repede raceala... Of, si inca nici nu a venit iarna, cred ca ne asteapta la raceli... Legat de ham/sling, io am un ham de la Chicco, dar nu imi place de nici un fel, am impresia ca sta copilul numai pe fund, si parca nu e sustinut cum trebuie spatele, parca trebuie sa il tin io cu mana - se poate sa nu il fi reglat io cum trebuie... nu stiu... Cu slingul mi-a fost greu la inceput ca nu prea stiam sa il folosesc, ma agitam ca un pepsi cand trebuia sa pun copilul, se agita si el... Acum imi place si mie si lui.. ca il tin exact ca de obicei in brate, iar slingul ii vine perfect pe spate, e stramt, simt io ca ii tine bine spatele, ca si cum l-as tin eu, si il lipesc pe copil de mine. Ce nu imi place la sling e ca nu reusesc sa pun copilul in el cu picioarele in M, cum ar trebui, si am impresia ca uneori il strange materialul, ca il taie... Stii cum zic? Ca il strang bine, sa stea cu spatele drept, si parca il taie cumva pe la picioruse... Acuma am noroc ca e frigut, ca imbrac copilul mai gros, si nu cred ca il doare materialul ala taios... Iar mai la vara nu il mai leg asa strans, deci nu o sa il doara... Cu toate astea, prefer slingul... in ham prea sta ca pe o sa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
giorgia23 spune:
Si Antonia si/a descoperit picioarele...cand o schimb asa ce trage de ele...mai are putin si le baga in gura...si mai nou a descoperit ca poate sa tipe...deci va imaginati ce show face
poze Antonia
paula_m spune:
Si eu am primit un marsupiu de la Chicco. Nu-mi place deloc. E exact asa cum a zis si Cristina.
As vrea si eu sling, dar pana la ce varsta a copilului se poate folosi, sa stiu daca mai are sens sa investesc...si de care sa iau?
Cat despre sotul meu, desi inca nu vb cu el, de azi dimineata e tot calare pe Raul. Acum face mancare. Lucreaza si el, face mancare ( cam 80% din mancare el o face )face curatenie, dar de copil se apropie numai cand ii zic eu. Parca ii e frica de el.. Si acum e chiar simplu sa stea cu Raul, tb doar sa ii citeasca o carte, sa ii tina o jucarie in fata, ca Raul e tot cu mainile pe ea si sa povesteasca un pic cu el. Dar totodata are nevoie de atentie tot mai multa Raul si eu ma mai plictisesc cateodata sa povestesc si sa stau cu jucaria in fata lui cate 1/2 h.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze