Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

De ce dorm, de ce-as dormi Bineinteles ca pana la 0:00 nu a inchis pustiul meu un ochi, pana m-am foit s-o fi facut si jumate, la 6 m-am trezit la pompat si la 7 si un sfert l-am trezit pe el, dar mie tot mi-e somn

La multi ani sarbatoritilor de azi, sanatate, noroc si crestere usoara!:
Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina200

Denisa Maria de anca_vlad

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata
ce fac mamicile?

eu deja am calcat hainitele lui Matei si acum astept sa se trezeasca si el si tati

aseara a adormit la ora 21 imediat dupa baie...la 22 a marait putin ca era timpul mesei dar in 15 min a mancat...apoi a mai papat tot asa cate 15 min la 2:30 si la 7 si inca doarme

in seara asta vine mama si noi iesim cu prietenii in oras...ca in vremurile in care eram 2...abia astept
acum imi dau seama ca nu am mai avut parte de asa ceva de 3 luni si jumatate

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor:

- Tudor de Coteasca

- Aida de Alina

- Maria de Anca

Sa fiti sanatosi, sa cresteti cuminti si voiosi, si cu somn bun noaptea!

Aseara iar s-a zbatut la san... am plans din nou, si io, si el... nu vrea sa vada sanul... mor de nervi...i-am facut ultimul bibe cu LM, doar 60 a papat, desi erau 120 in el, ca nici nu bibe nu ii place... I-am facut LP- nici o picatura, apoi iar la san, unde a mancat.. Bine, toate astea au durat o ora... E drept ca nu mai am atat de mult laptic, dar tot are de unde trage, numai sa vrea... Pana la urma a papat vreo 200 (din care 140 direct din san), deci era ce trage... Dar am impresia ca e chiar mofturos, parca are crize de nervi, [parca nu ii place ca se schimba viteza cu care ii vine la san... si de aia se enerveaza... Ca se vede ca ii e foame, ca da cu gura de numa, dar se enerveaza... Dupa atata oboseala de seara, a adormit pe la 11 jumate, si prima trezire a avut-o la 6 fara 10... a papat, si apoi aproape de 9 s-a trezit din nou... acum la 10 mergem iar la papa, sa vedem daca facem scandal...

Mai vroiam sa zic La multi ani Stefan de Paula - Victo, sa cresti cuminte si sanatos, sa renunti incet la "degetel"... Cum a fost petrecerea? Vrem poze...

Michelle, ce draguta esti, cum ti-ai facut tu timp sa iti ajuti sora cu mancarica... Esti tare!

Am vazut poze superbe- Raul cu caciula lui smechera, Nectarie ma innebuneste cu ochii lui albastri, am vazut si familia frumoasa a Andreei (Eladea), cum se joaca fratiorii, iar tati priveste multumit din spatele canapelei... Iar Carla si Mateo sunt foarte tari, stau tare bine pe antebrate.

Am mai tot citit ieri si parca erau atatea de spus, dar am uitat...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina2005
Denisa Maria de anca_vlad
Stefan de victo

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

buna dimineata, delfinariu

eu nici nu mai stiu daca a fost o noapte buna sau nu , ca am culcat delfinasa (sau ea pe mine) in sacul de dormit si pus de-a curmezisul in patul mare, si eu langa ea, sa mai povestim pana vine tati in dormitor... dar nu mai stiu nimic pana m-am trezit luata pe sus , ca doar tati nu avea loc de noi in pat... asta era pe la 1!! deci dormisem aproape 2 ore dar apoi ciu-ciu sa mai vina somnul, si iar m-a luat urlatul la luna... cumva, pe reprize, am dormit pana la 5 cand s-a trezit isa, a papat bine ca am tras de ea sa pape ca sa nu se mai trezeasca din ora in ora si m-am intins pe sofa in salon, cu o perinita pusa pe cap, ca parca asa imi mai alina durerea, si mi-am luat si pastilele cu o ora jumate mai devreme... si am adormit pana la 8 far-un sfert, adica ora la care tati trebuia sa iasa din casa. cand colo, in casa liniste!! tati dormea bine mersi!! asa ca l-am ajutat la alergatura, el se imbraca, eu ii tineam cana de cafea etc. la 8 fix a iesit din casa, si cu el si somnul meu... isa nu s-a mai trezit, sanii mei erau beton, asa ca m-am apucat de citit diverse pe net, cu pompa in mana, sa scot macar putin, pana se trezeste isa se completeaza, poate nici nu vrea atata... si asa am scos 120 ml in joaca, mai este ceva dar o las pe isa sa faca treaba, desi inca nu da semne de trezire...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Oana, sa va distrati tare, tare...doar aveti de recuperat 3 luni jumate
Eu sunt tare suparata pe sotul meu. Bineinteles ca nu vorbesc cu el. Nu sta cu copilul si pace. 5 minute pe zi si considera ca a stat mult. Si eu mai am nevoie de o pauza si doar sa stau linistita pe forum si sa va citesc. Daca stiti vreun tata vitreg, sa-mi spuneti si mie...
La multi ani Tudor, Aida, Denisa, Stefan

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Daca stiti vreun tata vitreg, sa-mi spuneti si mie...

paula! si eu cred ca as fi cautat aseara unul , adevarul e ca in perioada asta is mai sacaita si eu dar m-am enervat asa de tare ca i-am lasat-o pe isa in brate si ea s-a plictisit sa se uite cu tati la tv, ii trebuia propriul show! si a inceput sa maraie. cand am aparut eu din bucatarie a zis ca ma cheama isa, ca numai la mine vrea!!! am zis ca ies din casa pur si simplu sa vad cum se descurca, daca nici cand e acasa nu pot macar sa fac ceva linistita. nu e vb ca nu-l inteleg ca vine obosit acasa la 8 seara, dar acuma is un pachet de nervi cu dureri si toate si nu stiu cum sa ma eliberez de ele!! asa ca am luat-o pe isa si ne-am dus amandoua in dormitor, unde am si adormit!! cand m-am trezit eu de i-am dat isei sa pape, am vazut in bucatarie ca erau 2 farfurii cu resturi de mancare, inseamna ca i-a dat el mariei sa manance si a culcat-o

ce sa facem si cu ei? sa-i iubim asa cum ii avem... ca si ei ne iubesc, chiar daca uneori e mai greu s-o arate - sau ne e noua mai greu sa vedem...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza

Lala tocmai i-am dat prima doza de prafulet,iar peste 30 minute urmeaza masa.Abia astept sa vad ce efect va avea,daca a fi de la prima doza.Te tin la curent oricum.

Azi dimineata a mancat foarte putin si tot a vomat,chiar si la 2h.Deja e groaznic.

Te inteleg perfect sa stii,amandoua avem aceeasi problema din pacate pe care sper sa o rezolvam cat mai curand.
La cate am tras cu ei la nastere asta ne mai lipsea.Dar sa zicem sarumana ca nu sunt probleme si mai grave cu ei,caci ce am vazut in spital m-am ingrozit.Prefer sa nu dau detalii.

Deci cu Humana Ar a fost si mai rau.Hmm,treci inapoi pe el.Doctorii in spitalul unde am fost eu merg pe 2 tipuri:Humana si Novolact,caci astea ar fi mai bune dupa parerea lor.

Cred ca cel mai bine e sa faci analizele,cum ai spus si tu,macar sa iti dea si un tratament ceva,avand in vedere ca Sebi nu mai ia asa bine in greutate.EU va doresc sa nu fie altceva mai grav.Tin pumnii!!!!!

Oricum te tin la curent cu evolutia de astazi,ma rog sa nu mai vomite.E un chin pt el,se agita,plange,e nervos,se chinuie iar pe mine ma doare inima.Stii cum e.

Multa sanatate si voua.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza, mamici si delfinasi dragi!

Va invit la o felie de tortulet si un pahar de Galactogil Daca nu va place, un Bailey's, ca tare bun mai e.
Multumim pentru urari si in acelasi timp vrem sa uram si noi LA MULTI ANI delfinasilor sarbatoriti de astazi. Sa creasca mari si sanatosi!

Aida isi sarbatoreste cele 4 lunite racita cobza...cu muci, febra si tuse. Febra n-a mai facut azi-noapte, sper sa nu mai faca deloc, dar ieri a facut in 2 reprize, 38,1 si apoi 38,2. E tare greu sa-ti vezi puiul bolnav, ma rog la DD sa ii ia ei raceala si sa mi-o dea mie...
E bine ca mananca totusi, iar eu nu stiu cum se face ca am lapte din plin, sanii se intaresc ca dupa nastere

Weekend placut tuturor!

PS Cris, eu zic ca Vladut are personalitate puternica, poate nici el nu mai stie ce vrea
Rodyka, Paula, si pt voi, sa treaca supararea pe soti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

am apucat sa ma uit si eu putin la pozici...

Katalina, sunteti tare faini, f dragute pozele cu fratiorii, seamana bine intre ei si ei cu tine...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

multumim frumos,daaa seamana cu mine,daca sotul meu n-a fost in stare sa-si faca o fetita.ai vazut si albumul pe picassa?pe delfinasi nu am mai pus pozici.
aaa, si voi sunteti tare frumosi, si mamele de baieti sunt cele mai tari

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

katalina, da, pe picassa am intrat... lasa, ca e fain si cu baietei, m-am convins de asta de cand l-am avut pe primul...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput