Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina2005
Denisa Maria de anca_vlad
Stefan de victo

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

La multi ani si din partea noastra!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, pai nu e rau deloc atunci... daca face curat, mancare... al meu pe astea nu le cunoaste, deloc... greseala e a mea, ca asa l-am invatat inca de la inceputul relatiei... is io mai fixista, si vesnic comentam ca nu da bine cu aspiratorul, ca nu a pus vasele unde trebuie, ca numai io stiu, si deci numai io fac...

Sligul- io din www.sling.ro/catalog/slinguri-reglabile-ring-sling/produs/sling-magnolie/#" target="_blank">asta am, cica pana la 18 kile. Abia astept sa stea cracanat copilul, sa il pun pe sold. Stiu ca Oana a avut sling tot asa, cu inele (de care am si io, si Eladea), dar nu i-a placut, si acum are wrap... mie mi se pare greu cu wrap-ul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Si eu am primit un marsupiu de la Chicco. Nu-mi place deloc. E exact asa cum a zis si Cristina.
As vrea si eu sling, dar pana la ce varsta a copilului se poate folosi, sa stiu daca mai are sens sa investesc...si de care sa iau?
Cat despre sotul meu, desi inca nu vb cu el, de azi dimineata e tot calare pe Raul. Acum face mancare. Lucreaza si el, face mancare ( cam 80% din mancare el o face )face curatenie, dar de copil se apropie numai cand ii zic eu. Parca ii e frica de el.. Si acum e chiar simplu sa stea cu Raul, tb doar sa ii citeasca o carte, sa ii tina o jucarie in fata, ca Raul e tot cu mainile pe ea si sa povesteasca un pic cu el. Dar totodata are nevoie de atentie tot mai multa Raul si eu ma mai plictisesc cateodata sa povestesc si sa stau cu jucaria in fata lui cate 1/2 h.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

paula, sa stii ca pe unii barbati tocmai asta ii sperie...ca bbii sunt mici si fragili... al meu sot tot zicea cand era Eric mic, ca abia asteapta sa cresca, ca sa se paota juca cu el, sa-l paota lua si duce hai hui la plimbare...

cat despre slinguri...oho, sa te tina numai spatele, ca ele se pot folosi mult si bine... sunt mai usor de manevrat decat wrap-ul...sigur, pana te inveti putin cu ele... dar sunt f comode si usor de purtat, mai ales pt spatele tau...

viata e o permanenta compensare...pai draga mea, tu ai un barbat harnic, bravo lui...vezi tu, unii fac de toate in casa, mai ceva ca o femeie, dar nu stau cu copiii...altii stau cu copiii, dar nu fac nimic in casa... iar cine are norocul de un barbat care sa le faca pe toate, jos palaria...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ca sa-l parasc si pe al meu sot.. Ieri i-am tot zis ca il culcam amandoi de noapte pe Victor, la 23:20 sotiorul meu scump s-a dus in pat, eu in cateva min dupa el... era f nedumerit, amandoi? lui ii este somn , ca-n desene animate imi venea sa scot un ciocan de ala mare sa-l articulez .
Problema e ca la al 2-lea chiar avem nevoie de el, pai cu chestii de genul asta ma face sa-mi doresc diferenta de 10 ani intre copii

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Mi-am comandat si eu sling Magnolie, ca al tau, Cris. Am vazut ca e transportul gratuit prin curier rapid, super. Sper sa fie bun. Acum spuneti-mi si mie cum faceti cand iesiti afara, ce geaca va luati ca sa va cuprinda? Sau imbracati copilul gros si il lasati pe dinafara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Si eu am primit un marsupiu de la Chicco. Nu-mi place deloc. E exact asa cum a zis si Cristina.
As vrea si eu sling, dar pana la ce varsta a copilului se poate folosi, sa stiu daca mai are sens sa investesc...si de care sa iau?
Cat despre sotul meu, desi inca nu vb cu el, de azi dimineata e tot calare pe Raul. Acum face mancare. Lucreaza si el, face mancare ( cam 80% din mancare el o face )face curatenie, dar de copil se apropie numai cand ii zic eu. Parca ii e frica de el.. Si acum e chiar simplu sa stea cu Raul, tb doar sa ii citeasca o carte, sa ii tina o jucarie in fata, ca Raul e tot cu mainile pe ea si sa povesteasca un pic cu el. Dar totodata are nevoie de atentie tot mai multa Raul si eu ma mai plictisesc cateodata sa povestesc si sa stau cu jucaria in fata lui cate 1/2 h.

poze

mai dar mai lasati-i si singuri...ca altfel ajungeti la balamuc. eu il pun la jucarie, il mangai putin pe cap si plec. mai vin din cand in cand. pai ce faceti stati de acum asa 6 ani? sa nu credeti ca daca ei cresc o sa stea singuri...nu...e din ce in ce mai rau :) eu am citit ieri povesti de ma ustura in gat...asta Alexiei si azi ma asteapta castele si alte cele....e si frumos dar si tare obositor uneori.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Larisa, il mai las si singur, cand il pun pe paturica de activitati si in leagan, dar dupa un timp se plicti si incepe sa ne strige...
Eladea, in ce mall si unde spuneai ca e camera mama si copilul? Eu am cautat-o cand am fost si nu am gasit-o. Si acum e nasa cu copilul de o luna si i-am zis ca te intreb, ea alapteaza si ma intreba unde sa mearga...

poze

Mergi la inceput

Alina, io imi iau paltonas pe mine, care imi e fix, si pe deasupra copilul, adica nu il cuprind si pe el pe sub haine... Iar pt copil am un cosmonaut din ala, in care il imbrac, si subtire pe dedesubt...

Si io cam las copilul singur, ca uneori zic ca prea nu il bag in seama... Dar acum asa s-a invatat, sta in fisher, se uita la jucarii, mai povestim... In brate imi e greu sa il iau, doar seara il iau cand e mai obosit/marait, in rest nu... Nici nu imi pare ca e mare fan "brate", ca atat da din picioare, si se foieste, de parca nu i-ar placea...

L-am pus in patut dupa masa de 10, ca de obicei doarme... a dormit numai 40 minute, si nu am fost pe faza cand s-a trezit, eram la baie... Si apoi nu a mai vrut somnic... L-am adus in fisher, se vedea ca era obosit, si acum a atipit.... tot de 40 de minute...

Poze

Mergi la inceput

Paula, Ilinca parca zicea de Iulius... Io in polus mergeam in baia de pitici+mamici, unde se schimba copilasii, si acolo alaptam pe scaun.

Mycya, cum esti? Tot obosita?

Nela, pe unde umbli???

Puiut, zi-ne cum e Raducu. Ce zice pediatra? Ati mai fost si in alta parte? Sper ca sunteti bine...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

si ca sa vedeti cat sunt de obosita si ametita zilele astea....ii zic ieri sotului ca de cateva zile sunt atat de obosita la trezirea de dimineata a lui bebe ( la 5:30 cam asa) incat nu imi aduc aminte cand ma duc sa il i-au si il aduc la noi in pat. pur si simplu ma trezesc ca e langa mine si papa si nicium nu imi amintesc cum si cand l-am luat din patut.
la care sotul se pune pe ras "normal ca nu iti aduci aminte pentru ca eu ti-l aduc dimineata"
pe cuvant daca am realizat pana acum.... is cu capu' zau!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput